selam kuzulaaaaar eşim ameliyatını oldu çok şükür iyi, bir kaç saatönce eve geldik şimdi arkadaşları ziyarete geldi ben de fırsattan istifade sizlere bakayım dedim
şimdi uzuuuun bir mola geçimişi okuyayım..
selam kuzulaaaaar eşim ameliyatını oldu çok şükür iyi, bir kaç saatönce eve geldik şimdi arkadaşları ziyarete geldi ben de fırsattan istifade sizlere bakayım dedim
şimdi uzuuuun bir mola geçimişi okuyayım..
Ama casiiii bebeisimmm sen yuksun hic nssii haber edlimmmm.kislae bgun moralim cok bosukk toplantimis vardii araba sahibi arkds uyusun teki oldugu icin baska yere ugraycam alamam seni dedi ve kaldimm laf anlattim milkiegitim mdurunee.ve sorumsuz bi velii sorumlu olmaya karar verdii cocugun proje odevini zamaninda teslim etmedi die eve yollayip evden getir dedim kadinda sucou yapmamislrbodevii hmde 15gun once verilen odeviiii.ayhh oadin cildirmis gibii sen nasil yaparsinn sole boleee allahim sbairr verrrrr.milli egitime gitmis kocasi hmn sankiii yedikk offff isinstresii yedii benii dunyaya bidaha gelsemm ogretmn olmamm hele mudurr asla olmammmmmmm biktim artikkk
cn allaha sukur yıne eslerımızı dusunelim ben varya 1000tane 100000 tane bebege degismeme biricik eşimi benim gozumun ıcıne bakar bır ıstegım var mı dıye....allah ol derse bu ıs olacakkk ol demezse de olmayacak...yaz da geldi sicakta hamislik kotu olabılırdı biraz ii taraflarından bakalim ben yuksek topuga bayılırım bu yazı da soyleee topuklularımla cıkarayım sonbahara allah buyuk dıyorum napiimmm...sen de ole dusun.senınki basi dibi 1 ay gec oluyo ama senın ıcın dehayırlı zaman bu deriz...her iste bir hayır var allah cok buyuk...dun bir arkadasım bana yasadıgı bır tecrubeyı anlattı.kanım dondu kadn dogum hemsiresi 29 haftalık olu bır dogum yaptırdıklarını soyledi aman allahım dedim biz surda 3 gun 5 gun 1 ay tutunmaya calısan bebeklerımıze uzulurken o kadını dusunemedim bile...2 gundur hareket etmıyomus annesı de uyudugunu dusunmus...hemen sezeryana almislar doguma 1 hafta var dusun o kadının memelerınden sureklı sut gelecek....allahım verme yarabbim ya hakkımda hayırlısı neyse onu ver....uzulme sen de hadı esinle sarılın durun benım gbı toplaşın yatağin ortasında....
Zaten tedavimde yumurta 1 tane oluca ve dr çelişkili konuşunca umutsuzluğa düşmüştüm
Eğer olsaydı 8.gün çıkardı diye düşündüm dr çok küçük ihtimal pozitife dönüşmesi diyince bende bıraktım..Nebiliyim hemencecik kanamam başladı zaten..Hayırlısı olsun ne diyim Ben bilemedim tekrar devam edecegimi ilaçlara etsemde bir faydası oldugunu düşünmüyorum ..İlk transferden eve geldiğimde minik bir kan pırtıssı ve pembe kan gelmiştii.. Hiç olumlu düşünemedim..
canım hoşgeldinn.. geçmiş olsun eşineee çokkkkevet bu kadar kaybolmaaa ortalardannn
Geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldu sorması ayıp deilse:94:..Sen nezaman başlıyorsun tedaviye belli oldumu?
anam kız sen öhretmenmiydinnnn.. yym seni beennn :) ne öğretmenisin cnm.. hem güzel hem zor olsun ama her mesleğin vardır zorluğu.. mesela bizz ev hnmları oda zor :):):)
cnm anlayamadım bana mı dedin acep.. ertelensin cnm bişi dediğim yok nasip kısmet ne zmnsa ozmn olcak napimm.. elimden geleni yaptım.....
hayırlısı olsun cnm napalım.. dediğim gibi nasip kısmet ne zmnsa artık napalım.... bende şutemizlik işine başladım bakalım.. havalar ısınınca gezrerim şimdiden bitsin :)
dekopacım ben beklemedeyim ertelendi bnm transfer 1 ay soraa.. bende bi mayos topiğindeyim bi burdayım öle dolanıyorum :) sevindim ama sizi bulduğuma :)
caziiii sana solememıstım cnmmm......
