Ayyy nas vaginal alion yhaa hapini ic daha kolayy...bana dr dedi ben yapamam stres oluru. Dedim hap istedimmm...allalal aysecimm ben hal a ayni ilaclarla devam ediomm
Ayyy nas vaginal alion yhaa hapini ic daha kolayy...bana dr dedi ben yapamam stres oluru. Dedim hap istedimmm...allalal aysecimm ben hal a ayni ilaclarla devam ediomm
balık yağını bende düşündüm ama bir arkadaşa doktor kesinlikle hayır onun yerine balık ye demiş kafam karıştı. Ayşe sen hangi markayı kullanıyorsun.
hmm balık konusu karışık 2 doktorumun da bana dediği hamsi sardalya ve istavritten başka balık kesinlikle yeme diğerlerinde ağır metaller var hel ton balığı falan hiç yeme, kültür balığı da yeme.. bu 3 kü.ük balığı taz bulursan ye dediler.. amaa ben balıktan tiksindim adını duymaya tahammülüm yok.. marincap special alıyorum ben ama abartma 3-4 günde 1 tane alsan yeter dedi doktor..
evet ama çok da abartıp hayatımızı cehenneme çevirmemek lazım.. doğal bir süreç sonuçta..ton balığını söylediğin iyi oldu bende arada ton balığı yerim diye düşünüyordum.
aslında doktorlarımzın dedikelrini söylesek birbirimzie en azından birinin atladığı birşeyi belki diğerinden öğrenmiş oluruz.
konserve zaten yeme dedisardalyanın konservesi yenir mi acaba.
evet ama çok da abartıp hayatımızı cehenneme çevirmemek lazım.. doğal bir süreç sonuçta..
konserve zaten yeme dedi
evet öyle tabii. ama bazı önemli noktalar oluyor. mesala doktorum bana kesinlikle toprak elleme demişti.
toxoplazma için dimi ?? ben de dışarda hiç salata yemiyorum evde de hep sirkeli suya koyuyorum..
günaydın kızlarrrrrrrr
sana da günaydın canıım..
çok zor kalktım bu sabah ellerim ayaklarım hatta diş etlerim bile şişmiş.. 10da yattım ama uykumu alamadım..senden naber?
sen çalışıyor musun? erkenden kalkmışsın..
evet canım bende çalışıyorum. onun için erkenciyim. bende erken yatıyorum ama geceleri uyanıyorum sonrada uyuyamıyorum. Ayşe sen hangi şehirdesin.
Helsa ankaradan cnmmben bursadayım sen?
Helsa ankaradan cnmm
Gunnnnnaaadddinnnnnnnnn kizlaarrr....bgunnn en samimii oldugumuzzz ciftin dugunuuu farrr culululuuluu ayhh nasi heycanliyim sankim ben gycem gelinligiii tekrarrr...ayyy ne gusel olur heryil gelinlik gysek ve foto cekinsek ole bi adet olsa
Ayyyy ne guseldii stende kabarik eteklo prenses gibi elbiselri pek swerimm...ayyy ne guseldii kiss tabe foto kismi gicik sura bak sunu yapp ta e karsindada erkk tarafindan angutlar izliooo onlr izledikce daha bi stres olon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?