Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

hoşgeldin şekerim sen nasılsın asıl heyecan durumu nasılll

ayy sorma son gün :)
yarın bu saatlerde bebişim göbişimde olucak inşallah
sende ne var ne yok?
yeni topic havanızı değiştirdi mi biraz daha iyimisin

canım haklısın belki de öylesi daha zordur ben yasamadım onun için yorum yapmam yanlıs olur hangsı daha zor ama hanı doktorlar acısından bı gebelık oluşması umut verıcıymıs oyle dusunup acını hafifletmeye çalış canım buyuk ihtımalle kromozomsal anomali olunca genellıkle kımyasal gebelık olusuor demekki sağlıklı embriyo denk geldığınde hiç bırakmayacak seni bebişin öyle düşün canımm

Allah yardımcın olsun canımk her dert ayrı zor tabii....Hem maddi hem manevi çok yorucu bir yol bu.. bizde 4 yıldır uğraşıyoruz bir türlü olmuyor olmuyor olmuyor. İsyan etmiyor sabrediyoruz.. Dışardan bakmakla asla tahmin edilemeyecek bir acı dışarrıdan birisi asla bizi anlayamaz. Bazen resmen kalbimde midemde acı hissediyorum bir bebek gördüğümde bakmak istemiyorum. eşim kimsenin çocuğunu okşayamaz oldu. Bilmiyorum canım dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.. Seninde inşallah herşey yolunda gider.
ayy sorma son gün :)
yarın bu saatlerde bebişim göbişimde olucak inşallah
sende ne var ne yok?
yeni topic havanızı değiştirdi mi biraz daha iyimisin

Hadi bakalım canım... Hayırlısı ile son aşamaya geldin.. Transferden sonra kendini strese sokma belirti aram kendinde.. şimdiden söyleyeyim dee bende işte alışmaya çalışıyorum. yeni topik tabi daha iyi geldi canım.. Eski topikteki arkadaşları tabiki yeri aynı bizde hala ama amaçlar değişti onlar sevinçleriyle etrafı neşelendirirken biz hala acımızla arayışlarımızla, hasretimizle beraberiz. böylesi çok daha iyi. Sana da bol şans canım dualarımız seninle bizim yanımıza da gel bilgilendir bizi.

sizinde bizde yeriniz ayrı, hamileler sevinçlerini paylasıyor
siz acılarınızı :) bizde ortada kaldık yafff
görüşmek üzereeeeee

Son düzenleme:
yok canım ben de hiç gecikme olmadı hatta ilacı bırakınca 3. gün adet oldum üstelik çok da erkendi ama doktorum çekilme kanamasıdır olabilir dedi.. bence sen de günün geçmediyse endişelenme çünkü doktorlar da bu hormonlara vücudumuzun ne tepki vereceğini bilemiyor çoğu zaman..
benim de estrojenim çok düşüktü ve fsh da o döneme göre düşüktü yumurtalar büyümeyince 5 gün iğnelere ara verdik 5.gün baktı yine büyümemişler femara diye bir ilaca başladık, aslında meme kanseri ilacıymış ama fshı uyararak yumurtaların büyümesini sağlıyormuş bu ilacın 10. gününde yumurtalarım hem arttı hem de büyüdü doktor aslında devam edebiliriz ama çok zorlama olur sabrın varsa sonraki adetini bekleyelim öyle 3-5 ay ara vermemize gerek yok dedi.. adetime kadar geçeccek sürede bir ilaç vermedi ama benim çok ciddi kilo sorunum var ilk denememizin negatif çıktığı günden beri metformin kullandırıyor doktorum yani şeker hast.ilacı.. bunun dışında bir vitamin falan önermedi zaten benim doktor gebe olan hastalarına bile vitamin vermiyor.. ben kendim araştırdım viola diye bir bitkisel ilaç var internetten onu getirttim 4-5 gündür alıyorum adetime kadar kullanmak istiyorum. ayrıca hayıtın faydasını çok duydum eğer yarın evden çıkabilirsem hayıt alıp içicem.. bir deee benim kullandığım bişey var ama bana bir kere kist yaptı onu önermekte tereddüt ediyorum.. şimdi ilk tedavimde kullanımdım doktorun beklediğinden çok daha fazla yumurtam oldu sonra 2. tedavide yine kullandım bu sefer çok erken günde 2 tane kistim oldu doktorum ondan olmaz dedi ama ben ona bağlıyorum sonra kisteler dağılınca bir daha tedaviye başladık ve ben korkumdan içmedim ilk sekiz günlük iğnenin arkasından 5 gün ara ve sonra 5 gün femara kullandım hiiiiç büyümedi yumrutalarım sonra 5 gün femarayla beraber kullandım ve büyüdüler.. şimdi sonuç olarak ben işe yaradığını ama kist de yapabildiğini düşünüyorum sen bilirsin yaniii.. eveeeet gizli formül şu bal-çörek otu ve tarçın!!!! çok gizli di mi ay çok uzun yazdım ama nasıl kullandığımı da yazayım toplamı bir tatlı kaşığı olacak kadar çöerk otu bal ve toz tarçını karıştırıp aç karna her sabah yiyorsun yalnız çörek otunu kahve değirmeninde taze olarak çekmen lazım bir de bal kestane balı olursa daha iyi.. bunu adetin 2. günü başlayıp 12 gün kullanıyorsun ben de hep iğnelerle beraber kullandım
özür dilerim kafa şişirdim..
ben hala sokulemedım cmur gbı fıtıl gelıyo fıtıl fıtıl gelıo yanı burnumdan psıkolojım de pek ıı sayılmaz hıc bı se yapmak ıstemıyorum yaaaa....napcaz bole....

