ben de okur özenirdim sanki güzel şeyler hiç benim başıma gelmez gibi geliyordu.. ben görgüsüzüm ya bütün topikleri dolaşıp ilan ettim tek tek :)))
bende ona pişman oldum. bende okul bitti hemen o şirkete başladım. artık evlenince özel şirket zor gelmeye başladı. onun için kamuya geçtim. hem çalışırım hemde sınavlara hazırlanırım deidm hemde ankarada kalmış olacaktım mümkün mü hiç çalışamadım çalışmadım daha doğrusu.
banada öyle geliridi ama sonra düşündüm ilk hamileliğimde yeni evli olduğum için telaşda yoktu, eşim yoktu yanımda o ay sadece 1 gün birlikte olmuştuk baktım hamileyim. 2.cide negatif aşılama sonrasındaki ay olmuştu şimdikide tüp bebek sonrası ay, aslında 3 defa mucize beni bulmuşda 2 sinin devamı gelmedi inşallah bunun gelir. 2 tane olumsuzluk yaşayınca kimseye söylemeyeceğim demiştim kalp atışını duyana kadar ama bir şekilde herkes öğrendi tutamadım:)
yapanlar var tabi çok da takdir ediyorum ama ben hem işe gidip hem ders çalışamam.. yabancı dil tazminatı için kpds ye bile çalışamıuyorum.. bir de 7,5 yıllık küçük memurluktan sonra zaten çok da parlak olmayan kafam hepten durdu :)))
bende kpdsye girmeyi çok istiyorum mayıs geçiyor ekim sınavına gireceğim diyorum 1-2 gün bakıyorum, kurs araştırıyorum ama sonra bırakıyorum ekim geçiyor mayıs sınavına kesin gireceğim diyorum sonra yine aynı şeyi yapıyorum. güya bu ekime proglamıştım kendimi. ama hiç hareket yok gene.
ben öğle yemeğinden dönerken yolda doktorum telefon edip söyledi.. aynı anda hem ağladım hem güldüm hem titredim iş yerine girince herkes anladı haliyle..
bizim burda da tazminatın devamı için 5 senede yenilemek gerekiyor sınavı ite kaka 85 aldım 2.dereceden alabiliyorum ama 90 üstü gerekli 1.derece için o da benim için nerdeyse imkansız.. kullanma imkanım da yok unuttum gitti.. Ankarada olsa düzgün kurslar var gidilir ama buradakiler 85 aldım diyince zaten daha üstünü hedefleyecek programımız yok diyorlar..
konuş yaa ne güzel işte zaten vakit geçmiyor..ben her regli dönemi daha regli olmadan başlardım test yapmaya regli olurudm belki üstüne oldum derdim gene yapardım:) ama bu sefer 9 gün geçti hiç yapmadım içimden hiç gelmedi eşim zorluyordu çok geriliyordum. doktora gideyimde adet söktürücü versin dedim, direk keseyi gördüm inanılmaz birşeydi, heyecandan ne yapacağımı şaşırdım bir arkadaşımla gitmiştik o da benim gibi gecikmişti çıktım ona sarıldım öptüm onu, benden sonra o girdi muayeneye çıktı o da hamile. ama o istemiyordu çok üzüldü.
hayatımda ilk defa test yapmadan hamile olduğumu öğrendim.
çok konuştum dimi:)
burada çok güzel bir kurs buldum 10 kişilik gruplar ve hoca %95 garanti veriyor ama bende iş yok galiba. birde dediğin gibi 5 yıl geçerli, arkadaşalrım dalga geçiyor bu kurs çok pahalı diğerlerine göre 5 yılda aldığın kurs parasını bile çıkartmaz diyorlar:)
konuş yaa ne güzel işte zaten vakit geçmiyor..
ben test de yaptım üstelik 2 kez ama çıkmadı ki idrarda.. 1 hafta falan geçmişti gittim doktora ama us dada gözükmedi..
ne garip değil mi o oldu diye üzülüüür sen olmadı diye..
ay ben 1.dereceden alsam kursun parasını çıkartır da nerde bende o toto :))
kız tutturdu eşime söylemeyeceğim yarın olsun kürtaj olacam diye bir sinir oldum çok konuştum kendimi örnek verdim sen söylemesen ben eşine söylerim dedim neyse aldırmadı. sonra bir ara kanaması oldu doktor yatman lazım dedi yatmadı zaten istemiyorum birşey olursa olsun dedi. çok kızdım o zaman ona.
zaten öyllerinde herşeyi normal geçer, kaygısız oldukalrı için, bizde böyle stres içinde geçiririz.
ya işte kimi arar bulamaz kimi bulur bilemez..
bak ne buldum acaba zararlı olur mu?
Hepsiburada.com : Angelsounds Fetal Dopler | Anne / Bebek / Çocuk
senin mesai kaçta bitiyor benimki buçukta..
ayşe bu tam senlik bence sen usg almaktan vazgeç bunu al... bence süper bişey bu bende bir süre önce görmştüm bunu bayılmıştım
valla ben de görünce çok sevindim artık kulağıma takar bütün gün gezerim :)) akşam kocama göstereyim bakalım ne diyecek??
ben her regli dönemi daha regli olmadan başlardım test yapmaya regli olurudm belki üstüne oldum derdim gene yapardım:) ama bu sefer 9 gün geçti hiç yapmadım içimden hiç gelmedi eşim zorluyordu çok geriliyordum. doktora gideyimde adet söktürücü versin dedim, direk keseyi gördüm inanılmaz birşeydi, heyecandan ne yapacağımı şaşırdım bir arkadaşımla gitmiştik o da benim gibi gecikmişti çıktım ona sarıldım öptüm onu, benden sonra o girdi muayeneye çıktı o da hamile. ama o istemiyordu çok üzüldü.
hayatımda ilk defa test yapmadan hamile olduğumu öğrendim.
çok konuştum dimi:)
valla ben de görünce çok sevindim artık kulağıma takar bütün gün gezerim :)) akşam kocama göstereyim bakalım ne diyecek??
deli diyecek sen kafayı yemişşin diyecekbende bayıldım eğer zararlı değilse bencede al
ya işte kimi arar bulamaz kimi bulur bilemez..
bak ne buldum acaba zararlı olur mu?
Hepsiburada.com : Angelsounds Fetal Dopler | Anne / Bebek / Çocuk
senin mesai kaçta bitiyor benimki buçukta..
mrb canım bir şey sorucam tüp bebek denemenden sonraki ay mı hamile kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?