Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Hııh tama o zaman arayıp ctesi ye randevu alayım bari..
ne kadar ince düşünmüşsün utandım valla kendimden

yok canım utanma. benim burada uzun zamandır sürekli görüştüğüm arkadaşlarım var tedavi aşamasındalar olumsuz denemeleri oldu onlarınkide olsun inşalah o zaman yaparım.

yaa gelmiycem ben o topiğe hep kilodan bahsetmişler zaten şişkoyum üzülüyorum

Senin kilonu yirim ben tombisimmm....kurban olayim kaynindaki melegee bgun o sohbet oldu yeni cizelge olustrdularda yas kilo hafta sat ivir zivir ..yapan arkds yanlis yazmis kilosunu birinin ordan cikti muhabbet..bnden sanaaaa
Oyyy domdomum domdomummm yoldan gldim yrgunum
Bebikkk grdii 11.haftaya sapka ister basinaaa
Nanaananynayaynay

Hakkat gecmi kalirm bnde erkn daha die pinekliodumm..randevuda almadim evin arksina gtcemm/.ayyy gideyim ben bari ama bosulursaa

hiç bir kuvvet benim kilomu bir listeye yazdıramaz
Hakkat gecmi kalirm bnde erkn daha die pinekliodumm..randevuda almadim evin arksina gtcemm/.ayyy gideyim ben bari ama bosulursaa
ben sandım ki sen sabah öyle yazınca gelinle beraber gideceksin sandııım.. erken daha 8 de gitseniz 6buçukta gitsen olur..

kızlar sizin akıntınız oluyormu ben bugüne kadar kupkuruydum ama bugün hep akıntım var sulu sulu

kızlar sizin akıntınız oluyormu ben bugüne kadar kupkuruydum ama bugün hep akıntım var sulu sulu

oo ne akıntı hem de hep yaprak kullanıyorum.. östrojen arttığı için akıntın olacak progesteron arttığı için de o akıntı koyu kıvamlı olacak dedi doktorum..

oo ne akıntı hem de hep yaprak kullanıyorum.. östrojen arttığı için akıntın olacak progesteron arttığı için de o akıntı koyu kıvamlı olacak dedi doktorum..

benim koyu değil kremsi beyaz, progestanı 2 gündür ağızdan alıyorum ondan mı acaba.

ben 8 yıl özelde çalıştım ankarada bir şirkette sonra kamuya geçtim 2,5 yıldırda kamudayım.

ben şanslıyım galiba temmuzda mezun oldum ağustosta sınava girdim sene başında bu işe başladım işte 8 yıla yakın oldu buradayım hep.. tam kaşarlanmış devlet memuruyum

ben şanslıyım galiba temmuzda mezun oldum ağustosta sınava girdim sene başında bu işe başladım işte 8 yıla yakın oldu buradayım hep.. tam kaşarlanmış devlet memuruyum

ben 8 yıl aynı şirkette çalıştım, özelden sonra devlette bana bazı şeyler çok garip geldi, tabii alıştım sonradan. ama burada ömür geçmez gibi geliyor bir süre çalışır bırakır smmm bürosu açarım diye düşünüyorum.

neden bilmiyorum ama normal ve sağlıklı bişey rahim ağzını kapatıyormuş bu akıntılardan oluşan dokular..

aslında elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum ama çok pimpirikliyim korkuyorum.
yazmamıştım ama takip ettiğim topiklerde senin mesajlarını görüyordum hamile haberini duyunca şaşırdım bir arkadaşıma dedim AYŞE-URL diye biri varya bak tip bebek sonrası hamile kalmış demiştim. böyle tüp bebek sonrası hamilelikler ilgimi çekiyordu son dönemlerde:)

bana da zor geliyor bazen resmen ömür törpüsü ama benim bir b planım yok maalesef katlanıcam artık.. zamanında ders çalışıp düzgün bi yere girmediğimden şimdi çekmek zorundayım :))

ben de okur özenirdim sanki güzel şeyler hiç benim başıma gelmez gibi geliyordu.. ben görgüsüzüm ya bütün topikleri dolaşıp ilan ettim tek tek :)))

bana da zor geliyor bazen resmen ömür törpüsü ama benim bir b planım yok maalesef katlanıcam artık.. zamanında ders çalışıp düzgün bi yere girmediğimden şimdi çekmek zorundayım :))

bende ona pişman oldum. bende okul bitti hemen o şirkete başladım. artık evlenince özel şirket zor gelmeye başladı. onun için kamuya geçtim. hem çalışırım hemde sınavlara hazırlanırım deidm hemde ankarada kalmış olacaktım mümkün mü hiç çalışamadım çalışmadım daha doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…