Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

yok be canım adetimi bekliyorum sanırım haftaya olur o zaman bakacak doktorcum uygunsa başlarız dedi..ben de bu arada bitkisel bişeyler yapıyorum kendimce..

inşallah uygun olur canım. bende ilaçları bırakalı iki gün oldu ama tık yok yaa sinir oluyorum endişeleniyorum..

inşallah uygun olur canım. bende ilaçları bırakalı iki gün oldu ama tık yok yaa sinir oluyorum endişeleniyorum..

çok fazla hormon veriyorlar ya özellikle progesteron, kanamyı geciktiriyor merak etme gelir 1-2 güne..

canım endişelenmene gerek yok bende geçen pazartesi ilaçları bıraktım çarşamba belli bekirsiz hafif leke ama gene bişey yok cuma biraz geldi bende hasta oldum zannenttim cumartesi doktora gittim cumarteside geliyodu ikinci gün diye gittim muayene oldum ama doktor hasta olmadığımı söyledi çok şaşırdım zaten gecede tamamen gelmeye başladı yani dört gündür hastayım aşagı yukarı ilacı kestikten sonra birhaftaya kadar oldu merak etme sende olursun bende senin gibi korkularım vardı ama artık hiç bişeyden korkmuyorum

bu arada evet bende iki gündür yoktum moralim çok bozuktu o yüzden kayınvalidemle birbirimize girdik o yüzden

hayırdır canım yaa neden moralin bozuk.. üzme kendini hiçbirşey için. zaten ne sıkıntılar çekiyoruz biirde başka şeylere üzmeyelim kendimizi

gunaydınnnn olu gbı uyuyoum ben yaaa..sıgaraya da basladım...

ilaclaridandir nazaysecim o kadar igneleri yiypte birakmak kolaymi vucut bisekilde gosteriyor sonradan kendini.bende cok kilo aldim ozellikle karin bolgem

çok fazla hormon veriyorlar ya özellikle progesteron, kanamyı geciktiriyor merak etme gelir 1-2 güne..

Aysecim ben bisey soracaktim biliyosun benimde tedavim yarim kaldi 3 yumurtamdan 2 si gelismemisti ilaclari biraktiktan nerdeyse 3 haftadan fazla oldu ama reglim gelmedi gerci donemim de gelmedi normalmi sence?sende de oldumu

Bide doktorun sana herhangi bir ilac verdimi?Benim ostoregen dusuk cikti ben vitamin ve hayiti iciyorum.Bunun disinda bana ne onerirsin?Yurtdisindaki doktorlarin hepsinin umrunda degil.Bu arada nerde tedavi oluyosun?Yardimci olursan sevinirim

ben hala sokulemedım cmur gbı fıtıl gelıyo fıtıl fıtıl gelıo yanı burnumdan psıkolojım de pek ıı sayılmaz hıc bı se yapmak ıstemıyorum yaaaa....napcaz bole....

gunaydınnnn olu gbı uyuyoum ben yaaa..sıgaraya da basladım...
canım ilaçlardan evet bende uyuyorum sabah zor kalkıyorummm ama sigaraya tekrar başlaman kötü olmuş bu kadar bırakmışken neden başlıyorsun ama yeni tedavi nolcekkkkkk
ilaclaridandir nazaysecim o kadar igneleri yiypte birakmak kolaymi vucut bisekilde gosteriyor sonradan kendini.bende cok kilo aldim ozellikle karin bolgem

aynen karın bölgesi su topluyor ondan çok az indi benim ama yine de kalıyor

ben hala sokulemedım cmur gbı fıtıl gelıyo fıtıl fıtıl gelıo yanı burnumdan psıkolojım de pek ıı sayılmaz hıc bı se yapmak ıstemıyorum yaaaa....napcaz bole....

bende sökülemiyorum ve beni germeye başladı bu durum doktorumda erkek sormadım ... bende hiçbişi yok kehverengi leke akıntı hiçbişi baze beyaz fitil geliyor o kadar.. ne bu yaaaa... ama en azından rahat hareket etmek beni rahatlattı bugün temizliğe başladımm evi komple kaldırıyorum ancak rahatlarımmm hava da kötü çalışmak istemiyorrrr insan

Son düzenleme:
merhabalar..
bende iki kez denedim yasım 28 sebep eşimde varikoselden dolayı oligospermi var
ve biz ameliyat olmustuk gecen yıl meğer olduğu gibi hatta buyuyerek devam edıomus varıkosel..
bı surprız daha ıkı taraflıymıs meğer ve de son bomba reflü de varmıs
bizde dıoruz embriyolarımız neden hem 2. kalıte oluo ve donmus kalmıo
eşim yenıden ameliyat olacak be 1 yıl kadar teavi düşünmeyecekmişiz belkı duzelır değerler diye
bızde bı kaç aya 3.tedavıye başlyacaktık bu kez ıstanbula gelip..
zor anne olamamak ve de baba..anneler gunu yıne gelıor yıne dağlara kaçasım var kımsenın bana bebek sormayacağı ve bu sorunu hatırlatmayacak bi yere..her yerde bangır bangır anneler gunu reklamları.. bızmı sectık anne olamamayı..bıze kalsa hiç istermiydik..ama olmaıoruz iştee değiliz anne, bizim günümüz değil..ve baba olamamak ardından..o da cok zor hele sorun kendinden kaynaklıysa daha zor..
hamile kalıncaya kadar bir deliğe girip uyumak ıstıorum uyandığımda bebeğim kucağımda olsun..cok mu zor herkes yasak ilişkiden gebe kalıp çöpe atarken bebeğini..benım helalımden bebek ıstemem cokmu zor dıyesım gelıor susturuorum o yangın yureğin sesını sabır dıorum allah buyuk dıorum elbet bır gun dıorumm..

