gelme sakın aramıza valla almayız ona gore sıkı tut bebığini ayy kocam benım hamik diy seviyodu ben de bebeğimi bebik diyeee her sey sımdı bana onu hatırlatıyo aglayamadım da hıckıra hıckıra.....
yaaaa cok gıcık olmaya başladım insanlara....bole sınır oldum napcam bole yaaa.....
canım çok iyi bi yöntem anladığım kadarıyla hangi hastalara yapılır acaba bilgin var mı
canımm kesenin etrafında kanama görüldü devam ederse kaybedecezzz
yaaaa cok gıcık olmaya başladım insanlara....bole sınır oldum napcam bole yaaa.....
Annemm ankarada gelmişş hoşgeldin Melek Annesi..
bende minnakım diye seviyordum...içim hala kan ağlıyor dışarı vuramasamda... ben ağladım aklıma geldikçe ağlıyorumda acımı yaşamzsam hiç atlatamam ama depresyonluk olmuyorum sadece sende öle yap canım ben bir ağladım komşular demiştir ne oluyor içim çıktı kitlendim
Nie sinir gıcık oluyosunkii NazAyşecim? İnsanlar herzaman böyle anlayışsız kırıcı kulak asmamak lazım çogu zaman...
cici arkadaşım benim seni görünce aklımdan bu geçmişti
dedim ne cici bi kız böyle
ınş snein gibi cici kızların yada çocukalrın olur (olacak ınş)
nasılsın iyisin dimi
hevuk sen biliyorsun yani noldu kız çatlıcam
ayıp ama kızlar istanbulda olmayanlar ne yapcek bakem bizi niye dışlıyosunuz ağlarızzz ama
ben avcılardayım canım başka ne istiyorsun
canımm kesenin etrafında kanama görüldü devam ederse kaybedecezzz
ayıp ama kızlar istanbulda olmayanlar ne yapcek bakem bizi niye dışlıyosunuz ağlarızzz ama
yok canım bugün kestim ilaçları muhtemelen en erken yarın sökülürüm.. ayy korkuyorum nasıl bişi bekliyor beni acaba.. diğerlerinde tutmamıştı normal adet olmuştum ama bunda nasıl olcak acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?