hoşgeldin şekerim sen nasılsın asıl heyecan durumu nasılll
cnm bu arada benım de sonucum dekopa gbı oldu yanı bebegım tutundu 1 hafta sonra bıraktı benı betahcg ılk 3 testte yukseldı duzenlı 60 a kdr cıktı sonra bı baktık 250 olması gerekırken 45e dusmus yıkıldık esımle ne yapacagımızı bılmez haldeyız...allah yardımcımız olsun....bulup kaybetmek daha zor...
Allah yardımcın olsun canımk her dert ayrı zor tabii....Hem maddi hem manevi çok yorucu bir yol bu.. bizde 4 yıldır uğraşıyoruz bir türlü olmuyor olmuyor olmuyor. İsyan etmiyor sabrediyoruz.. Dışardan bakmakla asla tahmin edilemeyecek bir acı dışarrıdan birisi asla bizi anlayamaz. Bazen resmen kalbimde midemde acı hissediyorum bir bebek gördüğümde bakmak istemiyorum. eşim kimsenin çocuğunu okşayamaz oldu. Bilmiyorum canım dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.. Seninde inşallah herşey yolunda gider.canım bebişini bulup kaybetmek daha kötüdür belki ama benım doktorumda kımyasal da olsa gebelık elde edılmesı umut verıcıdır der benım ıptal edılen bı tedavımle bırlıkte 3. tedavimdi subatta olmadı.yani embriyolarım gelısımı durduruomu neden tutunamıo bılmıoruzda histereskopi oldum rahımde bı sıkıntı yok..bunun asla bı tesellısı olamaz ama sen bılıosunkı hamıle kalabılıosun ben kaç kez 0 gördüm o bhcg de artık kan verdırmek bıle ıstemıorum(regl gecıkemelrınde 2-3 kes bhcg yaptırmıslığım var)
belki hala varıkol devm ettiği için spermler kalıtelı değildi de olmadı bakalım bı umut amelıyattdan sonra nolacak allah yardımcımız olsun kaybetmek de zor ama yıen kalacağını bıloısun ben onuda bılmıorum öyle iştee
ayy sorma son gün :)
yarın bu saatlerde bebişim göbişimde olucak inşallah
sende ne var ne yok?
yeni topic havanızı değiştirdi mi biraz daha iyimisin
Hadi bakalım canım... Hayırlısı ile son aşamaya geldin.. Transferden sonra kendini strese sokma belirti aram kendinde.. şimdiden söyleyeyim deebende işte alışmaya çalışıyorum. yeni topik tabi daha iyi geldi canım.. Eski topikteki arkadaşları tabiki yeri aynı bizde hala ama amaçlar değişti onlar sevinçleriyle etrafı neşelendirirken biz hala acımızla arayışlarımızla, hasretimizle beraberiz. böylesi çok daha iyi. Sana da bol şans canım dualarımız seninle bizim yanımıza da gel bilgilendir bizi.
yok canım ben de hiç gecikme olmadı hatta ilacı bırakınca 3. gün adet oldum üstelik çok da erkendi ama doktorum çekilme kanamasıdır olabilir dedi.. bence sen de günün geçmediyse endişelenme çünkü doktorlar da bu hormonlara vücudumuzun ne tepki vereceğini bilemiyor çoğu zaman..Aysecim ben bisey soracaktim biliyosun benimde tedavim yarim kaldi 3 yumurtamdan 2 si gelismemisti ilaclari biraktiktan nerdeyse 3 haftadan fazla oldu ama reglim gelmedi gerci donemim de gelmedi normalmi sence?sende de oldumu
Bide doktorun sana herhangi bir ilac verdimi?Benim ostoregen dusuk cikti ben vitamin ve hayiti iciyorum.Bunun disinda bana ne onerirsin?Yurtdisindaki doktorlarin hepsinin umrunda degil.Bu arada nerde tedavi oluyosun?Yardimci olursan sevinirim
ben hala sokulemedım cmur gbı fıtıl gelıyo fıtıl fıtıl gelıo yanı burnumdan psıkolojım de pek ıı sayılmaz hıc bı se yapmak ıstemıyorum yaaaa....napcaz bole....
ben hala sokulemedım cmur gbı fıtıl gelıyo fıtıl fıtıl gelıo yanı burnumdan psıkolojım de pek ıı sayılmaz hıc bı se yapmak ıstemıyorum yaaaa....napcaz bole....
