evet içiyorum 2-2,5 litre kadar yine de ödem oluyor bende de(
hamile arkadaşlarım bi şey sormak istiyorum adet gününüz gelmeden herhangi bi belirtiniz var mıydı sanki benim iki gündür rahmime bir şey batıyo gibi özelliklede akşamları bu ay bir mucize olsun ve bende hamile kalmış olayım
bende en az 2 litre içiyoru mutlaka ama artık suyu midem almıyor önceden su içen biri olmadığım için zor geliyor.
inşallah hamilesindir.. benim bu 3. hamileliğim üçünde de komik ama inanılmaz kaşıntım oldu bazı kadınlarda mantara yol açarmış hamilelik.. bir de baş dönmesi ama öyle böyle değildi.. herkese diyorum çok başım dönüyor günüm de geçti diye kimse de demiyor ki hamile olabilirsin herkes şekerin düştü tansiyonun çıktı diyip durdu :))
ayşe senin diğer hamilelikleirnde düşük mü oldu.
hayır canım salak doktorların saçma sapan teşhisleri yüzünden aldırdım.. tansiyonum çok yükseliyordu yok beyin kanaması geçirirsin yok ölürsün dedi 3-5 doktor aldırdım ben de.. şimdiki doktorum ki kendisi prof. çok saçma ama olan olmuş diyor.. sadece sabah akşam tansiyonumu ölçüyorum, şükür iyi gidiyor..
teşşekkür ederim cevaplar için inşallah bende bu ay size güzel haber veririm
evet haklısın şimdilik nispeten içim rahat ama doktorum zaten riskli gebelikler için de tavsiye edilen biri.. umarım bebeğimin yazgısında doğmak yaşamak vardır..canım geçmiş olsun. sağlık olsun neyapacaksın. neyseki düşük değilmiş öyle olsaydı insan daha tedirgin bir hamilelik geçirirdin ben öyleyim çünkü. işte riskli gebelikler uzmanına gitmek lazım onun için.
ben de çıkıyorum hadi afiyet olsunben yemeğe çıkıyorum. saatim geldi.
evet haklısın şimdilik nispeten içim rahat ama doktorum zaten riskli gebelikler için de tavsiye edilen biri.. umarım bebeğimin yazgısında doğmak yaşamak vardır..
ben de çıkıyorum hadi afiyet olsun
yemekten geldim öyle ağır bişey de yemedim ama çok fena kustum elim kalkmıyor yine yerinden inat gibi iş de çok üfff
sizin yemekhanemi var dışardamı yiyorsun
bizim işyeri böyle dışarı çıkabileceğimiz merkezi bir yerde değil onun için yemekhanede yiyoruz.
bulantım olmamasından şikayetçiyim ama olmasıda çok kötü gerçekten böylede hamile olduğumu anlamıyorum.
üfff maaşlara 3 kuruş enflasyon zammı yapmışlar onları ödiycez yarın uğraşıp duruyorum..ondan pek yazamıyorum bugün..
seninle aynı okuldan çıktık sonunda bir de aynı kurumda çalışıyor çıkıcaz gibi geliyor bana
enflasyon zammı yokki çıkmadı.ne farkı yapıyorsunuz ki. normal %4 leri mi.
sen personel tahakkuk servisinde misin
biz ayın 1inde peşin alıyoruz sonra o normalleri de ayırca ödüyoruz ne uyuz değil mi.. evet ben personele bakıyorum maaş sağlık ödemeleri ve harcırah.. resmen insanlardan soğudum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?