Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

balık yağını bende düşündüm ama bir arkadaşa doktor kesinlikle hayır onun yerine balık ye demiş kafam karıştı. Ayşe sen hangi markayı kullanıyorsun.

Ayyy nas vaginal alion yhaa hapini ic daha kolayy...bana dr dedi ben yapamam stres oluru. Dedim hap istedimmm...allalal aysecimm ben hal a ayni ilaclarla devam ediomm

vaginal daha etkiliymiş ya, benim ilk hafta 2 gün çok az lekelenmem oldu korktuğum için vaginal aldım. iğneside çok ağır, haftada bir vuruluyorum ama 1 hafta erimiyor ağrıyor bazılarıda yapamıyor mahvoluyorum.

Ayyy nas vaginal alion yhaa hapini ic daha kolayy...bana dr dedi ben yapamam stres oluru. Dedim hap istedimmm...allalal aysecimm ben hal a ayni ilaclarla devam ediomm

ya aslında hiç de gerekli değil vitamin falan da tedbiren veriyor bazı doktorlar.. ben de düzgün yiyebilsem almam ama yiyemiyorum ki hiç bişey..

balık yağını bende düşündüm ama bir arkadaşa doktor kesinlikle hayır onun yerine balık ye demiş kafam karıştı. Ayşe sen hangi markayı kullanıyorsun.

hmm balık konusu karışık 2 doktorumun da bana dediği hamsi sardalya ve istavritten başka balık kesinlikle yeme diğerlerinde ağır metaller var hel ton balığı falan hiç yeme, kültür balığı da yeme.. bu 3 kü.ük balığı taz bulursan ye dediler.. amaa ben balıktan tiksindim adını duymaya tahammülüm yok.. marincap special alıyorum ben ama abartma 3-4 günde 1 tane alsan yeter dedi doktor..

ton balığını söylediğin iyi oldu bende arada ton balığı yerim diye düşünüyordum.
aslında doktorlarımzın dedikelrini söylesek birbirimzie en azından birinin atladığı birşeyi belki diğerinden öğrenmiş oluruz.

evet ama çok da abartıp hayatımızı cehenneme çevirmemek lazım.. doğal bir süreç sonuçta..
sardalyanın konservesi yenir mi acaba.
konserve zaten yeme dedi

günaydın kızlarrrrrrrr

sana da günaydın canıım..
çok zor kalktım bu sabah ellerim ayaklarım hatta diş etlerim bile şişmiş.. 10da yattım ama uykumu alamadım..senden naber?
sen çalışıyor musun? erkenden kalkmışsın..

evet canım bende çalışıyorum. onun için erkenciyim. bende erken yatıyorum ama geceleri uyanıyorum sonrada uyuyamıyorum. Ayşe sen hangi şehirdesin.

ben bursadayım sen?
Helsa ankaradan cnmm
Gunnnnnaaadddinnnnnnnnn kizlaarrr....bgunnn en samimii oldugumuzzz ciftin dugunuuu farrr culululuuluu ayhh nasi heycanliyim sankim ben gycem gelinligiii tekrarrr...ayyy ne gusel olur heryil gelinlik gysek ve foto cekinsek ole bi adet olsa

Toplaninnn ulennnn gtem saten kldusa snra kuforeee snraaaa daaaageljn almaya sonra yemege sonra eve snra dugunee

deliiii o fotoğraf işi işkence gibiydi beee.. adam bana diyo ki başını sabit tut ama gövdeni çevir..ona be akrobat mıyım ben

Ayyyy ne guseldii stende kabarik eteklo prenses gibi elbiselri pek swerimm...ayyy ne guseldii kiss tabe foto kismi gicik sura bak sunu yapp ta e karsindada erkk tarafindan angutlar izliooo onlr izledikce daha bi stres olon

Ayyyy ne guseldii stende kabarik eteklo prenses gibi elbiselri pek swerimm...ayyy ne guseldii kiss tabe foto kismi gicik sura bak sunu yapp ta e karsindada erkk tarafindan angutlar izliooo onlr izledikce daha bi stres olon

kimse yoktu biz yalnız gidip çektirip geldik ohhh zaten kimseyi bişeyime karıştırmadım ben :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…