sağol canım..
senin kırmızılar hemen gelmez bence..değerin tam bi sıfırlansın sonra...benim bile çok çabuk geldi,daha önceki denemelerde ilaçları kestikten bir hafta sonra oluyordum..
gerçekten canım temizlik yapınca sıkıntı falan kalmıyor,her şeyi unutuyorsun..valla ben bugün salonumu komple değiştirdim,herşeyin yerini değiştirdim..içime huzur geldi...:89::89:
aslında kadınlar genelde sıkıntılı günlerde saçlarını değiştiriryaartık o bile kesmiyor beni..evi değiştirdim rahatladım
kayınvalidem sağolsun beş yıldır dolmuş dolmuş anca patlayabildi
geçen akşam anca aklına gelip aradılar bende biraz sitemli konuştum size biraz kırıldım dedim o kadar doktora gidip geldim bir kere arayıp sormadınız dedin ne yaptınız tedavi nasıl gidiyo bişeye ihtiyacınız varmı diye bir kere arayıp sormadınız dedim deyiş o deyiş kadın patladı gitti
canım maalesef tüm kayınvalideler aynı. sen yine de çok fazla kafana takıp dert etme canım ... bırak konuşsun dursun..sizde arayıp sormuyosunuzda biz aramıyosak siz niye aramıyosunuzda evlat dediğin böyle mi olurda oğullarını okutmuşlarda birkere anneler gününde hediye almazmışda düğünümüzde bize borç bırakmamışlarda aklıma gelipde yazamadığım daha birsürü şey iki kıytırık eşya aldılar onun bana kakmış hesabını yapıyolar
Hoşgeldin iyiyiz canım sen nasılsınhayırlı akşamlarrrrrrr
nasılsınız kızlarrrrrr
sağol canım..
senin kırmızılar hemen gelmez bence..değerin tam bi sıfırlansın sonra...benim bile çok çabuk geldi,daha önceki denemelerde ilaçları kestikten bir hafta sonra oluyordum..
gerçekten canım temizlik yapınca sıkıntı falan kalmıyor,her şeyi unutuyorsun..valla ben bugün salonumu komple değiştirdim,herşeyin yerini değiştirdim..içime huzur geldi...:89::89:
aslında kadınlar genelde sıkıntılı günlerde saçlarını değiştiriryaartık o bile kesmiyor beni..evi değiştirdim rahatladım
cnm bnm ya...valla ben de gırıscem bı temızlıge belkı gelırım kendıme benım de ılacı bırakalı 4 gun oldu daha da bısey beldıgı yok bı gelse dıye ıstıyorum sımdı de bı sıfırlansa...ya bı de sıfırlanmazsa....
cnm bnm ya...valla ben de gırıscem bı temızlıge belkı gelırım kendıme benım de ılacı bırakalı 4 gun oldu daha da bısey beldıgı yok bı gelse dıye ıstıyorum sımdı de bı sıfırlansa...ya bı de sıfırlanmazsa....
bebişleri gelmeyenlere armağan olsun..
kenan doğulu'dan.....en kıymetlim
BAKMA ÖYLE KIRGIN KIRGIN
YÜREĞİM ZATEN PERPERİŞAN
DURMA ÖYLE YORGUN YORGUN
GÜCÜM TÜKENMEK SINIRINDA
YÜREĞİNİN SESİNE KULAK VERİRSEN EĞER
ANILAR BENİ DOĞRULAR
HER ANININ HATRINA
AŞKI DA KAT YANINA
BENİ GÖTÜR UZAKLARA
SEN BENİM EN KIYMETLİMSİN
EN GÜZEL VAZGEÇİLMEZİMSİN
SEVMEKLE BİTMEYENİMSİN
SEN BENİM HAKİKATLİMSİN
EN DERİN EN İÇİMDESİN
SEN BENİM EN GÜZEL DERDİMSİN
GÜLME ÖYLE SOĞUK SOĞUK
ÜZMEMEK İÇİNSE GEREK YOK
AŞKTAN ADAM BENİM LAKABIM
ACIYLA BESLENSEM DE DOYARIM
HEYECAN BİTTİYSE EĞER
BİR AŞK NE FAYDA EDER
ÜZÜLME BEN ALIŞIRIM
TOPARLANIP KALKARIM
TUTARIM BİR UCUNDAN
HAYATA YENİDEN BAŞLARIM
EN GÜZEL VAZGEÇİLMEZİMSİN
SEVMEKLE BİTMEYENİMSİN
SEN BENİM HAKİKATLİMSİN
EN DERİN EN İÇİMDESİN
SEN BENİM EN GÜZEL DERDİMSİN
efkarlandım yine :97::97::97::97::97:
oufffffffffffffffff bu saatte saten bgun ıcımde hüzün varr tutmustum ama kndımııı..şimdiii bacımmm okudummm mafoldummm..bis secmedıkk bıtanemm allahm bisi sectiii çok şükürr ..mutlaka hayır vardır cnmmmm...amma bgun bı arkdsım msne foto koymuss...doğurmusss allahımmm dedım neden benn..herkes .dogurduuu anne olduu yha benn napcammm offffff...sevınmem gerek onun adına ama bişey itişraf edeyımmıı kendımı cok kkötu hısseetımmm..yarım saat fotoya baktım kaldımm koksuunu hayal ettım o bebeğinn..misss gıbıydıı bnde ıstedım evımde odamda tenımde o kokuyuuuuu.yalvarırımm allahımmm btsinn bu azap anne yapp bennii hamiş kalayımm bebişlerim olsunnnn sağlıklıca acılarıonı gstermedennn ...isteyenn herkesiiii mahrum etmeee yaradanımmmmerhabalar..
