benimde değil o nedenle sordum. sat 8 mayıs ama usg ye göre 13 mayısa denk geliyor. ona da biraz kafam karıştı benim geç yumurtlama gibi bir durumum söz konusu değil çünkü eşimle aynı yerde olmadığımız için o dönem eşim en son 23 mayısda yanımdaydı. hesaplıyorum işin içinden çıkamıyorum.
merhabaaaa gittik doktorumuza.. herşey yolundaikili test için kan verdim bir de kan sayımı yapılacakmış 3-4 gün sonra çıkar sonucu ben seni ararım dedi doktor.. ens kalınlığını ölçtü yok kalınlı falan gayet normal dedi bana da gösterdi başının altındaki siyahlık yok denecek kadar azdı zaten..
ayyy parmaklarını gördüm ilk kez :))) ayaklarını da bir birine yapıştırmış elini kafasının üstüne koymuş uyuyordu meleğim :))) Ya Rabbim bugünleri de gördüm ya sana şükürler olsun..
her muayene bir korku oluyor insanda. gözün aydın bak herşey yolundaymış Allah'a şükürbende bebeğimi çok merak ediyorum ne alemde diye daha 2 hafta var gitmeme
her muayene bir korku oluyor insanda. gözün aydın bak herşey yolundaymış Allah'a şükürbende bebeğimi çok merak ediyorum ne alemde diye daha 2 hafta var gitmeme
bakıyorum us resimlerine yaa bunun bacaklarının arasında bişey vaaaar bu oğlan benceee :)))))
bende diğer iki hamileliğimde snein gibiydim ama o zaman iyice psikopata bağlıyorum onun için söz verdim kendime ve eşime kesinlikle tek doktor.
doktor cinsiyeti için tahmini birşey demedi mi hiç. belki 1 hafta sonra falan gitsen tahminen belli olur. genelde bayanlar kız çocuk ister ama ben erkek istiyorum. tabii ki herşeye razıyımda ilki erkekti cinsiyetini öğrendim hiç sevinemedim çünkü kaybedeceğimi biliyordum onun için içimde kaldı.
Huhhhuuuuu dimek erkkk gibi heeee....ei eiii ne guselll grdun beselyen simdi nolmusss yeni seppppze adi alalimmm...
hişşşt günaydın... nabersiniz?? ben dün çok güzel gezdim deniz pırıl pırıldı yüzdüm yüzdüm güzel bir gün geçirdim.. şimdi de işe geldim( sizden naber??
hişşşt günaydın... nabersiniz?? ben dün çok güzel gezdim deniz pırıl pırıldı yüzdüm yüzdüm güzel bir gün geçirdim.. şimdi de işe geldim( sizden naber??
bugün iş yerinde net bir kesildi akşama kadar gelmedi patladım sıkıntıdan.. yaaa kızlar asabım çok bozuk doktor olur ilk aylarda demişti ama fenayım ben ya ağlama krizleri geliyor sinirden kuduruyorum...
doktor da demiş olur böyle hassasiyet, bak bebek etkilenirmiş böyle şeylerden onun için daha sakin olmaya çalış. hayatının mucizesini üzme:)
günaydın canım bende dün yüzdüm ama şimdi yorgunluktan geberiyorum akşam olsada eve gitsem diyorum şimdidenbebeğin erkek olucak galiba sağlıklı olsunda ad düşünmeye başladınız mı erkek ismi bulmak da çok zor. inşallah allah bizlerede nasip ederse kızım olursa yağmur oğlum olursa umut ege düşünüyorum.
ya bana erkek gibi geldi usg resminden ama dün bir doktor arkadaşımla konuştum da o öyle pipisine falan bakarak belli olmuyor o genelde kordonla karışır dedi.. usg de kalbi falan gözüküyor ya net olarak oluşunca üreme oragnları da belli oluyormuş kızların overleri erkeklerinde testisleri görünür hale geliyormuş..yani hala belirsiz şimdilik..
isim konusu biraz tartışmalı olmakla beraber kız olursa elif erkek olursa mehmet can düşünüyoruz ama elli kere değişebilir..
sağlıklı olsunda da önemli değil zaten cinsiyetleri allah kucağınıza almayıda nasip etsin benim bu gün regl günümdü sabah sabah gelmiş hiç geçikmedenallah günümü geçiripte beni umutlandırmak istemedi sanırım şu 3 ay çabuk geçsede biran önce 2.için tedaviye başlasam inşallah bende bebeğime kavuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?