olsun cnm napalım eslerımızın annelerını secemıyoruz kı keske secebılsek dımı?sen esınden razıysan allah da ondan razı olsun gerısı yalan cnm...sen yıne emınım saygıda kusur etmezsın...Allah tez vakıtte kucagını doldurur ınsallah...
Allah kolaylık versin canım kimse kimsenin derdinden anlamıyo işte
sana geçmiş olsun bidahaki sefere olur inşaAllah diyeceğine dediklerine bak
neden böyleler anlamak mümkün diil yanii
bizimkilerin haberi yok bakalım öğrendiklerinde bende bi patlama bekliyorum
ama şimdiye kadar söylemedik diye de önce bi sessizlik hakim olur hayırlı olsun bile diyeceğini sanmıyorum ama sonradan büyük patlama yaşanacağı kesin bizde de beklemedeyim bende
hurrem bıle yıne gebe al ıste....3 ayda 3. yu yaptı sız oturun yerınızde
kızlarn öteki tarafta hamileler çoğalmış bi gözatıp geldim onlar adına çok sevindim allah bizede hayırlısını nasip eylesin inşallah
Kızlar ne yaptınız yaa... Aglattiniz beni aksam aksam... Hem güldüm, hem ağladım...
Nazayse bir sen varsın sanırım. Nasılsın cnm?
Sen de yoksun:))) msj gidene kadar sen girmişsin. Neyse alıyorum haberlerinizi burdan. Ben de sizlerle aynı durumdayım hemen, hemen. Bir gülüyorum, bir ağlıyorum. Bu derdi mevlam verdi, sabrini da ondan diliyorum hepimiz için.
Ben p.tesi doktorumla görüştüm, hiç istemesem de onunla yapacağız 2.denemeyi. Dondurulmuslarim onun kliniğinde. Öğrendiğim kadarıyla o ortamdan uzaklaştırılmaları iyi olmazmış. Kısmet vardır bunda da bir hayır demekten başka care yok. Benim 2.denemem Mayıs sonu gibi görünüyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Sen de yoksun:))) msj gidene kadar sen girmişsin. Neyse alıyorum haberlerinizi burdan. Ben de sizlerle aynı durumdayım hemen, hemen. Bir gülüyorum, bir ağlıyorum. Bu derdi mevlam verdi, sabrini da ondan diliyorum hepimiz için.
Ben p.tesi doktorumla görüştüm, hiç istemesem de onunla yapacağız 2.denemeyi. Dondurulmuslarim onun kliniğinde. Öğrendiğim kadarıyla o ortamdan uzaklaştırılmaları iyi olmazmış. Kısmet vardır bunda da bir hayır demekten başka care yok. Benim 2.denemem Mayıs sonu gibi görünüyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?
cok sukur...henuz ıyıyım dıyemıyorum ama olucam ınsallah...sen nasılsın cnm?
hayırlı uğurlu olsun canım.. Alayımmı senide listeye ? nerde yapıyorsun... kaç dondurulmuşun var... bilgi aldınmı dondurulmuşlar çözülürken hepsi sağlam kalmıyor filan diyorlar doğrumu tedirgin ediyor açıkcası beni bende dondurulmuşlarla denicem de :18::18:
keske yerınde olabılseydım veren allah verecekse o doktorun elıyle de verır sıkıntı yapma benım her sey sılbastan olacak donmusum yok bılmıyorum kı...allah buyuktur ne zaman yumurtalıklarım dınlenmıs olur dr ne zaman uygun gorur bılmıyorum...hakkımda hayırlısı olsun ınsallah....
Cnm benim sen de takma kafana, dondurulmuş olması garanti değil. Açıkcası beni sınır etti. Düşünsene 35 gün ilaç kullanacağım yumurtaliklari baskiliyorlarmis bu sefer de, sonra da rahim kalinlassin diye ilaç gunü geldiginde çözecekler embriyoları ya bozulurlarsa hepsi çöp, içtiğim ilaç da cabası. Kobay fare gibiyiz resmen. Sen en azından sil bastan temiz yaşayacaksın. Uzme kendini, o güne kadar iyi beslen , iyi dinlen. Ne kadar moral, o kadar yumos, dini ama...
Yhaa hevukcuum neden ole dsunuosunnn.allahim umitsiz olmamizi istemezz.bazen hepimisdee oluoo bnde deeee ama bunu bilincaltima atioYa kızlar bugün 9. gün olmasına ragmen hala kanamam var nedenkii acaba bitmiycekmi hiçç..
Ben de senin gibi düşünüyorum dekopacım sanki hiç olmıycak gibii o yüzden kendimi toparlayamıyorum malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?