yaa çok klasik bir laf ama vallahi zaman herşeyin ilacı zaman geçtikte sen de normale dönceksin ama ne yazık ki zaman çok yavaş geçiyor ((

ben hala sokulemedım cmur gbı fıtıl gelıyo fıtıl fıtıl gelıo yanı burnumdan psıkolojım de pek ıı sayılmaz hıc bı se yapmak ıstemıyorum yaaaa....napcaz bole....

canım çamur gibi fitil gelmeye başladıysa 1 iki güne hastalanırsın merak etme stres yapıp daha fazla kendini üzme şimdiye kadar yeterince stres yaptık z<aten

cnm bnm hakkında hayırlısı olsun ben 4 ay kecıboynuzu yaptım 1 grm faydasını gormedım ınsallah sen gorursun tatlım ne dıım hakkımızda hayırlısı olsun....

canım çamur gibi fitil gelmeye başladıysa 1 iki güne hastalanırsın merak etme stres yapıp daha fazla kendini üzme şimdiye kadar yeterince stres yaptık z<aten

evt cnm gercekten ole...suan karnımızı sevıo olabılırdık....hayat ıste adaletsız hem de cokk....

ebru bendede bu denememde troid çıktı ama doktor tedaviye engel olmucanı söyledi hemen ilaç kullanmaya başladım 7 nin biraz üstündeydi şimdi düştü 1.55 e ama malesef bebğim tutunmadı senin ki kaçtı

ne dedı bıtanem valıden?anlat rahatlarsın...

geçen akşam anca aklına gelip aradılar bende biraz sitemli konuştum size biraz kırıldım dedim o kadar doktora gidip geldim bir kere arayıp sormadınız dedin ne yaptınız tedavi nasıl gidiyo bişeye ihtiyacınız varmı diye bir kere arayıp sormadınız dedim deyiş o deyiş kadın patladı gitti

sizde arayıp sormuyosunuzda biz aramıyosak siz niye aramıyosunuzda evlat dediğin böyle mi olurda oğullarını okutmuşlarda birkere anneler gününde hediye almazmışda düğünümüzde bize borç bırakmamışlarda aklıma gelipde yazamadığım daha birsürü şey iki kıytırık eşya aldılar onun bana kakmış hesabını yapıyolar

ii yapmısın bacım ıcınde kalmamıs en azından....cnm bnm donmuslarla olcak ınsallahhhh sen dr degıstırmeyı dusunuyo musun?memnun kaldın mi erdal beyden?

ii yapmısın bacım ıcınde kalmamıs en azından....cnm bnm donmuslarla olcak ınsallahhhh sen dr degıstırmeyı dusunuyo musun?memnun kaldın mi erdal beyden?

yok hayatım değiştirmeyi düşünmüyorum ben merkezden memnunum erdal betyde tanıdığım kadarıyla iyi bi adama benziyo hemşirelerimizde çok talılar özge olsun esra olsun birisi benim adaşım zaten

yok hayatım değiştirmeyi düşünmüyorum ben merkezden memnunum erdal betyde tanıdığım kadarıyla iyi bi adama benziyo hemşirelerimizde çok talılar özge olsun esra olsun birisi benim adaşım zaten

evt cok tatlılar gercekten erdalbeydan ben de cok memnunum hayırlısı olsun ınsallah...

Allah kolaylık versin canım kimse kimsenin derdinden anlamıyo işte
sana geçmiş olsun bidahaki sefere olur inşaAllah diyeceğine dediklerine bak
neden böyleler anlamak mümkün diil yanii
bizimkilerin haberi yok bakalım öğrendiklerinde bende bi patlama bekliyorum
ama şimdiye kadar söylemedik diye de önce bi sessizlik hakim olur hayırlı olsun bile diyeceğini sanmıyorum ama sonradan büyük patlama yaşanacağı kesin bizde de beklemedeyim bende

olsun cnm napalım eslerımızın annelerını secemıyoruz kı keske secebılsek dımı?sen esınden razıysan allah da ondan razı olsun gerısı yalan cnm...sen yıne emınım saygıda kusur etmezsın...Allah tez vakıtte kucagını doldurur ınsallah...

sağol canım..

senin kırmızılar hemen gelmez bence..değerin tam bi sıfırlansın sonra...benim bile çok çabuk geldi,daha önceki denemelerde ilaçları kestikten bir hafta sonra oluyordum..

gerçekten canım temizlik yapınca sıkıntı falan kalmıyor,her şeyi unutuyorsun..valla ben bugün salonumu komple değiştirdim,herşeyin yerini değiştirdim..içime huzur geldi...:89::89:

aslında kadınlar genelde sıkıntılı günlerde saçlarını değiştirirya artık o bile kesmiyor beni..evi değiştirdim rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…