Uyyyyy gecmis lsun cnmm ne die kusmak gerekir kii yane neden kusulurr...kotu bisiii ya bi saat var cikiver nolcakk amannnn...ben hic kusmadim allaha sukur cnmm..blmm artikin iimi kotumuu
Evet ole olmamiz gerekirama biz bicok seyin farkindayizzz korukorunee sevinmioss...pozitifi bildigimiz kadr negatiflikleri de bilioruss.. Bnde acayipimm saten de kociismle kusummm
Bunca yildir dogum iznine ayrilmadigina sysinlar cnmm..git solee bayilrisin filan allah korusunnn...amannn isin varmi yapman gerekn eger bittiyse yoksa isin hmn git soleee...cabbbiiikkk bekliommm
arkadaşlar birşey soracağım bu elevit bende acayip kabızlık yaptı, kayısı yiyorum bol bol, süt içiyorum ama bir faydası olmuyor. aşılama zamanıda kullanmıştım yine böyle olmuştum.zorlayamıyorumda 2 gün biraz kanlı geldi.
Elevit ne ki cnm ben kullanmiorum aysede kullanmio ole biliorummm..
Elevit ne ki cnm ben kullanmiorum aysede kullanmio ole biliorummm..
vitamin kuşum kullanmıyorum ben de ama taaaa eskiden hamile kalmaya çalışırken
Hmmm anladim kuzummm daha ileri vakitlrede mi kulalnilmasi gerekk yoksa gerek mi yuqqq
doktor bana duphalac şurup verdi bende de kabızlıktan kanama olduğu için akşamları içiyorum şimdi rahatım.. kayısı filan hikaye hiç işe yaramıyor..
vitamin kuşum kullanmıyorum ben de ama taaaa eskiden hamile kalmaya çalışırken
Hmmm anladim kuzummm daha ileri vakitlrede mi kulalnilmasi gerekk yoksa gerek mi yuqqq
bazı doktorlar hemen veriyor bazıları ileriki haftalarda folik asiti kesip bunu veriyorlar zaten folik asitde var içinde benim doktorum hemen verdi.
bende sorayım alayım bu şurubu kaç gündür çok sıkıntı çekiyorum.
siz sadece folikmi kullanıyorsunuz.
bende sorayım alayım bu şurubu kaç gündür çok sıkıntı çekiyorum.
siz sadece folikmi kullanıyorsunuz.
decavit de aynıdır.
bende haftada bir progestan iğnesi, hergün progestan hapı, folik asit ve elevit birde kan sulanddırıcı oluyorum göbek iğneleri.
progestanı normalde vaginal koyuyordumda sıkıldım birkaç gün hap olarak alayım dedim bugün aldım mahvetti beni gene vaginal almaya başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?