Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

personel işleri sinir gerçekten. bizimde maaş dönemi personelciler maaş yapıyor personel sayımızda fazla masalarının üstü evrak yığını raporlar,puantajlar,izinler,kesintiler. angaryası biraz çok.

bizde eleman çok değil Allahtan 76 kişi var ama yetiyorlar canıma..
yine çıkarttım bugün hiç düzelmedi midem..

mrb ben aslında uzun zamandır kk takip ediyorum bazı konularda gerçektende çok yardımı oldu bana 3 kez aşılama yaptırdık ve bu ayda ilk tüpbebeğimiz çok umutlanmıştım 12 günde beta HCG 9,6 çıktı yarın bi kez daha test yapılacak.ama dr umun dedğine göre biyokimyasal gebelikmiş çok üzgünüm.bebeğim niye tutunamadı kii banaki

Cnmmm gecmis olsun ama umut kesilmez dimii...cok ai gibi gelio ama allahim sabrini verioo...umarim bigun hayirli olan kucaginin dolmasi olacaktirr..

canım herşeyin hayırlısı umutsuz olma zamanı değilmiş olarak düşün. ben 2 defa normal yolla hamile kalmış, 2 negatif aşılaması olan ve tüp bebekte şanslı hasta grubunda görülürken ondada negatifi gören biri olarak bu işin kitabının olmadığını düşünüyorum, onun için sorgulama nedenini, herşey çok iyi olur olmaz, çok kötü bir tablo olur tutunur. negatifi aldıktan sonra vakit kaybetmeden yeni bir merkezle görüştüm muayene oldum ağustos ayında 2.tüp bebeğe başlamaya karar verdik ama bak tüp bebek sonrası diğer ay tekrar kendiliğinden hamile kaldım, inşallah bu sefer bu bebeği sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder Allah. bunlar bizim sınavımız eğer kısmetinde varsa zamanı geldiğinde olacak buna inan canım.

seni çok iyi anlıyorum . Çok zor bir süreç Allah kolaylık versin. Bende farkında olmadan kendimi kaptırarak çok umutlanmıştım. Fakat sonuç Negatif çıktı. Ama dünyanın sonu değil. Bir şekilde bişeylere devam ediyoruz. Çok üzülmüş ve kendimi dağıtmıştım. Ben ataması olamayan bir öğretmendim. Rabbim atanmamı nasip etti. İki yıldır beklediğim başka bi taraftan beni güldürdü. Atamam doğuya düştü. Şimdi düşünüyorum hamile kalsaydım oralarda ne yapacaktım. Anlayacağın herşeyde bir hayır var. Rabbim hayırlı zamanı biliyor. İnşallah hepimiz çok güzel bir zamanda bebeğimizi kucağımıza alacağız...

geç oldu ama günaydın herkese

bugün karnım çok ağrıyor, huzursuzum.
bugün son günü olan bir işim vardı neyseki bitti. bu aralar çok tembelleştim çalışmak istemiyorum acil olan şeyleri yapıyorum dieğr şeyleri böyle son güne kadar yayıyorum sonra stres oluyorum.

hayırlı cumalar RABBİM gönlümüzdekini hayırlısı ile versin

oynatmaya az kaldııı doktorum nerdeeee emekli sandığı primlerini yatırdım maaş farkı ödedim daha da bitmedi işim.. senden naber??

bende hem çalışıyorum hemde arada buraya bakıyorum. karnım çok huzursuz bugün doğal olarak bende huzursuzum.

22 temmuzda kontrolüm daha 2 hafta var.senin ikili testin yarın mı yapılacak.

valla erken değilse yarın yapar 2 hafta önce gitmiştim 2 hafta sonra gel yapalım demişti, ama yarın olmasa bile önümüzdeki hafta içinde çağırır kesin..
ben de hülya bişey yazmıştı ikili testte bte bilmem kaçın altındaysa erken üstündeyse kız oluyormuş diye onu arıyorum eski sayfalarda..

burnuma bugün ne kokusu geliyor biliyormusun erkek traş losyonu sinir oldum sabahtan beri geçmedi.

hcg 50 den az ise erkek fazla ise kız derler

burnuma bugün ne kokusu geliyor biliyormusun erkek traş losyonu sinir oldum sabahtan beri geçmedi.

Ya o koku işi çok fena senin burnuna gelen iyi yine benim burnumda sanki rüzgarlı havalarda su giderleri pis koku yapar ya o koku oluyor arada bakıyorum etrafta gider falan da yok ama kokuyor.. herşeyi koklamaktan helak oldum bankanın 2 sokak arkasında balıkçı var camı açınca bütün gün balık kokusu geliyor ama benden başka kimse almıyor kokuyu..

senin sat la gebelik haftan uyumlu mu

yok ben geç yumurtlamışım sat 17 nisan ama gebelik haftasına göre 24 nisan falan olması gerekiyor.. bir de her muayenede 1 gün ileri geri oynuyor..

benimde değil o nedenle sordum. sat 8 mayıs ama usg ye göre 13 mayısa denk geliyor. ona da biraz kafam karıştı benim geç yumurtlama gibi bir durumum söz konusu değil çünkü eşimle aynı yerde olmadığımız için o dönem eşim en son 23 mayısda yanımdaydı. hesaplıyorum işin içinden çıkamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…