kızlar kimler istanbulda yaşıyooo bigün toplanıp bir araya gelsek ne güzel olur
En iyisi bir silkelen canim biraz ara ver en azindan bikac ay vucudun dinlensin psikolojinde tabii.Zor bir durumdan ciktin.benim burdaki hala sonuclanmadi ama turkiyede yaptirirsam kredi cekecem.
Uyanamıyorum öglen kalkıyorum işte yapmıyorum biraz daha kirlensin ev toptan tamizliycemm..Dinleniyorum kendime izin verdimÇekildim canım hsg sağ tüpüm tıkalı sol ise yapışık çıktı ama sıvı filan bişey demediler en az 10 dr gittim...Dr yüzünden böle oldu enfeksiyon geçirdim evlendiğim ilk ay ilaç bile vermedi balayı sendromu geçer dedi..Başka dr gitmek istiyorum soruyorum soruşturuyorum..
Öyle canım dinleniyorum şimdi para ayarlayalım psikolojimiiz düzelsinn başlıycam..Kızlar sılanaza yapılan tedavi şekli çok mantıklı beizdemi öle yaptırsak.. Parça alınmış rahimden bebek alışsın diye onunla döllendirmişler..
Ederiz canım ne demek.. Ama Allah düşürmesin burayasenin daha test belli değil sen ziyarete gel tamammı canım
hosgeldın bacımmmm allah dusurmesın
dekopa ne mutluyduk ya saka gbı....
kızlar nevar ne çokk??
çay var mı çayyy????
şimdilik misafir takılayım ama heran yanınızada gelebilrim yaniiiii
durumlar karıştııı
Öyle canım dinleniyorum şimdi para ayarlayalım psikolojimiiz düzelsinn başlıycam..Kızlar sılanaza yapılan tedavi şekli çok mantıklı beizdemi öle yaptırsak.. Parça alınmış rahimden bebek alışsın diye onunla döllendirmişler..
noldu canımmmmmm kalbimize indirme yaffffkızlar nevar ne çokk??
çay var mı çayyy????
şimdilik misafir takılayım ama heran yanınızada gelebilrim yaniiiii
durumlar karıştııı
ayıp ama kızlar istanbulda olmayanlar ne yapcek bakem bizi niye dışlıyosunuz ağlarızzz ama
ne oldu canım allah göstremesin
dekopa naılsın canım adet oldun mu
canımm kesenin etrafında kanama görüldü devam ederse kaybedecezzz
ne diyorsun sen yaaaaanedenmiş ama engelleyemiyorlarmı ? rabbim korusun canım yaa... dua et bol bol canım bişimi zorladınn.. neden olduki yaaa
neden olmuş diye bişey demedi dr
zorlanacak bişeyde yapmadım ama nasip işte
yine beklemedeyiz bakalım hayırlısını mevlam bilir
hayırlısı olsun canım dikkat et kendine dualarımız seninlee
anam nasıl da ılerlemısınız dur okuyayım dekopaaa sen nerde oturuyon cnm bnm bıraz anlatalım kendımızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?