Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Tabeke allahim bilir mucizeni sana verir bacimm...eee nazar boncugu ozmnn evliliginize bebek konusu zamani gelince insaallah...tabi maddi durumlrda bunun icin engell..olsun bakalim vardir bi hayirr...bakk domdomaaBnmde rezervim inanilmaz azdii dr umitsiz bakiodu ama noldu olduu tombikimmmm

aman o doktorların halt etmesi imkansızı mümkünü Allah bilir..

canlarım ben çıkayım kardeşimle görüşüyorum msnden görüntülü sonra devam ederiz çok öpüldünüz

sen küçüksün:) ben 98 mezunuyum çalışma ekonomisi. ben 75 liyim.

hmm benim başladığım sene mezun olmuşsun sen.. ama zaten aynı sene de okumuş olsak da tanışmış olmamız imkansız olurdu çekoyla hiç ortak dersimiz olmazdı ki.. ama sevindirik oldum :)))

hmm benim başladığım sene mezun olmuşsun sen.. ama zaten aynı sene de okumuş olsak da tanışmış olmamız imkansız olurdu çekoyla hiç ortak dersimiz olmazdı ki.. ama sevindirik oldum :)))

evet sadece dışarda görsek bu kzı bizim okuldandı deriz simadan:)

uff yaa çalar saat gibiym bu saat olunca başlıyor bulantım.. bu saate kadar iyiydim ne güzel yoktu bulantı filan..
senin var mı bulantın kusman?

uff yaa çalar saat gibiym bu saat olunca başlıyor bulantım.. bu saate kadar iyiydim ne güzel yoktu bulantı filan..
senin var mı bulantın kusman?

benim hiç bulantım kusmam yok, olmadı. bende ona sinir oluyorum ilk hamileliğimde çok kötü bulantım oluyordu, şimdi olmayınca aklıma kötü kötü şeyler geliyor,korkuyorum. sadece şişim başka hiçbirşeyim yok. normal kıyafetlerimi giyemiyorum. düşün hamile pantolonu giyiyorum şimdiden:)

yaa ben iyiydim 2 gündür ben de nasıl şiştim anlatamam.. ama bulantım çok fena (
tarama testin oldu mu senin?

yaa ben iyiydim 2 gündür ben de nasıl şiştim anlatamam.. ama bulantım çok fena (
tarama testin oldu mu senin?

benim daha erken tarama testine 8+3 günlüğüm. ama açıkçası tarama testi yaptırmayı düşünmüyorum. direk amniyosentez yaptırmayı düşünüyorum. tarama testleri sonuçta sadece olasılık veriyor ama amniyosenetz kesin sonuç veriyor.

aramızda tam 2 hafta var seninle.

beni de bu hafta çağırdı tarama için ama sanki erken gibi geliyor 11+bişey olsa daha garanti olur gibi geliyor.. ama hiç bekleyesim de yok.. bu hafta bir arkadaşım 6,5 aylık bebeğini kaybetti karnında öldü, benim de psikolojim bozuldu biran önce gidip görmek istiyorum..

11-14.hafta arası yapılıyorya sende 11 içindesin geçen sefer bende senin gibi bu dönemlerde yaptırmıştım.

çizelge yapmadım. önceden hep bu çizelgeye çok özenirdim. diğer arkadaşlarım için yapmadım. belki kendileri için üzülürler diye düüşündüm.

Hııh tama o zaman arayıp ctesi ye randevu alayım bari..
ne kadar ince düşünmüşsün utandım valla kendimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…