hülyaaam çok fenayım dün 7 aylık bir arkadaşımın bebeşi öldü karnında.. hastaneye ziyarete gittim.. suni sancı vermişler ama sancısı gelmemiş kuş gibi bekliyordu ölmüş çocuğunu doğurabilmek için.. o ağladı ben ağladım ağzım yüzüm şişti..
allah tüm hamileleri ve bebeklerini korusun sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin sende kendini çok üzüp strese girme unutma bebekler herşeyi hissedermiş ben hamile kalım dünyayla ilişkimi kesicem sadece ona odaklanıcam (diyorum şimdilik bakalım olsun da hayırlısıyla )
Hulyamesut gercek adinda hulya ise adasiz arkdsim..nerdensin sen
evet adım hülya ben samsunluyum ama istanbulda oturuyorum sen nerelisin?
Iiii adasimm.bn konyadanimm...nisan ayiyla alakna ne pekiiii...tup bebekmi seninde
Ayyy tobr yarabbim ne alaka hakkat cokmuu bilmiomkii...sorun en sizdee[/QUOTE
sebepsiz canım inşallah bir mucize olurda kendiliğimden hamile kalırım hamilelerin duası kabul olur bizim için bol due edin allah isteyen herkese nasip etsin
Naber hülyalar?? ben bir yandan işlerimi yapmaya çlışıyorum bir yandan da kendime gelmeye çalışıyorum.. resmen panik içindeyim haftaya ptesiydi doktor randevum ama acaba erkene mi alsam perşembe cuma gitsem mi ki?? tövbe büyük sözüme ama benim başıma gelse kaldıramam böyle birşeyi.. olmamasını kabul etmiştim bir kere ama tam da bir mucize olmuşken kaybetmek dayanılmaz olur..
hülyaaam çok fenayım dün 7 aylık bir arkadaşımın bebeşi öldü karnında.. hastaneye ziyarete gittim.. suni sancı vermişler ama sancısı gelmemiş kuş gibi bekliyordu ölmüş çocuğunu doğurabilmek için.. o ağladı ben ağladım ağzım yüzüm şişti..
bana bakma ben delirdiğim için iki doktora gidiyorum ikisi de onbeş günde bir çağırıyor haliyle her hafta gitmiş oluyorum ...kızlar siz çok sık gidiyorsunuz doktora gibi geldi bana, ne kadar arayla çağırıyorlar sizi.
ben ilk gittim keseyi gördü 2 hafta sonra kalp atışlarına gittim şimdide 1 ay sonra dedi, gerçi ben 3 hafta sonraya aldım 1 ay da çok uzun geldi.
çok kötü birşey Allah kimsenin başına vermesin, benimde ilkinde suni sancı ile doğurttular, hemde canlıydı, o dahada çok sarstı beni.çok üzülüyorum hala, çok zor birşey. şimdi bunu okuyunca o günlerim aklıma geldi. hamile kalmak yetmiyor sağlıklı bir şekilde kucağa almakta önemli.
nedeni bellimiymiş.
bana bakma ben delirdiğim için iki doktora gidiyorum ikisi de onbeş günde bir çağırıyor haliyle her hafta gitmiş oluyorum ...
yaa sana da çok geçmiş olsun inşallah bu sefer herşey yolunda gider.. Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın..
nedeni dün uğradığımda belli değildi, doğunca belli olur isterseniz otopsi de yaparız demişler ama arkadaşların içi elvermemiş otopsi yaptırmaya.. sabah da defnetmişler zaten..
Naayyysemm kuzummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?