Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

gelme sakın aramıza valla almayız ona gore sıkı tut bebığini ayy kocam benım hamik diy seviyodu ben de bebeğimi bebik diyeee her sey sımdı bana onu hatırlatıyo aglayamadım da hıckıra hıckıra.....

gelme sakın aramıza valla almayız ona gore sıkı tut bebığini ayy kocam benım hamik diy seviyodu ben de bebeğimi bebik diyeee her sey sımdı bana onu hatırlatıyo aglayamadım da hıckıra hıckıra.....

bende minnakım diye seviyordum... içim hala kan ağlıyor dışarı vuramasamda... ben ağladım aklıma geldikçe ağlıyorumda acımı yaşamzsam hiç atlatamam ama depresyonluk olmuyorum sadece sende öle yap canım ben bir ağladım komşular demiştir ne oluyor içim çıktı kitlendim

yaaaa cok gıcık olmaya başladım insanlara....bole sınır oldum napcam bole yaaa.....

canım çok iyi bi yöntem anladığım kadarıyla hangi hastalara yapılır acaba bilgin var mı

Yok malesef sılanaz böyle yaptırdıgını söyledii işe yaramış 4. olmuşşş ona sorsan odaha iyi anlatır..Herkese yapılır heralde kouşunca çok zor bişey değil bir parça alınacak rahimden sadece..Ben diğer tedavide konuşucam bunu inşş.Dr pek konuşulmuyo gerçii her merkezde öyle çok yogunlar..

arkadaşlarım hepiniz adına yazıyorum inanın her biriniz için ayrı ayrı üzüldüm
ama sizler sakın üzülmeyin yılmayın devam edin
ben son 6 ayda 3 kez tüp yaptrdım olana kadar devam dedim
maddi anlamda zenginmiyiz hayır ama dedim ki soğan ekmek yicem yinede yaptrcam dedim
vakit kaybetmeyin mücadelesiz olmuyor biz o herkesin analttığı mucizeler gibi bekleyemeyiz kendliğinden olcak yada ne bileyim şu ot iyi geldi bu su iyi geldi diye
ben her duyduğumu yaptım ama nasip olmadı
acınızı çook iyi biliyorum 3 kez yaşadım

hala da herşey garanti değil dr um beni çok mutlu etmiyor sevinme erken henüz diyor neyin ne olcağı belli olmaz ama temennim o ki bebeğim beni ınş bırakmaz

hepinizi çok öpüyorum

Ben hiç ağlayamadım sadece sonucu alınca en fazla 1 dak.. kapının önünde sağa sola gittim ne yapacagımı bilemedimm okdar kalabalık caddede tek başınaymışım gibiydi.Eşimi aradım onunla konuşurken baktım insanlar bana bakıyo susstum dahada ağlayamadım içime attım sanırım aklıma gelince aklımı karıştırıp başka bişey getiriyorum..Kendime o an çok acıdımm :85: ama geçti innşş başka sefere...

cici arkadaşım benim seni görünce aklımdan bu geçmişti
dedim ne cici bi kız böyle
ınş snein gibi cici kızların yada çocukalrın olur (olacak ınş)
nasılsın iyisin dimi

Canım bende bilemiyorum nasıl olduğumu aklıma bebek bile gelmiyor acılarımı hep içime atıp üstüne sünger çekiyorum dışa vuramıyorum mahfediyo benii..Pisikatıra gitmek istiyorum..Recep ivedik gibi oldum bebekten öncede böyleydi bu hayırlısı olsun inşş.. Kendime gelmek istiyorum neşeli herşeye gerçekten mutlu oldugum günlere..Teşekkür ederim canım benim hakkımdaki düşüncelerin için..İnan seni görünce ben hiç bişey düşünemedimm bi anda bi garip oldum aglayasım geldi..ama şimdii çok güzel olduu inşallah bebişinizde Annesi gibi güzel yürekli olsun tickerdakii bebe erkek oğluşunmu olucak acep..

Son düzenleme:
hevuk sen biliyorsun yani noldu kız çatlıcam

Yok yavrucum bilmiyorumkii genelde herkesin yaklaşımları böyle gene biri densiz birşey söylemiştir canını sıkmıştır bana hala rüya anlatanlar var oglun olucak rüyamda gördüm çok güzeldi diye bende düştü bebek diyorumm insanlar artık pekte umurumda değil açıkçasıı onlar yüzünden yaşama sevincimi kaybettim artık kaybettireckleri bişey yok takmıyorum..

ben avcılardayım canım başka ne istiyorsun

Bende Kartaldayımm yakın sayılır Avcılarda d.kızı var ısrar ediyo bana gel diye belki seni görmek için geçerimm..Sanaldan daha iyyii güzel ya arkadaş olmak artık diğer arkadaşlarımla görüşmesemmi

ayıp ama kızlar istanbulda olmayanlar ne yapcek bakem bizi niye dışlıyosunuz ağlarızzz ama

Kız ondan kolay ne var msn adresinizi verin pc vınları kapar götürürüz bide kamera açtıkmı tamam ama çayını kendin demlersinn sohbetten ayrı kalmamış olursunuz.. Olmamı...

yok canım bugün kestim ilaçları muhtemelen en erken yarın sökülürüm.. ayy korkuyorum nasıl bişi bekliyor beni acaba.. diğerlerinde tutmamıştı normal adet olmuştum ama bunda nasıl olcak acabaa

bende diğerlerinde hemen adet görmüştüm test gününde bir gün önce bu seferde ilacı kestikten sonra bir hafta geçti öyle hastalandım

Arkadaslar nasilsiniz, bakalim dekopacim canim ne diyem, rabbim bi dahakine yuzune gulsun insallah, benim simdi cikmam lazim canlar, kendinize iyi bakin, biran once toparlayin ekndiniziki yeni maceralara atilin, allaha emanet olun hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…