kopkopummmmmmmmmmm cnmsınnn bldırdımm tabe ammaaaa mıllı egıtımde bana bldırcekkkk ertesı gunlerdee gercı hepsı akrabammm amma olsunnnn adam sinşr oluo işte mal ınsanlar yzundenn sorguya ccekılmekkkk...bide akraba torpıl gecmıolar desınler dıe dahada ustumee bınıolarrrrrrrrrr...sewwiommmmm senüüücaziii tatlım sen hep kayıplardasın haber verdik ama görememişin canım... senin ne oldu son durum ortalık karıştı tabi kaçırmışım
Maşallah canımmhadi bakalım hayırlı haberlerle gel
canım benimde halen geliyor o kadar soktuk bir anda çıkmıyor ben hala sökülmedim bu aradaa...sinirliyimmmm
sen haddini bildirmişindir kesinnnnnn
canım hoşgeldin isme takılma sen boşver.. Yaşadığımız hüsrandı ama toparlanıyoruz çok şükür. Bazen duygusallık çok normal yaşadıklarımız kolay şeyler değil. Bizimde amacımız biran önce toparlanıp birbirimze destekle yeni tedavilerimize daha bir hevesle başlamak canım.. Senin için de aynı şekilde her zaman bekliyoruz öyle bizi bırakıp gitmek yokkkkk:20 Yeni topic açmamızdaki amaç da buydu yeniiden toparlanıp külelrimizden doğmak canımm.. Kimse bizi yanlış anlamaz çünkü hepimiz aynı acııyı yaşıyoruzz.. Sen neye karar verdinn tedavi konusunda canım..
heyyy casiiiiiiiiii sen evhanımıysannnnnnn ne dıee gelmen buralara bnde sen yogun clıosoınn dıee gelmıon sanıodummmm......meger gesmektenmısss...cnm ..ben sınıf ögretmenıyımmmmmmmmmmmmmm yane cocougummm olmadann bisürüüü cücükklerimmm olduuuanam kız sen öhretmenmiydinnnn.. yym seni beennn :) ne öğretmenisin cnm.. hem güzel hem zor olsun ama her mesleğin vardır zorluğu.. mesela bizz ev hnmları oda zor :):):)
cnm anlayamadım bana mı dedin acep.. ertelensin cnm bişi dediğim yok nasip kısmet ne zmnsa ozmn olcak napimm.. elimden geleni yaptım.....
hayırlısı olsun cnm napalım.. dediğim gibi nasip kısmet ne zmnsa artık napalım.... bende şutemizlik işine başladım bakalım.. havalar ısınınca gezrerim şimdiden bitsin :)
dekopacım ben beklemedeyim ertelendi bnm transfer 1 ay soraa.. bende bi mayos topiğindeyim bi burdayım öle dolanıyorum :) sevindim ama sizi bulduğuma :)
cnmm çooooook gecmıs olsunnnnnnnnnnn .......sağolun kızlar eşim oldukça iyi dolanıp duruyor evde.. önemli değil zaten safra kesesi ameliyatı oldu..
ben tedavi için adetimi bekliyorum ama düzenim o kadar bozuldu ki ne zaman olur bilmiyorum(
slm kızlarrrrrr..........
bende dün evime döndüm çok şükür...ve hemen temizliğe giriştim...dün mutfak temizledim..bugün koltukllar,halılar,perdeler yıkandı,camlar silindi...hazır bugün kociş izinliyken en ağır işleri yapam dedimbende bittim..daha çok işim var..o yüzden takip edemedim sizleri..
benim kırmızılar geldi ilaçları kesince 2 gün sonra...
dekopa benim bilgileride kaydet canım..
yaş 27...5.deneme...ekim-kasım gibi donmuşlarla....anadolu sağlık merkezi....
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
Bismillahirrahmanirrahim
Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn
ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI
Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş inşallah.....................
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor inşallahh
Nazayse..............29...................2....... ............IVI tüp bebek....................İlk fırsatta inşallah
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2...... ..............Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....... .............Mersin Özde.......................???????????????
Zeynepconer........32...................1......... .............????...............................Ha yırlısı ile bkliyoruzz
Yabangülü18.........30...................4........ .............IVI tüp bebek..................Eylül Dondurulmuşla inşallahh
Sudenazzzz...........27...................5..................... Anadolu Sağlık Merkezi.....Eylül-Ekim Dondurulmuşlarla İnşallahhh
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm
Kızlar bilgilerinizi yazarsanız güncellenecektir.
kopkopcummm beni yasma zatennnnben kndılıgımden hamişş olcammm neden benii unutttunnnnnnnn
Kızlarrrrr nerdesiniz bakimmmmm
Ben geldim bugün kaçakları oynamışsınızzzzzz.... Neyse bugünü dinlenme sayıyorum yarın iştima varrGelmeyene sıra dayağııı Hamiş Adaylarıııııııı hepinize I Love Youuuuu
günaydın komtanım ben geldim göreve hazırım...:86:
günaydın canımmm.. hoşgeldinnn kızlar kayıplarda iki gündürrr.. müge anlıya vericem hepsini böyle giderseeeee
:)))) ben de evdeyim ya bu hafta seyrediyorum aaa ne heyecanlı programmış yaa... ufff kocamı iyileştircem derken kendin grip oldum...
aman dikkat etttt.. tedavi ile ilgili gelişme var mııı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?