evet canım varda yaşıcaklarmı baklım bilmiyorum ya ama hemen başlayamam biraz toparlanmam lazım canım. korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktancanım senin donmuşun varmıydı eğer varsa onu istersen hemen başlayabilirsin bu iki ay yeniden sıfırdan başlayanlar için geçerli
ağlama tatlım yaff bugün herhalde havadan mı ne biraz duygusal bir gündü hepimiz için ama geçicek acımız zamanlar hafifilicek canım.nerdesın dekopa ya offf cıkcam bıraz dısarı sanırım aglıyım bıraz...
nerdesiniz yaaaa yapayalniz kaldim burda dısarı cıkmak ıcın eşimi beklemeye karar verdim...daha ii olur dedim bakıım gelsın de biraz yuuyus yapayim...biziim gibi 100lerce kadın var....hala yaşiyorlar....biz de yaşayacağiz.....
giderek kotu olmaktan korkuyorum ya dekopa sen calısıyo muydun?
keske benım de kendı ısım olsa sabah acsam aksam kapatsam ne ısın var ozel olmazsa :44:
Yok canım özel değil Hukuk danışmanlık büromuz var..
Yok canım özel değil Hukuk danışmanlık büromuz var..
sen ne iş yapıyordun canım
ben denetciyim cnm ama 6 aydır calısmıyorum neredeyse son ıs yerımden ıstıfa ettım tup bebek ıcın bekledım toparlandım yaptım olmadı sımdı baslasam calısmaya yıne ızın problem olcak ve 1 sene bekleyip senelik iznimde yapmam gerekecek yok calısmazsam da para olmayacak bılmıyorum kı...
msj atıım.bnm ısı yapan cok az kadın var...
kimse bana hoşgeldin demedi
çay da ikram etmedi
ee ben gidiym bari
iyigeceler
çay da ikram etmedi
ee ben gidiym bari
iyigeceler
çay da ikram etmedi
ee ben gidiym bari
iyigeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?