Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

nerdesiniz yaaaa yapayalniz kaldim burda dısarı cıkmak ıcın eşimi beklemeye karar verdim...daha ii olur dedim bakıım gelsın de biraz yuuyus yapayim...biziim gibi 100lerce kadın var....hala yaşiyorlar....biz de yaşayacağiz.....

canım senin donmuşun varmıydı eğer varsa onu istersen hemen başlayabilirsin bu iki ay yeniden sıfırdan başlayanlar için geçerli
evet canım varda yaşıcaklarmı baklım bilmiyorum ya ama hemen başlayamam biraz toparlanmam lazım canım. korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan
nerdesın dekopa ya offf cıkcam bıraz dısarı sanırım aglıyım bıraz...
ağlama tatlım yaff bugün herhalde havadan mı ne biraz duygusal bir gündü hepimiz için ama geçicek acımız zamanlar hafifilicek canım.

yaşayacağız canım.. biraz canımız yanacak ama geçecek inşallah.. iyi olur kendine gelirsin ben daha çıkamadım çok fazla insanlar bile boğuyor beni şuan biraz daha zaman lazım bana galiba canım

keske benım de kendı ısım olsa sabah acsam aksam kapatsam ne ısın var ozel olmazsa :44:

sen ne iş yapıyordun canım

ben denetciyim cnm ama 6 aydır calısmıyorum neredeyse son ıs yerımden ıstıfa ettım tup bebek ıcın bekledım toparlandım yaptım olmadı sımdı baslasam calısmaya yıne ızın problem olcak ve 1 sene bekleyip senelik iznimde yapmam gerekecek yok calısmazsam da para olmayacak bılmıyorum kı...

ne denetçisi canım.... özel değilse

kimse bana hoşgeldin demedi
çay da ikram etmedi
ee ben gidiym bari
iyigeceler

gelmedi bisi alla alla ...._83@h.... yanlıs mı yazdım ya beraber gttık cok zorlukları var tabıı ama cok da eglencelı ama cok zor ıs tabıı bı suredır kara uzantılarındaydık ıste

kıssss nasaysecımmmmm bisim kafamıs kel mii bacımmm..kopkopa sölüonn ne denetçisi oldugunnnbise neden demıonn.bana daa secret msj att da bnde ögrebneyımmm gecenın bu saatındeeeeeeeee allam meraqq ıcınde kıfranıommmmhemennnnyawrruukuşşşş

Alıntı yapamadım yaaa bana neden kişmse özel mesajj atmıyoki :95: Dekopa cım yavrucum ben bilemedimkii dr arayıp negatif oldugunu söyledim erken ama zor pozitif olması dedi bende bıraktım sonra aradım teste gelmeme gerek yok dimi benim kanamam başladı dedim dr Allah tependen baksın dedi.. Neden ilaçları bıraktın bırakma demediniz dedim ee bırakta demedim dedi ee negatifi aluınca bide umutsuz konuşunca siz haliyle bende bıraktıım dedim..Bebek olsaydı kanamam olmazdı heralde o ilaçlarmı tutuyo bebişi.. Banada msjj atın ne iş yaptığınızı bananeeeeeeeeeee Ben ev hanımıyım Muhasebeciyim aslında ama staj yaptım sadece ailemin durumu çok iiyiydi izin vermediler eşimde istemedi benimde işime geldii Çalışamıyorum ben bi anda gözüm kararıyoo neler yaptığımı sradan farkediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…