Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

b,de diyo ,lerim allahtan inşallah çocuğunuz olurda sizi arayıp sormaz yollarına bakarsınız inşallah dedi bu laf çok ağırıma gitti bilmiyorum uzun birsürede görüşeceğimi sanmıyorum allahtan birbirimize uzağız

canım eşim bana karşı çok iyi garibim me yapsın beni teselli etmeye çalıştı işte

inşallah canım inşallah hepimizinki dolar hemde ikiz ikiz

keşke bizimkilerinde haberleri olsaydı canım şimdi en azından bu lafları duymak zorunda kalmazdım moralim zaten bozuk bide kanayan yere iyice tuz serptiler

kızlarn öteki tarafta hamileler çoğalmış bi gözatıp geldim onlar adına çok sevindim allah bizede hayırlısını nasip eylesin inşallah

Kızlar ne yaptınız yaa... Aglattiniz beni aksam aksam... Hem güldüm, hem ağladım...

Nazayse bir sen varsın sanırım. Nasılsın cnm?

Sen de yoksun:))) msj gidene kadar sen girmişsin. Neyse alıyorum haberlerinizi burdan. Ben de sizlerle aynı durumdayım hemen, hemen. Bir gülüyorum, bir ağlıyorum. Bu derdi mevlam verdi, sabrini da ondan diliyorum hepimiz için.

Ben p.tesi doktorumla görüştüm, hiç istemesem de onunla yapacağız 2.denemeyi. Dondurulmuslarim onun kliniğinde. Öğrendiğim kadarıyla o ortamdan uzaklaştırılmaları iyi olmazmış. Kısmet vardır bunda da bir hayır demekten başka care yok. Benim 2.denemem Mayıs sonu gibi görünüyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Kızlar ne yaptınız yaa... Aglattiniz beni aksam aksam... Hem güldüm, hem ağladım...

Nazayse bir sen varsın sanırım. Nasılsın cnm?

cok sukur...henuz ıyıyım dıyemıyorum ama olucam ınsallah...sen nasılsın cnm?

hayırlı uğurlu olsun canım.. Alayımmı senide listeye ? nerde yapıyorsun... kaç dondurulmuşun var... bilgi aldınmı dondurulmuşlar çözülürken hepsi sağlam kalmıyor filan diyorlar doğrumu tedirgin ediyor açıkcası beni bende dondurulmuşlarla denicem de :18::18:

keske yerınde olabılseydım veren allah verecekse o doktorun elıyle de verır sıkıntı yapma benım her sey sılbastan olacak donmusum yok bılmıyorum kı...allah buyuktur ne zaman yumurtalıklarım dınlenmıs olur dr ne zaman uygun gorur bılmıyorum...hakkımda hayırlısı olsun ınsallah....

cok sukur...henuz ıyıyım dıyemıyorum ama olucam ınsallah...sen nasılsın cnm?

Olacağız cnm , elbet geçecek bu acılar. Bence tedaviler başlayınca tüm acılarımız dinecek. Yeni umutlar, yeni bekleyişler. O güne kadar sabır.

7 tne dondurmuslar, 6 tane grad1, 1 tane orta kalite. Çözülmeleri Allah'a kalmış, hiçbir sey söylemiyorlar. O gün belli olacak, kaliteli olmaları önemli değilmiş anladığı kadarıyla, çözümünde çöp de olabiliyormuş. Bekleyip göreceğiz.

Ben Bornova Sifa hastanesinde deneyeceğim 2.yi de. Mayıs sonu bir daha ki adetim, hersey yolunda giderse adetimin 21 gunü ilaç kullanacakmisim. 21 gunün üstüne 16 gün daha sonra transfer. Hersey yolunda giderse en erken Haziran sonu yani. Sen ne zaman düşünüyorsun?