bende iki kez denedim yasım 28 sebep eşimde varikoselden dolayı oligospermi var
ve biz ameliyat olmustuk gecen yıl meğer olduğu gibi hatta buyuyerek devam edıomus varıkosel..
bı surprız daha ıkı taraflıymıs meğer ve de son bomba reflü de varmıs
bizde dıoruz embriyolarımız neden hem 2. kalıte oluo ve donmus kalmıo
eşim yenıden ameliyat olacak be 1 yıl kadar teavi düşünmeyecekmişiz belkı duzelır değerler diye
bızde bı kaç aya 3.tedavıye başlyacaktık bu kez ıstanbula gelip..
zor anne olamamak ve de baba..anneler gunu yıne gelıor yıne dağlara kaçasım var kımsenın bana bebek sormayacağı ve bu sorunu hatırlatmayacak bi yere..her yerde bangır bangır anneler gunu reklamları.. bızmı sectık anne olamamayı..bıze kalsa hiç istermiydik..ama olmaıoruz iştee değiliz anne, bizim günümüz değil..ve baba olamamak ardından..o da cok zor hele sorun kendinden kaynaklıysa daha zor..
hamile kalıncaya kadar bir deliğe girip uyumak ıstıorum uyandığımda bebeğim kucağımda olsun..cok mu zor herkes yasak ilişkiden gebe kalıp çöpe atarken bebeğini..benım helalımden bebek ıstemem cokmu zor dıyesım gelıor susturuorum o yangın yureğin sesını sabır dıorum allah buyuk dıorum elbet bır gun dıorumm..
oufffffffffffffffff bu saatte saten bgun ıcımde hüzün varr tutmustum ama kndımııı..şimdiii bacımmm okudummm mafoldummm..bis secmedıkk bıtanemm allahm bisi sectiii çok şükürr ..mutlaka hayır vardır cnmmmm...amma bgun bı arkdsım msne foto koymuss...doğurmusss allahımmm dedım neden benn..herkes .dogurduuu anne olduu yha benn napcammm offffff...sevınmem gerek onun adına ama bişey itişraf edeyımmıı kendımı cok kkötu hısseetımmm..yarım saat fotoya baktım kaldımm koksuunu hayal ettım o bebeğinn..misss gıbıydıı bnde ıstedım evımde odamda tenımde o kokuyuuuuu.yalvarırımm allahımmm btsinn bu azap anne yapp bennii hamiş kalayımm bebişlerim olsunnnn sağlıklıca acılarıonı gstermedennn ...isteyenn herkesiiii mahrum etmeee yaradanımmm
hayatımmm seninki iyiymiş yineeee ben de evdeee BANA KADERİMİN BİR OYUNUUMUUUUUU BUUUUUUUUUUU diye arabesk söylüyordummm... ( hiç tarzım değildir ama tedavii bu hale getirdiii)
oufffffffffffffffff bu saatte saten bgun ıcımde hüzün varr tutmustum ama kndımııı..şimdiii bacımmm okudummm mafoldummm..bis secmedıkk bıtanemm allahm bisi sectiii çok şükürr ..mutlaka hayır vardır cnmmmm...amma bgun bı arkdsım msne foto koymuss...doğurmusss allahımmm dedım neden benn..herkes .dogurduuu anne olduu yha benn napcammm offffff...sevınmem gerek onun adına ama bişey itişraf edeyımmıı kendımı cok kkötu hısseetımmm..yarım saat fotoya baktım kaldımm koksuunu hayal ettım o bebeğinn..misss gıbıydıı bnde ıstedım evımde odamda tenımde o kokuyuuuuu.yalvarırımm allahımmm btsinn bu azap anne yapp bennii hamiş kalayımm bebişlerim olsunnnn sağlıklıca acılarıonı gstermedennn ...isteyenn herkesiiii mahrum etmeee yaradanımmm
afferım aglat mılletı ben de yan komusma gectım 23 yasında 3 cocuu var sprali cıkar demıs dr uzun sure kalmamalı bu da cıkaramam hemen amıle kalıom dıyo dedım esın korunsun sevmıyo dıyo e dedım o zaman ılac ıc dogum kontrol ılacı unutuyorum dıyo 2 gun unuttum kucagımdakı geldı dıyo...vay anasını dedım yaaa......guleyım mı halıme aglayayım mı....
