Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

hülyaaam çok fenayım dün 7 aylık bir arkadaşımın bebeşi öldü karnında.. hastaneye ziyarete gittim.. suni sancı vermişler ama sancısı gelmemiş kuş gibi bekliyordu ölmüş çocuğunu doğurabilmek için.. o ağladı ben ağladım ağzım yüzüm şişti..

allah tüm hamileleri ve bebeklerini korusun sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin sende kendini çok üzüp strese girme unutma bebekler herşeyi hissedermiş ben hamile kalım dünyayla ilişkimi kesicem sadece ona odaklanıcam (diyorum şimdilik bakalım olsun da hayırlısıyla )

arkadaşına da allah sabır versin canım çok zor birşey o kadar çok yaklaşmışken kaybetmek çok acı

Oyyyy aysemmmnirelere gttin ben. Senle drtlesmek istiorummm...cok mutsuzummm...allah sabir vrsin cnmm rahmet eylesin allahimm..cok kotu evlat acisi...gecen yaz tatilinde otelde tanistigimiz bi ciftin bebegi 5aylik karinda olmüs...ayy nasi etkilenmistikkkbizz...

Naber hülyalar?? ben bir yandan işlerimi yapmaya çlışıyorum bir yandan da kendime gelmeye çalışıyorum.. resmen panik içindeyim haftaya ptesiydi doktor randevum ama acaba erkene mi alsam perşembe cuma gitsem mi ki?? tövbe büyük sözüme ama benim başıma gelse kaldıramam böyle birşeyi.. olmamasını kabul etmiştim bir kere ama tam da bir mucize olmuşken kaybetmek dayanılmaz olur..

iyi canım adaşımla sohbet ediyorduk sen çok stres yapma bebeğini düşün için rahat edicekse perşembe git ama sen en iyi elden düşme bi tane ultrasyon al canın istedikçe bakarsın

kızlar siz çok sık gidiyorsunuz doktora gibi geldi bana, ne kadar arayla çağırıyorlar sizi.
ben ilk gittim keseyi gördü 2 hafta sonra kalp atışlarına gittim şimdide 1 ay sonra dedi, gerçi ben 3 hafta sonraya aldım 1 ay da çok uzun geldi.

çok kötü birşey Allah kimsenin başına vermesin, benimde ilkinde suni sancı ile doğurttular, hemde canlıydı, o dahada çok sarstı beni.çok üzülüyorum hala, çok zor birşey. şimdi bunu okuyunca o günlerim aklıma geldi. hamile kalmak yetmiyor sağlıklı bir şekilde kucağa almakta önemli.
nedeni bellimiymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
bana bakma ben delirdiğim için iki doktora gidiyorum ikisi de onbeş günde bir çağırıyor haliyle her hafta gitmiş oluyorum ...

yaa sana da çok geçmiş olsun inşallah bu sefer herşey yolunda gider.. Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın..
nedeni dün uğradığımda belli değildi, doğunca belli olur isterseniz otopsi de yaparız demişler ama arkadaşların içi elvermemiş otopsi yaptırmaya.. sabah da defnetmişler zaten..

başı sağolsu arkadaşının.

ben dieğr 2 hamileliğimde de sürekli doktora gidiyordum. devamlı gittiğim doktorum vardı zaten, onun dışında da merak ediyordum herhangi bir özel hastanenin doktordan randevu alıyordum gidiyordum, psikopata bağlamıştım anlayacağın. çok stres yapıyordum. 2.ci kayıptan sonra kendi kendime söz verdim eğer inşallah tekrar hamile kalırsam kesinlikle bir doktora gideceğime ve stres yapmayacağıma. arada aklıma geliyor stres insan ister istemez yapıyor , özellikle hiç midemin blanmaması ve karında, sağ tarafımda zaman zaman ağrı olamsı beni çok huzursuz ediyor ama geçen seferden içim daha rahat.

tam bugün hiç bulantım olmadı ne güzel derken yüzyılın istifrası gerçekleşti biraz önce... halsiz kaldım resmen.. off izin de alamıyorum fenayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…