hoşgeldin canımm.. evet çok zor bir sıkıntı caım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hepimizin hikayesi ayrı ayrı zorr.. benimde problemim tüplerim alındı mesela asla normal yollarla çocuğum olmucak iki tüp denedik olmadı.. geçen ay 3. denemem vardı önce hamile kaldım sonra kaybettim bebeği.. hala yangınlardayım. tam oldu derken kaybettimm.. Allah sabır versin seni hepimiz çok yii anlıyoruz.. Umarım en kısa sürede Mevlam bebeğinize kavuşturur sizleri.

cnm bnmmmm cnmmm yaaaa ısyana gırıyoruz ıste ucundan....yapacak bır sey yok ben de cok uzuluyorum benım yuvam neden senlenmıyo etrafımdakı herkes dogurdu ve hep suprız dıyolar evlılıklerının 5. ayında 6. ayında hep gebe kaldılar hatta aglayanlar cok oldu ıstemedım ne yapıcam dıye....ben de bı benım olsa bak nasıl aglayacagım...bızım de ımtahanımız bu dıyoruz bana varya utopık gelıyo hamılelık yanı o kdr erısılmez o kdr uzak kı sankı hayal....ne dıım hakkımızda hayırlısı olsun...hıc bılmezdım tup bebegın tutmayacagını hıccc...ne cahılmısım ınsan basına gelmeden bılemıyo kı...benım de esım varıkoselden amelıyat oldu fakat degerı artacagı yerde daha da gerıledı....spermler cok kalıtesız olunca embrıyolar da kalıtesız oluyo ve ne dondurulabılıyoooo ne de tutunabılıyoooo bunun tedavısı de yok kı azcık hareketlenseler canlansalar...allah yardımcımız olsunnn....

canım bebişini bulup kaybetmek daha kötüdür belki ama benım doktorumda kımyasal da olsa gebelık elde edılmesı umut verıcıdır der benım ıptal edılen bı tedavımle bırlıkte 3. tedavimdi subatta olmadı.yani embriyolarım gelısımı durduruomu neden tutunamıo bılmıoruzda histereskopi oldum rahımde bı sıkıntı yok..bunun asla bı tesellısı olamaz ama sen bılıosunkı hamıle kalabılıosun ben kaç kez 0 gördüm o bhcg de artık kan verdırmek bıle ıstemıorum(regl gecıkemelrınde 2-3 kes bhcg yaptırmıslığım var)
belki hala varıkol devm ettiği için spermler kalıtelı değildi de olmadı bakalım bı umut amelıyattdan sonra nolacak allah yardımcımız olsun kaybetmek de zor ama yıen kalacağını bıloısun ben onuda bılmıorum öyle iştee

Öyle canım yaa allahtan korktuğum ıcın zaten dusunmek ıstemıorum oyle rabbım dıorum bızı cok sevdiği ıcın dulrımızı duymak ıstiyor dıorum..ondan beklıorum artık bı mucıze..eşimde olmustu amelıyat ama dediğin gıbı gıttıkçe dustu bırbucuk yıldır bızde bunda bı sıkıntı var dıyıp doktora gıttık ve acı gerceği öğrendık onca masraf ve boşa kullanılan ılaçlar..bı dr bu kadar basıt bı amelıyatı yapamazmı yaa.. neyse artık yapacak bişey yok umarım amelıyat ıse yarar bızımde kalıtelı embromuz olmuodu
2 defasındada tutunamadı..bu konuda merkzın laboratuvarıda cok önemlı tabıkı bakalım spermlerı hangı teknolojıyle secılıo..biz artık IMSI kullanılan bı yerde deneyecektık gıttıkçe ertelıoz bakalımm hayırlısı

cnm bu arada benım de sonucum dekopa gbı oldu yanı bebegım tutundu 1 hafta sonra bıraktı benı betahcg ılk 3 testte yukseldı duzenlı 60 a kdr cıktı sonra bı baktık 250 olması gerekırken 45e dusmus yıkıldık esımle ne yapacagımızı bılmez haldeyız...allah yardımcımız olsun....bulup kaybetmek daha zor...

nazaysecimm

beni hatırladın dimi diğer topiclerden :) bende lucrine başlamıştım.bugun doktorum aradı ve tsh değerimin çook yuksek çıktığını söyledi.hemen bıraktım ilaçları iğneleri.troid vars gebelik ihtimali çok aza iniyormus.üstelik tutsa bile % 40 düşükle sonuçlanıyormuş.bunu duyduktan sonra kesinlikle üzülmedim.15-20 gün ilaç kullandıktan sonra tekrar tedaviye başlıycam.asla isyan etmedim, umutsuzluğa hiç kapılmadım.biliyorum bigün mutlaka bebeğim olacak.olmayacağı varsa bile bu pozitifliğe mutlaka gelecek bebeğim :)) buarada sperm azlığı ve hareketsizliğe en iyi tedavi keçiboynuzu kürü bunu daha öncede yazmıştım.eşime sürekli uygulayacağız onu.belkide bu kürle doğal yolla hamile kalıcam eminim allahım bana hayırlısını veriyor.belkide tutunsa bile kaybedecektim bebeğimi.o zaman ne kadar üzülürdüm kimbilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…