ahhh işte gldürdünn benii aglarken hm guldum hem agladımmm...wayy anasınıı canımmm mıllett pekk doğurgann haaaaa....bnm ablam maşallah 3 çocugu varr hmn hamıs kalıoo..sonuncuu korundukları halde olduu...hey allahımmm ailede tek bennnnım cocugum yokkkkkkkkkkk....anne tarafı baba tarafı koca tarafııı tekkk anne olamayannnnnnnnnnnnnnnn
offff hlycn benim içimdeki duyguları ancakk bu kadar iyi anlatabilirdin... içimizdeki hasreti nasılda cümlelere dökmüşsün canım. Aynen bendee bir arkadaşım var bebeğii olan inan görüşemiyorum onunlaa çünküüü o kadar güzel ki meleğiiii kendimi tutamıyorum gittiğim zaman hüzünleniyorum eve gelince ağlama krizlerine giriyorum.. kokusu teni gülüşü.. Ya rabbimmmm içimizdeki bu sızıya bir son verr en doğrusunu sen bilirsin mutlak ama lütfen artık acımızı dindir yavrularımıza kavuştur biziii.... bende artık bebek mağazalarında gezmek bebeğime minicik kıyafetlerden almak istiyorummm ..onu kucağıma almak öpmek öpmekkkkk koklamak ona kızmak nerde kaldın diye göğsüme basmakkk yarabbb bimm duy sesimiizii
offffffff dekopaaaa yaaa hiç susmak ıstemıom aglıom hepp aglamk ıstıom heppp.iiiki daha aşkım gelmedııı...ama sımdı ıgneye gtcez gelcekk..susmam yuzumu gözumu toparlamm grekkk.çakmamsı gerekıoo..yhaa ben bebekkkk gruncee bide annemmii grunceeeeeeee dırekk hüzüün moduna grıomm..bgun hm bebeiş grdumm hmde annem geldıııı onuu kokladımmm...offf anne gıbı miss....dedım benı de böle sevcekk bi bebeişim olcakmıı..çıkarsız karsılık beklemdennnnnn....herseyın degerını daha iii anlıoss cnmmmmmm...bu tedavı süreclerinde eşimislee paylastıklarmızı düşününnnn ne kdr mukemmell eşlerimis oldugunuu tekrar tekrar anladıkkkkkkkkkk....işte bebişimis eksık evlerımısdeeeeeeee
offffffff dekopaaaa yaaa hiç susmak ıstemıom aglıom hepp aglamk ıstıom heppp.iiiki daha aşkım gelmedııı...ama sımdı ıgneye gtcez gelcekk..susmam yuzumu gözumu toparlamm grekkk.çakmamsı gerekıoo..yhaa ben bebekkkk gruncee bide annemmii grunceeeeeeee dırekk hüzüün moduna grıomm..bgun hm bebeiş grdumm hmde annem geldıııı onuu kokladımmm...offf anne gıbı miss....dedım benı de böle sevcekk bi bebeişim olcakmıı..çıkarsız karsılık beklemdennnnnn....herseyın degerını daha iii anlıoss cnmmmmmm...bu tedavı süreclerinde eşimislee paylastıklarmızı düşününnnn ne kdr mukemmell eşlerimis oldugunuu tekrar tekrar anladıkkkkkkkkkk....işte bebişimis eksık evlerımısdeeeeeeee
evet canım ya gerçekten Allaha şükür eşim çok destek oluyor o olmasa ben bunları nasıl katlanırdım bilmiyorumm... Oda hasret bebeğe... test sonucunu aldığımız gün kötü haberi aldığımızda ağladığınıg ördüm gizlide banyoda yıkıldım oan o da kendini alıştırmıştı baba olmaya böyle bir şeyi beklemiyordu hiç nerden bilsin nerden bilelim bizi bırakıp gidicekkkk.. Sabır sabır sabırr çatlıcam
evet canım ya gerçekten Allaha şükür eşim çok destek oluyor o olmasa ben bunları nasıl katlanırdım bilmiyorumm... Oda hasret bebeğe... test sonucunu aldığımız gün kötü haberi aldığımızda ağladığınıg ördüm gizlide banyoda yıkıldım oan o da kendini alıştırmıştı baba olmaya böyle bir şeyi beklemiyordu hiç nerden bilsin nerden bilelim bizi bırakıp gidicekkkk.. Sabır sabır sabırr çatlıcam
aynen cnm dun ben de cok agladım sarıldım agladım esıme kendı evıme gectım ya rahat rahat agladım o da cok tesellı ettı benı kurban olurum ona ya.....cok guzel bır baba olcak allahın ıznıyle...
cnmmmsınn yah bıs aglıos yanlarında ...hoş ebn onu yapamıorum artık çünkü cok üzülüooooo.....onlar napsınnn..eşimle optan bıgun once sarıldıkkk ve saattlerce hıckıra hıckıra agldımm o da ...bıde sonucu aldıgımsda eve geldıgımısdee..cnmmm ben ıgneye gıdorumm...gelrım hemnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?