Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Ay hlycan ne meraklısın yavrucum ya Bende aynını sordum bendemi bitek var msj silsemmi diye düşünürken seninkini gördümm haha

hayatım tabiki o ilçlar besliyor bebeği... seni kutluyorum cesartinden dolayıııı 8. gün çok erkenmiş artık yağıcak bişi yok ama insan bilmese de bir bilene sorar be canımm ... sonraki tedavinde daha bilinçli ol canım.. :82:

dekopa hayırlı olsun topicin canım...demek buraya transfer olduk...inşallah burdanda pozitif sonuç alanlara transfer oluruz

dekopa hayırlı olsun topicin canım...demek buraya transfer olduk...inşallah burdanda pozitif sonuç alanlara transfer oluruz

canım hoşgeldinnn.. evet canım napalım kader bizi buraya sürükledi.. yeni listelerle yeni tedavilere yelken açtık.. Hadi sende gel bizle

burdasınız bnm hbrm yok yaaaaaaa üsüldüm amaaaa....... bende ortalarda kaynayıp gidiyom galiba hangi topikte yer bulam bilemedim... :)) öleeee beklemedeyim :) dekopacım çok üzüldüm...
hevuk senide anlayamadım acaba bırakmasamıydın ilaçları.. zaten olumsuz başlamıştın biraz acele ettin sanki.. nesse hayırsı bölemiş... ne diyim hayırlı ğurlu bi topik olsun bakalımmmm...

müjdeli haber vermeye geldimmm
3 tane yumurtamdan 2 si döllenmiş perşembe transferim var
bana dua edin olur mu?

bana dua edin olur mu?

AYY AYY COK SEVINDIM COKK

INSALLAH ANNLERINE SIKI SIKI TUTANCAKLAR HABERDAR ET BIZI LUTFENNN

DARISI BENIM BASIMA INSALLAHHHHH LOLOLOLLLLL

herkese selamlarrrrr
gulcn hadı hayırlı olsun ıı haberlerle gel
cazııı bız cok ertelendık bacım senın yerınde olmak ısterdık mayısta olsun btsın bu ıs dıye
hlycn atarım sana da msj
yuregım hala sıkısık esımle 12ye kdr uyuduk bugun ızın gunuydu valıdem bırksa aksama kdr uyuycaktım yemın ederım buarada benden hala fıtıl gelıyo ya bırakalı 3 gun oldu her ıdrarda sılınırken farkedıyorum hayırlara gtsın ınsallah...hayal kırıklıgım devam edıyo derın derın nefesler alıyorum bugun evime gecıyorum....sonra da sureklı mısafır agırlayacagım....

msj atıım.bnm ısı yapan cok az kadın var...

Slm nazayse bende meslektas sayilirim bende mali musavirim fakat 5 yildan beri ingilterede yasiyorum evlenip buraya yerlestik.Cok sukur burda da calisip para kazaniyorum muhasebe uzerine. Calisan kadinlarin ozelikle de isleriyle streyliseler anne olmalari zor canim..Off off kariyer derken anne olamiyoz yaaaa.Valla zor bizim durumumuz

Ama casiiii bebeisimmm sen yuksun hic nssii haber edlimmmm.kislae bgun moralim cok bosukk toplantimis vardii araba sahibi arkds uyusun teki oldugu icin baska yere ugraycam alamam seni dedi ve kaldimm laf anlattim milkiegitim mdurunee.ve sorumsuz bi velii sorumlu olmaya karar verdii cocugun proje odevini zamaninda teslim etmedi die eve yollayip evden getir dedim kadinda sucou yapmamislrbodevii hmde 15gun once verilen odeviiii.ayhh oadin cildirmis gibii sen nasil yaparsinn sole boleee allahim sbairr verrrrr.milli egitime gitmis kocasi hmn sankiii yedikk offff isinstresii yedii benii dunyaya bidaha gelsemm ogretmn olmamm hele mudurr asla olmammmmmmm biktim artikkk

