Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

En iyisi bir silkelen canim biraz ara ver en azindan bikac ay vucudun dinlensin psikolojinde tabii.Zor bir durumdan ciktin.benim burdaki hala sonuclanmadi ama turkiyede yaptirirsam kredi cekecem.

Öyle canım dinleniyorum şimdi para ayarlayalım psikolojimiiz düzelsinn başlıycam..Kızlar sılanaza yapılan tedavi şekli çok mantıklı beizdemi öle yaptırsak.. Parça alınmış rahimden bebek alışsın diye onunla döllendirmişler..

canım evet nasılsa ilk görüşmeler ücretsizz git görüş hepsiylee sana söylemezse sen sor gerek varmı diye

yapay rahim tedavisi diyorlar olabilirr ama bedeli ne acaba ben kanamalrım bitsin gidicem doktoruma detaylı konuşucam size de yazarım

kızlar nevar ne çokk??
çay var mı çayyy????
şimdilik misafir takılayım ama heran yanınızada gelebilrim yaniiiii
durumlar karıştııı

ayıp ama kızlar istanbulda olmayanlar ne yapcek bakem bizi niye dışlıyosunuz ağlarızzz ama

canım çok iyi bi yöntem anladığım kadarıyla hangi hastalara yapılır acaba bilgin var mı

kızlar nevar ne çokk??
çay var mı çayyy????
şimdilik misafir takılayım ama heran yanınızada gelebilrim yaniiiii
durumlar karıştııı
noldu canımmmmmm kalbimize indirme yaffff
ayıp ama kızlar istanbulda olmayanlar ne yapcek bakem bizi niye dışlıyosunuz ağlarızzz ama

gel canım nolucekkkkkk istanbula gellll

dekopa naılsın canım adet oldun mu

yok canım bugün kestim ilaçları muhtemelen en erken yarın sökülürüm.. ayy korkuyorum nasıl bişi bekliyor beni acaba.. diğerlerinde tutmamıştı normal adet olmuştum ama bunda nasıl olcak acabaa

ne diyorsun sen yaaaaa nedenmiş ama engelleyemiyorlarmı ? rabbim korusun canım yaa... dua et bol bol canım bişimi zorladınn.. neden olduki yaaa

neden olmuş diye bişey demedi dr
zorlanacak bişeyde yapmadım ama nasip işte
yine beklemedeyiz bakalım hayırlısını mevlam bilir

kızlar çay da güzeldi kekde
arada bizede gelin boşlamayın biziiiiii
şidilik ben kaçar size hayırlı günlerrrrrrrrrr

anam nasıl da ılerlemısınız dur okuyayım dekopaaa sen nerde oturuyon cnm bnm bıraz anlatalım kendımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…