Mini Ultrason Cihaz - TeknoPortal - Teknoloji Haberleri
birde şuna baksana siemensin varmış ama türkiyede varmıdır bilmiyorum.
benim mesaimde 5.30 ama 5.20 de çıkıyoruz beklemiyoruz.
benim gibi bu konuda takıntılı biri için güzel birşeymiş ama benim eşim duysa asla aldırmaz gizli gizli almam lazım:) o usg cihazının bile zarar verdiğini düşünüyor ve bana normal rutin kontrollere bile elinden gelse gitme diyecek.
kardeşim kadın doğumcu yarın bir sorayım zararı olurmu diye.
günaydınlar
ben bugün çok halsiz hissediyorum kendimi kasıkalrım ağrıyor,uyuyasım var. çok mızmızım kısaca.
kimyonu gaz için bebekelrede verirler ya aslında evde tüm kimyon bulundurmak lazım. pek sevmem kimyonu ama burada öğlen yemeklerde biraz atıyorum gaz yapmasın diye.
ben de dün öyleydim günüm günüme uymuyor.. heryerim şişmişti dün bugün daha iyiyim..
ben köfteye falan koyarım kimyon da Allahtan vardı evde.. bir küçük fincan da rezene çayı içtim gerçi doktor bilmediğin bitki çaylarından uzak dur demişti ama dayanamadım korka korka içtim... acaba karnımıza sıcak su torbası koysak bir sakıncası olur mu?
rezene çayını arkadaşıma doktor demiş günde 1 fincan içebilirsin diye. zararı olacağını sanmıyorum ama doktora sormak lazım tabii ki. sıcak su torbasını bilmiyorumda kasları falan gevşetir birşey falan olur boşver sen onun yerime karnını birşeyle sar.
dün karnımı bir görseydin 7 aylıktım resmen.. rezenenin de tadı berbat ama iyi geliyor..
düzenli kefir içsene o iyi geliyor bağırsaklara hemde sağlıklı, yada şu peribiyotik yoğurttan ama sade olanından.
1- 2 1-2 1-2 sesesese ses werommm yataktannn GUNADİNNNN...efet gec geldikk hnde cokk beni hicbi kuffet kapdiramasdii ammaa karnimdaa mercimeeeee acikti
M dieee baaaarioooo uyandim mecburr..amma anne su anda yerinden kalkamiooo...Ayhhh kuzum ben ndense gaz sorunum bitti az yiorum ondan galiba ama yine olur tabi aklomda bulunsun kekiikk saoll..eee siz napuosunuzzzzz..
Bu arada o kalp di leme cihazi gercekten zararliymis cnmm ben duymustum onu...ve ilerki zmnlrda bebgin kalbini duymak zorlsiomus yer degistrdigi icin surekli bulamiomusun sesi ve anne tedirgin oluomusss..bsver almaaa guzelim sennadam dooru dimis saten her hafta duyuonn daha ne
evet kasık ve bel ağrım oluyor benim de özellikle de sağ kasığımda ağrı doktor us de gösterdi benim sağıma doğru tutunmuş ondan sağdaymış ağrım hatta bacağıma bile vuruyor..sizinde karnınız kasığınız ağrıyormu, benim özellikle sağ tarafta belli bir noktada değişik bir ağrı oluyor. hamile olduğumu bilmedende regli tarihime 1 hafta kalada oluyordu arada. olması beni rahatsız ediyor ama bir yandanda olmadığı zamanda niye ağrım yok diyorum, olması mı normal yoksa nolmamasımı anlamadım. cinsim işte böyle ya sinir oluyorum kendime.
Ahahahahaha yok yhaaa...cnm gel damat 8bucukta cikti dans etti sonra oynadi bi kere snra nikah...nikahtan sonra oynadilar azbi pasta..pastadan snra az oynadilr takii...ayyy saten gec ciktilarr oldu mu sana karman curman bisii..cok daginiktii ve errkk egemen bi dugunduu pistten inmexi irkeklerr..sntdan kalktik as oda..amannn ne oynucamm blmedigin milletin icindeben swmmem kuzen dugunu olursa yigen dugunu olursaa ozmn koparim ama yabanci da kopmam../saten kosamda gayrim kocam tuto benii tembihled tembihler ufff tamam yitee dirsin gayrimmm aciktimm
evet kasık ve bel ağrım oluyor benim de özellikle de sağ kasığımda ağrı doktor us de gösterdi benim sağıma doğru tutunmuş ondan sağdaymış ağrım hatta bacağıma bile vuruyor..
çok oynayıp da çocuğu çalkalamamak lazım tabi
benimde sağda benimkide ondandır, kardeşime sordum olur ağrılar önemli değil dedi de ben işte.
bugün işyerine yanımda terlik getirdim ayağım bile şişmiş hissediyorum ayakkabı rahatsız ediyor. duba gibi oldum şimdiden ya.
su içiyormusunuz bol bol.
hamile arkadaşlarım bi şey sormak istiyorum adet gününüz gelmeden herhangi bi belirtiniz var mıydı sanki benim iki gündür rahmime bir şey batıyo gibi özelliklede akşamları bu ay bir mucize olsun ve bende hamile kalmış olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?