Cnm benim sen de takma kafana, dondurulmuş olması garanti değil. Açıkcası beni sınır etti. Düşünsene 35 gün ilaç kullanacağım yumurtaliklari baskiliyorlarmis bu sefer de, sonra da rahim kalinlassin diye ilaç gunü geldiginde çözecekler embriyoları ya bozulurlarsa hepsi çöp, içtiğim ilaç da cabası. Kobay fare gibiyiz resmen. Sen en azından sil bastan temiz yaşayacaksın. Uzme kendini, o güne kadar iyi beslen , iyi dinlen. Ne kadar moral, o kadar yumos, dini ama...

valla allah bılıo ya sankı cocuum olmayacakmıs gbı hıssedıyorum ben...cok bosum bu aralar...bombos hem de....

aaaa kızlar amma da depresyona bağlamışsınız bu akşam.. benim hevesim o kadar çok kursağımda kaldı ki artık bişey umut etmemeyi öğrendim çünkü biliyorum ümit edip gün sayınca o da kaçıp gidiyor iyice uzaklaşıyor.. şimdi beklemiyorum gelişi süpriz olsun diye:)))

iyi geceler kızlar bizde nisan ayında tüp bebek denedik

ama kısmet değilmiş olmadı bebişimiz gelmedi ilk denememizdi
çok sarsıldım beklenmedik br sonuç oldu öyle diyor doktorum

kızlarrr şu andaaa çooook kızgınımmmmmmm....bn bi köy okulundayuım arabayla gıdıoruzzz ama adamlrlaaa zıt oldugumuz ıcın yarın gelemıceklerını okula soledılerr.tabii ben ve bnm anasınıfı ögretmenim kaldıkk öleeee..baska tasıtda yokkk.kendıme kzıdıgım noktaaaaa arabaaaaaa kullanmaktan korkmamm.aşagıda araba dururr bennn korkumdan esımdee endısesındennnnnn bınememmmmm...ve kaynımı aradım eşimm o götürcekkkk...sevmemmm hıc haz detmemmmmmmmmmmm.amma mecburrr off allahımmmm iştee dert bı deıl iki deilll.vurdumu her yerden vururr yaaa işte öle bi b....n durumdayımm

Ya kızlar bugün 9. gün olmasına ragmen hala kanamam var nedenkii acaba bitmiycekmi hiçç..
Ben de senin gibi düşünüyorum dekopacım sanki hiç olmıycak gibii o yüzden kendimi toparlayamıyorum malesef...

Ya kızlar bugün 9. gün olmasına ragmen hala kanamam var nedenkii acaba bitmiycekmi hiçç..
Ben de senin gibi düşünüyorum dekopacım sanki hiç olmıycak gibii o yüzden kendimi toparlayamıyorum malesef...
Yhaa hevukcuum neden ole dsunuosunnn.allahim umitsiz olmamizi istemezz.bazen hepimisdee oluoo bnde deeee ama bunu bilincaltima atio
M itiraf edemiomm.iyimi yapiom kotumu blmemm yaa ben teseeli ve akil vermek icin yazacaktimm.offf kizlar icimde daglarr yerle bir oluoo.cokkk son raddesindeyimm.parcalayasim gelio kndimiii.bu mesele beniimafetti.degistimm kndimle evle hic alakam yok cnm hicbisey istemioo.unutkanlik basladi koydugum seylerin yerini unutuomm evrak gondermeleri hatrlamiomm.kimseye de diemiom derdimii amma icim yaniooo.surekliii gozumden yas gelmek istio ama tekmeyle ieri atiomm onlari.allahimin gucune gtmesinn amma biseyleri haykirmak istiorumm.kendi kndimeyken bile allahimin gucune gidecek die itiraf edemiomm.iste benn mutlu olma hayallaerimi gecen yil ekimde kaybettimmm.dr ve test sonuclariylaaa.ne olsada olmasada gulsemde kahkalarla icimde huzunn gozlerimde huzunn.uff bn bunlari yazip ki seyi uzmek istemiom cnmsinizz ama baska kimlere dieyim bunlariiii

Yhaa hevukcumm nie ole dsunuosunuzzz allahim umit kesmemizi istemezzz.baz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…