Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Silanaz canım teşekkür ederim İnşallah..

Kızlar ben çıkıyorum biraz çok daraldım nefes alamıyorum yine duygulandım.. Kendime geleyim biraz.

Neoldukii canım Ben giyindim bi güzel parfümlendim yemeğimide hazırladım kocişi bekliyorum..Ben erken test yaptım 8.gün negatif çıkıncada ilaçları bıraktım ve 10.gün adet oldumm acayip kanamam oldu ama misafirim geldi sürekli değişmeme ragmen 2. gün üstüme bile geçtii

kayınvalıdem bı fenalastı kı agla agla ben o daha cok aglamasın dıye aglayamadım da ne bılımm ıcım kabardı kabardı kabardı sıgmıyorum hıc bır yere....ne zaman gececek acaba...

cenanan durumun ne oldu cnm benım deger de dustu gerıledı kımyasal gebelık cnm...bebegım tutunamadı demek kı hayırlısı olsun....

cnm tebrık ederım senı hosgeldın zıyaretımıze....ben buldum kaybettım hala cok kotuyum sıgaraya baslamak ıstıyorum yıne...ole fenayım kı...bagıra bagıra aglamak ıstıyorum...

kızlarrrr merhabaa buldumm siziiii ama bu topikk sizee uğurr getirecekk inşallahh hüsrana uğrayann deilll anne olann olacakk adıı inşlalahhhhhh

dekopa da fenalasmıs cıkmıs maalesef bole krızler vuracak sanırım sık sık....napıcamı bılmez haldeyım acaba bıdaha ne zaman baslatr dr tedavıye ne kdr dınlendırır?

cenanan durumun ne oldu cnm benım deger de dustu gerıledı kımyasal gebelık cnm...bebegım tutunamadı demek kı hayırlısı olsun....

canım çok üzüldüm geçmiş olsun ben seni merak ediyordum.ben hala değerleri yükseltmeye çolısıyorum ama düşecek diye çok korkuyorum........çok umudum yok

dekopa da fenalasmıs cıkmıs maalesef bole krızler vuracak sanırım sık sık....napıcamı bılmez haldeyım acaba bıdaha ne zaman baslatr dr tedavıye ne kdr dınlendırır?

canım en az iki ay ara veriliyo bu doktorun önerisi sen daha fazla istersen daha fazlada olabliyo yani sen ne zaman istersen ne zaman hazır olursan maddi manevi

canım erken değilmi yaa doktorunmu ddi bırakk.. 8. gün erken eldi bana bazıları 10 günde sıfır çıkıp 12. günde fırlayanlar var bu ne cesaret yaff
kayınvalıdem bı fenalastı kı agla agla ben o daha cok aglamasın dıye aglayamadım da ne bılımm ıcım kabardı kabardı kabardı sıgmıyorum hıc bır yere....ne zaman gececek acaba...
bilmiyorum canım artçı deprem gibi bir bakıyorsun çok iyiyim atlattım diyorum bir den bastırıyor duygu yoğunluğu.. kafamızı meşgul etmemiz lazım bir süre sonra geçer zaten
kızlarrrr merhabaa buldumm siziiii ama bu topikk sizee uğurr getirecekk inşallahh hüsrana uğrayann deilll anne olann olacakk adıı inşlalahhhhhh
hoşgeldin canım inşallah canım yoksa bu yaralar bizi mahvedecekk
canım çok üzüldüm geçmiş olsun ben seni merak ediyordum.ben hala değerleri yükseltmeye çolısıyorum ama düşecek diye çok korkuyorum........çok umudum yok

canım senin değerler ne durumda neden umutsuzsun

canım en az iki ay ara veriliyo bu doktorun önerisi sen daha fazla istersen daha fazlada olabliyo yani sen ne zaman istersen ne zaman hazır olursan maddi manevi

iyiymiş canım yaaa o zaman paramız yok diye hemen başlayamayacağımıza üzülmeyelim en azından iki ay başlayamacağız. böyle avutalım kendimizi bariii

iyiymiş canım yaaa o zaman paramız yok diye hemen başlayamayacağımıza üzülmeyelim en azından iki ay başlayamacağız. böyle avutalım kendimizi bariii

canım senin donmuşun varmıydı eğer varsa onu istersen hemen başlayabilirsin bu iki ay yeniden sıfırdan başlayanlar için geçerli

rabbim ikinizide korusun

gelme sakın aramıza valla almayız ona gore sıkı tut bebığini ayy kocam benım hamik diy seviyodu ben de bebeğimi bebik diyeee her sey sımdı bana onu hatırlatıyo aglayamadım da hıckıra hıckıra.....

İnşallah bişeycik olmaz canım sen gönlünü ferh tut..

saolun arkadaşlar
ops bi an kendimi kötü hissetim yaws siz bizden kaçmıştınız dimiiii ben yine gelmiş kendi sorunlarımdan bahsediyorum size sanki sizin derdiniz size yetmiyomuş gibi
özürrrr dilerimmm
bidahakine yalnızca çay içmeye gelecem sözzzzz

cnm ne demek yaaaa her zaman gel nolurrrrrr ama sadece cayaaaaaaa senı sevıorus bızzz....

selamm akşam çayına yetişemedim galiba
belki gece gece keyif çayı demlersiniz haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…