cn allaha sukur yıne eslerımızı dusunelim ben varya 1000tane 100000 tane bebege degismeme biricik eşimi benim gozumun ıcıne bakar bır ıstegım var mı dıye....allah ol derse bu ıs olacakkk ol demezse de olmayacak...yaz da geldi sicakta hamislik kotu olabılırdı biraz ii taraflarından bakalim ben yuksek topuga bayılırım bu yazı da soyleee topuklularımla cıkarayım sonbahara allah buyuk dıyorum napiimmm...sen de ole dusun.senınki basi dibi 1 ay gec oluyo ama senın ıcın dehayırlı zaman bu deriz...her iste bir hayır var allah cok buyuk...dun bir arkadasım bana yasadıgı bır tecrubeyı anlattı.kanım dondu kadn dogum hemsiresi 29 haftalık olu bır dogum yaptırdıklarını soyledi aman allahım dedim biz surda 3 gun 5 gun 1 ay tutunmaya calısan bebeklerımıze uzulurken o kadını dusunemedim bile...2 gundur hareket etmıyomus annesı de uyudugunu dusunmus...hemen sezeryana almislar doguma 1 hafta var dusun o kadının memelerınden sureklı sut gelecek....allahım verme yarabbim ya hakkımda hayırlısı neyse onu ver....uzulme sen de hadı esinle sarılın durun benım gbı toplaşın yatağin ortasında....

ben de bugun ogretmen olsaydım bol tatılım olsaydı dıye gecırdım ıcımden kuzummmm olsun ogretmenlık en kutsal meslek..duymayam bıdaha....

yav ben 39 yazdım 29 cıktı olu dogum kadının 39.haftasında olmus....dusunun ya....

ben de bugun ogretmen olsaydım bol tatılım olsaydı dıye gecırdım ıcımden kuzummmm olsun ogretmenlık en kutsal meslek..duymayam bıdaha....

Yaaa cnmmm insann olu ca tabi gusel kutsal cok mukemmel bi meslekk amma cnmm veli ve cocuklarrr sorunsa resmen stressssss hndeee cookkkk

Kızlar selam, kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum ama elim bir türlü birseyler yazmaya gitmedi. Su başlık beni biraz gerdi sanırım. Hüsrana uğrayanlar... Öyle bakmak istemiyorum yaşananlara, yeri gelince hepimizin dediği gibi haklarımızda en hayırlı olacak. Bundan sonra kaç kere deneyeceğiz, ne kadar sürecek bilmesek de bir gün bizlerde anne olacağız.

Sizleri çok sevdim, paylaşmak çok keyif verdi, ayrilamiyorum bir türlü aranızdan. Sürekli merak ediyorum nasıl oldugunuzu. Bugünlerde kotusunuz elbet ama yine başladığınızda bunların hepsi geride kalmış olacak. Mevlamdan diliyorum, acılarımız dinsin, başlayacak gücü bulup yeniden deneyelim.

caziii tatlım sen hep kayıplardasın haber verdik ama görememişin canım... senin ne oldu son durum ortalık karıştı tabi kaçırmışım
bana dua edin olur mu?
Maşallah canımm hadi bakalım hayırlı haberlerle gel
canım benimde halen geliyor o kadar soktuk bir anda çıkmıyor ben hala sökülmedim bu aradaa...sinirliyimmmm
sen haddini bildirmişindir kesinnnnnn

canım hoşgeldin isme takılma sen boşver.. Yaşadığımız hüsrandı ama toparlanıyoruz çok şükür. Bazen duygusallık çok normal yaşadıklarımız kolay şeyler değil. Bizimde amacımız biran önce toparlanıp birbirimze destekle yeni tedavilerimize daha bir hevesle başlamak canım.. Senin için de aynı şekilde her zaman bekliyoruz öyle bizi bırakıp gitmek yokkkkk :20 Yeni topic açmamızdaki amaç da buydu yeniiden toparlanıp külelrimizden doğmak canımm.. Kimse bizi yanlış anlamaz çünkü hepimiz aynı acııyı yaşıyoruzz.. Sen neye karar verdinn tedavi konusunda canım..

Zaten tedavimde yumurta 1 tane oluca ve dr çelişkili konuşunca umutsuzluğa düşmüştüm
Eğer olsaydı 8.gün çıkardı diye düşündüm dr çok küçük ihtimal pozitife dönüşmesi diyince bende bıraktım..Nebiliyim hemencecik kanamam başladı zaten..Hayırlısı olsun ne diyim Ben bilemedim tekrar devam edecegimi ilaçlara etsemde bir faydası oldugunu düşünmüyorum ..İlk transferden eve geldiğimde minik bir kan pırtıssı ve pembe kan gelmiştii.. Hiç olumlu düşünemedim..

Bugünde hava çok güzell naapsam acanba temizliğemi başlasımm off bir türlü kendime gelemedim...

selam kuzulaaaaar eşim ameliyatını oldu çok şükür iyi, bir kaç saatönce eve geldik şimdi arkadaşları ziyarete geldi ben de fırsattan istifade sizlere bakayım dedim
şimdi uzuuuun bir mola geçimişi okuyayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…