nazaysecimm
beni hatırladın dimi diğer topiclerden :) bende lucrine başlamıştım.bugun doktorum aradı ve tsh değerimin çook yuksek çıktığını söyledi.hemen bıraktım ilaçları iğneleri.troid vars gebelik ihtimali çok aza iniyormus.üstelik tutsa bile % 40 düşükle sonuçlanıyormuş.bunu duyduktan sonra kesinlikle üzülmedim.15-20 gün ilaç kullandıktan sonra tekrar tedaviye başlıycam.asla isyan etmedim, umutsuzluğa hiç kapılmadım.biliyorum bigün mutlaka bebeğim olacak.olmayacağı varsa bile bu pozitifliğe mutlaka gelecek bebeğim :)) buarada sperm azlığı ve hareketsizliğe en iyi tedavi keçiboynuzu kürü bunu daha öncede yazmıştım.eşime sürekli uygulayacağız onu.belkide bu kürle doğal yolla hamile kalıcameminim allahım bana hayırlısını veriyor.belkide tutunsa bile kaybedecektim bebeğimi.o zaman ne kadar üzülürdüm kimbilir ?
hayırdır canım yaa neden moralin bozuk.. üzme kendini hiçbirşey için. zaten ne sıkıntılar çekiyoruz biirde başka şeylere üzmeyelim kendimizi
canım çamur gibi fitil gelmeye başladıysa 1 iki güne hastalanırsın merak etme stres yapıp daha fazla kendini üzme şimdiye kadar yeterince stres yaptık z<aten
kayınvalidem sağolsun beş yıldır dolmuş dolmuş anca patlayabildi
nazaysecimm
beni hatırladın dimi diğer topiclerden :) bende lucrine başlamıştım.bugun doktorum aradı ve tsh değerimin çook yuksek çıktığını söyledi.hemen bıraktım ilaçları iğneleri.troid vars gebelik ihtimali çok aza iniyormus.üstelik tutsa bile % 40 düşükle sonuçlanıyormuş.bunu duyduktan sonra kesinlikle üzülmedim.15-20 gün ilaç kullandıktan sonra tekrar tedaviye başlıycam.asla isyan etmedim, umutsuzluğa hiç kapılmadım.biliyorum bigün mutlaka bebeğim olacak.olmayacağı varsa bile bu pozitifliğe mutlaka gelecek bebeğim :)) buarada sperm azlığı ve hareketsizliğe en iyi tedavi keçiboynuzu kürü bunu daha öncede yazmıştım.eşime sürekli uygulayacağız onu.belkide bu kürle doğal yolla hamile kalıcameminim allahım bana hayırlısını veriyor.belkide tutunsa bile kaybedecektim bebeğimi.o zaman ne kadar üzülürdüm kimbilir ?
ne dedı bıtanem valıden?anlat rahatlarsın...
geçen akşam anca aklına gelip aradılar bende biraz sitemli konuştum size biraz kırıldım dedim o kadar doktora gidip geldim bir kere arayıp sormadınız dedin ne yaptınız tedavi nasıl gidiyo bişeye ihtiyacınız varmı diye bir kere arayıp sormadınız dedim deyiş o deyiş kadın patladı gitti
geçen akşam anca aklına gelip aradılar bende biraz sitemli konuştum size biraz kırıldım dedim o kadar doktora gidip geldim bir kere arayıp sormadınız dedin ne yaptınız tedavi nasıl gidiyo bişeye ihtiyacınız varmı diye bir kere arayıp sormadınız dedim deyiş o deyiş kadın patladı gitti
ii yapmısın bacım ıcınde kalmamıs en azından....cnm bnm donmuslarla olcak ınsallahhhh sen dr degıstırmeyı dusunuyo musun?memnun kaldın mi erdal beyden?
yok hayatım değiştirmeyi düşünmüyorum ben merkezden memnunum erdal betyde tanıdığım kadarıyla iyi bi adama benziyo hemşirelerimizde çok talılar özge olsun esra olsun birisi benim adaşım zaten
sizde arayıp sormuyosunuzda biz aramıyosak siz niye aramıyosunuzda evlat dediğin böyle mi olurda oğullarını okutmuşlarda birkere anneler gününde hediye almazmışda düğünümüzde bize borç bırakmamışlarda aklıma gelipde yazamadığım daha birsürü şey iki kıytırık eşya aldılar onun bana kakmış hesabını yapıyolar
canım hoşgeldin aramıza özlettin kendini... ben pazartesi kestim ilaçları daha gelen bişi yok tedirginimmmmbende yarın başlıcam temizliğe bütün üstümdeki ağırlıkları atim böyleceee... yat yat büyüdük zatennn hemen listemize senide alıyorum canımmm bu arada ne güzel yine hemen hemen aynı zamanlarda başlıyoruz tedaviye hep beraberrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?