Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Amann bisde her agisdan bi ses cikioduu..hele kaynan. Ogretiodu milletiihalalar var sosyete istanbuldan gelmisler bsii begenmeyen tipler grsen sen onlri begenmen dee kndini sosyete ilan etmislerr onun geljni gldi fotoya mal gibi baktii iyyh...aman neyse cnmm yhaaa gusel gun dimi dugunn ben hic oturmammistim bi an bilee...hep oynadim amma oynak zilli geljn demislerdir..allam kndi dugunumde oynamojam da kimin duhunjnde oynicamm dimi ama sekerimmm

aman benim şimdiki aklım olsa hiiç düğüm müğün yapmazdım boşuna masraf bi nikah tamam.. milleti eğlendircez diye para gitti bi dünya.. ha gerçi biz de eğlendik de neyse

Ama bis balayina gtmrdik biz istemedik kasimdi bizim dugun o zmn nere gtcenn ben denis isterim denisssatende dugun burda ucuz anammm 2500tlydi yanee sadece pastaa

Ama bis balayina gtmrdik biz istemedik kasimdi bizim dugun o zmn nere gtcenn ben denis isterim denisssatende dugun burda ucuz anammm 2500tlydi yanee sadece pastaa

biz de gittik güya balayına ama beleş balayı bizim bankanın kampı var evlenenleri gönderiyorlar bedava tarafından :))) yemekli düğün yapmadık biz de ama kokteyl diye başlayan ama sonu halayla biten garip bir organizasyonumuz oldu

Ayyyy ne guseldii stende kabarik eteklo prenses gibi elbiselri pek swerimm...ayyy ne guseldii kiss tabe foto kismi gicik sura bak sunu yapp ta e karsindada erkk tarafindan angutlar izliooo onlr izledikce daha bi stres olon

foto işi beni acayip germişti, adam sürekli talimat veriyor onun için kısa kestirmiştik ama eşim çok eğleniyordu maşallah seviyor poz vermeyi herhalde:)

benim akrışık aslında evim ankarada eşimde orada ama ben 2 senedir adanadayım buraya atamam oldu tayinim daha olmadı böyle gel git yapıyoruz eşimle.

zor öyle de yaa ama bak git gellerin arasında denk getirmişsiniz ben de ankarada okudum severim ankarayı...

foto işi beni acayip germişti, adam sürekli talimat veriyor onun için kısa kestirmiştik ama eşim çok eğleniyordu maşallah seviyor poz vermeyi herhalde:)
:))) benim kocam ağzının içinden küfrede küfrede bir hal oldu :)))

aman benim şimdiki aklım olsa hiiç düğüm müğün yapmazdım boşuna masraf bi nikah tamam.. milleti eğlendircez diye para gitti bi dünya.. ha gerçi biz de eğlendik de neyse
bizde ailemizin izni olmadan evlendiğimiz için düğün istememiştim eşimde sonra pişman olrsun diye çalıştığı restoranda düğün yapmıştık ama okadar sıkıldımki insanlar bu gelin niye gülmüyor hiç demişler ailem arkadaşlarım hiç biri yok herkes yabancı zaten bende sıkılgan bir insanım... başkasının düğünlerinde bile oynamam oynama olayı beni germişti biran önce bitsede eve gitsek demiştim tabiki azgınlıktan değil..... benim ne salon ne gelinlik masrafım oldu ama keşkede olsaymış insanın hayatında bir kere giyeceği gelinliği bile seçememesi çok kötü ALLAH tan arkadaş güzel bir gelinlik bulmuştu tek tesellimde o

benimde hep hayalim balayına gitmekti ama olmadı bizimde aralıkta oldu düğün ama biz parasızlıktan gitmedik... çok şükür şimdi elinden geldiğince gezdiriyor nereye istersem...canım senin pastaya verdiğin parayla biz evi düğünü herşeyi yapmışızda yarısı kadar anca gitmiştir tabii benim söylediğim olay milattan önce 15 yıl olacak

ben de gelinliğin biraz ucuzuna kaçmak durumunda kalmıştım hala içimdedir yani şöyle güzel düzgün bişey olsaydı diye..

Amannnn olsun be gonuller bi olsun kuzular..,nabalim hersey 4 4luk olmiiinasnass sizde sorun neydi bacimmm veee tuplerse sorun ne zmn baslionus tup bebekimizee

ben de gelinliğin biraz ucuzuna kaçmak durumunda kalmıştım hala içimdedir yani şöyle güzel düzgün bişey olsaydı diye..

hem düğün gelinlik filan boş şeyler gibi gelmişti evlenirken sadece birlikte olalım başka bişey önemli değil diyoruz sonrada keşke şöyle daha güzeli olsaydı diyoruz... eşim ısrar etmeseydi ben düğündü gelinlikti hiç bişey istemiyordum eşim sonra içinde kalır pişman olursun dedi eşimin ısrarlarıyla oldu iyiki olmuş... ama kardeşlerimin düğününde bile çok duygusallaştım bende böyle evlenebilirdim diye kimseye belli etmemekte ayrı bir sorundu içimde yaşadım şimdi bile yazarken gözlerim doluyor

benim de annem istemedi ne doğru dürüst isteme oldu ne nişan ne söz.. başta gereksiz geliyordu ama şimdi sanki dul kadın gibi evlenmişim gibime geliyor içimde kaldı yani..

Amannnn olsun be gonuller bi olsun kuzular..,nabalim hersey 4 4luk olmiiinasnass sizde sorun neydi bacimmm veee tuplerse sorun ne zmn baslionus tup bebekimizee

çok şükür evliliğim 4+4 lük diyebilirim evliliğe eksi puanla başladık ama önemli olan sorası zaten....en erken ekim gibi olabilir ama tabi evdeki hesabı çarşıya uydurabilirsek...benim sağ tüplerim biraz uzunmuş yumurtalık uzakmış solda da zaten zor yumurta gelişiyor o da 1 tane... proloktinim yüksek onun için ilaç kullanıyorum dr normal olması imkansız gibi bişey dedi tabi ALLAH bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…