Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Uyyyyy gecmis lsun cnmm ne die kusmak gerekir kii yane neden kusulurr...kotu bisiii ya bi saat var cikiver nolcakk amannnn...ben hic kusmadim allaha sukur cnmm..blmm artikin iimi kotumuu

Uyyyyy gecmis lsun cnmm ne die kusmak gerekir kii yane neden kusulurr...kotu bisiii ya bi saat var cikiver nolcakk amannnn...ben hic kusmadim allaha sukur cnmm..blmm artikin iimi kotumuu

yok be güzelim çıkamam ki.. geçen hafta da raporluydum zaten iyice göze batarım..
aman aman kusma zaten beter bişey resmen güçsüz düştüm çocuğum beslenemiyor diye çook üzülüyorum.. zaten ota ..ka herşeye üzülüyorum.. bizim mutluluktan uçuyor olmamız gerekmez miydi??

Bunca yildir dogum iznine ayrilmadigina sysinlar cnmm..git solee bayilrisin filan allah korusunnn...amannn isin varmi yapman gerekn eger bittiyse yoksa isin hmn git soleee...cabbbiiikkk bekliommm

Evet ole olmamiz gerekirama biz bicok seyin farkindayizzz korukorunee sevinmioss...pozitifi bildigimiz kadr negatiflikleri de bilioruss.. Bnde acayipimm saten de kociismle kusummm

Evet ole olmamiz gerekirama biz bicok seyin farkindayizzz korukorunee sevinmioss...pozitifi bildigimiz kadr negatiflikleri de bilioruss.. Bnde acayipimm saten de kociismle kusummm

ay sorma benim kocamı boğasım geliyor yazık adamcağızın hiç bişey yaptığı yok ama herşeyi batıyor bana :))) kırcam kafasını o olcak yani

Bunca yildir dogum iznine ayrilmadigina sysinlar cnmm..git solee bayilrisin filan allah korusunnn...amannn isin varmi yapman gerekn eger bittiyse yoksa isin hmn git soleee...cabbbiiikkk bekliommm

yok yok gitmiycem cuma doktora gitmeyi düşünüyorum o zaman izin alırım şimdi oturayım totomun üstüne..

arkadaşlar birşey soracağım bu elevit bende acayip kabızlık yaptı, kayısı yiyorum bol bol, süt içiyorum ama bir faydası olmuyor. aşılama zamanıda kullanmıştım yine böyle olmuştum.zorlayamıyorumda 2 gün biraz kanlı geldi.

doktor bana duphalac şurup verdi bende de kabızlıktan kanama olduğu için akşamları içiyorum şimdi rahatım.. kayısı filan hikaye hiç işe yaramıyor..

doktor bana duphalac şurup verdi bende de kabızlıktan kanama olduğu için akşamları içiyorum şimdi rahatım.. kayısı filan hikaye hiç işe yaramıyor..

bende sorayım alayım bu şurubu kaç gündür çok sıkıntı çekiyorum.
siz sadece folikmi kullanıyorsunuz.

bende sorayım alayım bu şurubu kaç gündür çok sıkıntı çekiyorum.
siz sadece folikmi kullanıyorsunuz.

ben bu haftaya kadar sadece folik aldım bu hafta birgün folik birgün multivitamin alıyorum adı decavit, bir de 3-4 günde bir balık yağı alıyorum..

decavit de aynıdır.
bende haftada bir progestan iğnesi, hergün progestan hapı, folik asit ve elevit birde kan sulanddırıcı oluyorum göbek iğneleri.
progestanı normalde vaginal koyuyordumda sıkıldım birkaç gün hap olarak alayım dedim bugün aldım mahvetti beni gene vaginal almaya başlayacağım.

zaten vajinal kadar etkili olmaz ağızdan alırsan boşver öyle devam et gitsin.. 6 kutu iğnem kaldı benim de 4,5 aylık oluncaya kadar devam yani..

Ayyy nas vaginal alion yhaa hapini ic daha kolayy...bana dr dedi ben yapamam stres oluru. Dedim hap istedimmm...allalal aysecimm ben hal a ayni ilaclarla devam ediomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…