Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

canım hoşgeldinn.. geçmiş olsun eşineee çokkkk evet bu kadar kaybolmaaa ortalardannn

Aman olmaz dimii ama uzun bir temizlik anacım 5 günde hatta bir haftada anca biter yaz temizliği oturdugum yerden kalkamıyorumkii koltuklarım bembeyadı şuan griler Çok kirlendii Sihirli bir deynegim olsa keşke dokunsam onunla temizlense..

Geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldu sorması ayıp deilse:94:..Sen nezaman başlıyorsun tedaviye belli oldumu?

anam kız sen öhretmenmiydinnnn.. yym seni beennn :) ne öğretmenisin cnm.. hem güzel hem zor olsun ama her mesleğin vardır zorluğu.. mesela bizz ev hnmları oda zor :):):)

cnm anlayamadım bana mı dedin acep.. ertelensin cnm bişi dediğim yok nasip kısmet ne zmnsa ozmn olcak napimm.. elimden geleni yaptım.....

hayırlısı olsun cnm napalım.. dediğim gibi nasip kısmet ne zmnsa artık napalım.... bende şutemizlik işine başladım bakalım.. havalar ısınınca gezrerim şimdiden bitsin :)

dekopacım ben beklemedeyim ertelendi bnm transfer 1 ay soraa.. bende bi mayos topiğindeyim bi burdayım öle dolanıyorum :) sevindim ama sizi bulduğuma :)

canım hoşgeldinn.. geçmiş olsun eşineee çokkkk evet bu kadar kaybolmaaa ortalardannn

Geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldu sorması ayıp deilse:94:..Sen nezaman başlıyorsun tedaviye belli oldumu?

sağolun kızlar eşim oldukça iyi dolanıp duruyor evde.. önemli değil zaten safra kesesi ameliyatı oldu..
ben tedavi için adetimi bekliyorum ama düzenim o kadar bozuldu ki ne zaman olur bilmiyorum (

caziiii sana solememıstım cnmmm......

kopkopummmmmmmmmmm cnmsınnn bldırdımm tabe ammaaaa mıllı egıtımde bana bldırcekkkk ertesı gunlerdee gercı hepsı akrabammm amma olsunnnn adam sinşr oluo işte mal ınsanlar yzundenn sorguya ccekılmekkkk...bide akraba torpıl gecmıolar desınler dıe dahada ustumee bınıolarrrrrrrrrr...sewwiommmmm senüüü
heyyy casiiiiiiiiii sen evhanımıysannnnnnn ne dıee gelmen buralara bnde sen yogun clıosoınn dıee gelmıon sanıodummmm......meger gesmektenmısss...cnm ..ben sınıf ögretmenıyımmmmmmmmmmmmmm yane cocougummm olmadann bisürüüü cücükklerimmm olduuu

sağolun kızlar eşim oldukça iyi dolanıp duruyor evde.. önemli değil zaten safra kesesi ameliyatı oldu..
ben tedavi için adetimi bekliyorum ama düzenim o kadar bozuldu ki ne zaman olur bilmiyorum (
cnmm çooooook gecmıs olsunnnnnnnnnnn .......

slm kızlarrrrrr..........

bende dün evime döndüm çok şükür...ve hemen temizliğe giriştim...dün mutfak temizledim..bugün koltukllar,halılar,perdeler yıkandı,camlar silindi...hazır bugün kociş izinliyken en ağır işleri yapam dedim bende bittim..daha çok işim var..o yüzden takip edemedim sizleri..

benim kırmızılar geldi ilaçları kesince 2 gün sonra...

dekopa benim bilgileride kaydet canım..

yaş 27...5.deneme...ekim-kasım gibi donmuşlarla....anadolu sağlık merkezi....

canım hoşgeldin aramıza özlettin kendini... ben pazartesi kestim ilaçları daha gelen bişi yok tedirginimmmm bende yarın başlıcam temizliğe bütün üstümdeki ağırlıkları atim böyleceee... yat yat büyüdük zatennn hemen listemize senide alıyorum canımmm bu arada ne güzel yine hemen hemen aynı zamanlarda başlıyoruz tedaviye hep beraberrrrrrr

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn

ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI

Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş inşallah.....................
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor inşallahh
Nazayse..............29...................2....... ............IVI tüp bebek....................İlk fırsatta inşallah
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2...... ..............Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....... .............Mersin Özde.......................???????????????
Zeynepconer........32...................1......... .............????...............................Ha yırlısı ile bkliyoruzz
Yabangülü18.........30...................4........ .............IVI tüp bebek..................Eylül Dondurulmuşla inşallahh
Sudenazzzz...........27...................5..................... Anadolu Sağlık Merkezi.....Eylül-Ekim Dondurulmuşlarla İnşallahhh

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm

Kızlar bilgilerinizi yazarsanız güncellenecektir.

Kızlarrrrr nerdesiniz bakimmmmm

Ben geldim bugün kaçakları oynamışsınızzzzzz.... Neyse bugünü dinlenme sayıyorum yarın iştima varr Gelmeyene sıra dayağııı Hamiş Adaylarıııııııı hepinize I Love Youuuuu

kopkopcummm beni yasma zatennnnben kndılıgımden hamişş olcammmneden benii unutttunnnnnnnn

günaydın komtanım ben geldim göreve hazırım...:86:

günaydın canımmm.. hoşgeldinnn kızlar kayıplarda iki gündürrr.. müge anlıya vericem hepsini böyle giderseeeee

:)))) ben de evdeyim ya bu hafta seyrediyorum aaa ne heyecanlı programmış yaa... ufff kocamı iyileştircem derken kendin grip oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…