çok şükür evliliğim 4+4 lük diyebilirim evliliğe eksi puanla başladık ama önemli olan sorası zaten....en erken ekim gibi olabilir ama tabi evdeki hesabı çarşıya uydurabilirsek...benim sağ tüplerim biraz uzunmuş yumurtalık uzakmış solda da zaten zor yumurta gelişiyor o da 1 tane... proloktinim yüksek onun için ilaç kullanıyorum dr normal olması imkansız gibi bişey dedi tabi ALLAH bilir
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/454241-2012-ocak-anneleri-23.html
Nayyseeeee bura gel vede bilgilerini nurrose die bi arkdsa ozel msj att senide eklesinler kuzummm
siyasalda okudum ben cebecide
aaa gerçekten mii kaç mezunusun ben 2002 kamu ...gerçekten mi bende siyasalda okudum:)
aaa gerçekten mii kaç mezunusun ben 2002 kamu ...
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/454241-2012-ocak-anneleri-23.html
nayyseeeee bura gel vede bilgilerini nurrose die bi arkdsa ozel msj att senide eklesinler kuzummm
sen küçüksün:) ben 98 mezunuyum çalışma ekonomisi. ben 75 liyim.
hmm benim başladığım sene mezun olmuşsun sen.. ama zaten aynı sene de okumuş olsak da tanışmış olmamız imkansız olurdu çekoyla hiç ortak dersimiz olmazdı ki.. ama sevindirik oldum :)))
uff yaa çalar saat gibiym bu saat olunca başlıyor bulantım.. bu saate kadar iyiydim ne güzel yoktu bulantı filan..
senin var mı bulantın kusman?
benim hiç bulantım kusmam yok, olmadı. bende ona sinir oluyorum ilk hamileliğimde çok kötü bulantım oluyordu, şimdi olmayınca aklıma kötü kötü şeyler geliyor,korkuyorum. sadece şişim başka hiçbirşeyim yok. normal kıyafetlerimi giyemiyorum. düşün hamile pantolonu giyiyorum şimdiden:)
yaa ben iyiydim 2 gündür ben de nasıl şiştim anlatamam.. ama bulantım çok fena(
tarama testin oldu mu senin?
benim daha erken tarama testine 8+3 günlüğüm. ama açıkçası tarama testi yaptırmayı düşünmüyorum. direk amniyosentez yaptırmayı düşünüyorum. tarama testleri sonuçta sadece olasılık veriyor ama amniyosenetz kesin sonuç veriyor.
benim daha erken tarama testine 8+3 günlüğüm. ama açıkçası tarama testi yaptırmayı düşünmüyorum. direk amniyosentez yaptırmayı düşünüyorum. tarama testleri sonuçta sadece olasılık veriyor ama amniyosenetz kesin sonuç veriyor.
aramızda tam 2 hafta var seninle.
beni de bu hafta çağırdı tarama için ama sanki erken gibi geliyor 11+bişey olsa daha garanti olur gibi geliyor.. ama hiç bekleyesim de yok.. bu hafta bir arkadaşım 6,5 aylık bebeğini kaybetti karnında öldü, benim de psikolojim bozuldu biran önce gidip görmek istiyorum..
11-14.hafta arası yapılıyorya sende 11 içindesin geçen sefer bende senin gibi bu dönemlerde yaptırmıştım.
çizelge yapmadım. önceden hep bu çizelgeye çok özenirdim. diğer arkadaşlarım için yapmadım. belki kendileri için üzülürler diye düüşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?