canım benim 4 tane var dondurulmuş ama durumlarını bilmiyorum açıkcası.. daha doktorla konuşmadık yarın gidicem kısmetse ben eylül gibi düşünüyorum kısmetse bakalım canım.7 tne dondurmuslar, 6 tane grad1, 1 tane orta kalite. Çözülmeleri Allah'a kalmış, hiçbir sey söylemiyorlar. O gün belli olacak, kaliteli olmaları önemli değilmiş anladığı kadarıyla, çözümünde çöp de olabiliyormuş. Bekleyip göreceğiz.
Ben Bornova Sifa hastanesinde deneyeceğim 2.yi de. Mayıs sonu bir daha ki adetim, hersey yolunda giderse adetimin 21 gunü ilaç kullanacakmisim. 21 gunün üstüne 16 gün daha sonra transfer. Hersey yolunda giderse en erken Haziran sonu yani. Sen ne zaman düşünüyorsun?
yapma kız o kadar da ümitsi değiliz yaaa. hiç ümidi olmayan tedavi şansı bile olmayan insanlar var onları düşün canımvalla allah bılıo ya sankı cocuum olmayacakmıs gbı hıssedıyorum ben...cok bosum bu aralar...bombos hem de....
nasıl oldu canım bana da öğret 4 yıl 3 deneme hala öğrenemedimaaaa kızlar amma da depresyona bağlamışsınız bu akşam.. benim hevesim o kadar çok kursağımda kaldı ki artık bişey umut etmemeyi öğrendim çünkü biliyorum ümit edip gün sayınca o da kaçıp gidiyor iyice uzaklaşıyor.. şimdi beklemiyorum gelişi süpriz olsun diye:)))
iyi geceler kızlar bizde nisan ayında tüp bebek denedik
ama kısmet değilmiş olmadı bebişimiz gelmedi ilk denememizdi
çok sarsıldım beklenmedik br sonuç oldu öyle diyor doktorum
canım benim 4 tane var dondurulmuş ama durumlarını bilmiyorum açıkcası.. daha doktorla konuşmadık yarın gidicem kısmetse ben eylül gibi düşünüyorum kısmetse bakalım canım.
yapma kız o kadar da ümitsi değiliz yaaa. hiç ümidi olmayan tedavi şansı bile olmayan insanlar var onları düşün canım
nasıl oldu canım bana da öğret 4 yıl 3 deneme hala öğrenemedim
geçmiş olsun canım.. acını anlıyoruz hemde çok yakından... sorununuz neydi canım doktournuz kim benim 3 denemedede öyle dendi ama hep aynı sonuçç doktoların dediğine çok bakma şekerimm...
nasıl oldu canım bana da öğret 4 yıl 3 deneme hala öğrenemedim
..
yok canım ben de hiç gecikme olmadı hatta ilacı bırakınca 3. gün adet oldum üstelik çok da erkendi ama doktorum çekilme kanamasıdır olabilir dedi.. bence sen de günün geçmediyse endişelenme çünkü doktorlar da bu hormonlara vücudumuzun ne tepki vereceğini bilemiyor çoğu zaman..
benim de estrojenim çok düşüktü ve fsh da o döneme göre düşüktü yumurtalar büyümeyince 5 gün iğnelere ara verdik 5.gün baktı yine büyümemişler femara diye bir ilaca başladık, aslında meme kanseri ilacıymış ama fshı uyararak yumurtaların büyümesini sağlıyormuş bu ilacın 10. gününde yumurtalarım hem arttı hem de büyüdü doktor aslında devam edebiliriz ama çok zorlama olur sabrın varsa sonraki adetini bekleyelim öyle 3-5 ay ara vermemize gerek yok dedi.. adetime kadar geçeccek sürede bir ilaç vermedi ama benim çok ciddi kilo sorunum var ilk denememizin negatif çıktığı günden beri metformin kullandırıyor doktorum yani şeker hast.ilacı.. bunun dışında bir vitamin falan önermedi zaten benim doktor gebe olan hastalarına bile vitamin vermiyor.. ben kendim araştırdım viola diye bir bitkisel ilaç var internetten onu getirttim 4-5 gündür alıyorum adetime kadar kullanmak istiyorum. ayrıca hayıtın faydasını çok duydum eğer yarın evden çıkabilirsem hayıt alıp içicem.. bir deee benim kullandığım bişey var ama bana bir kere kist yaptı onu önermekte tereddüt ediyorum.. şimdi ilk tedavimde kullanımdım doktorun beklediğinden çok daha fazla yumurtam oldu sonra 2. tedavide yine kullandım bu sefer çok erken günde 2 tane kistim oldu doktorum ondan olmaz dedi ama ben ona bağlıyorum sonra kisteler dağılınca bir daha tedaviye başladık ve ben korkumdan içmedim ilk sekiz günlük iğnenin arkasından 5 gün ara ve sonra 5 gün femara kullandım hiiiiç büyümedi yumrutalarım sonra 5 gün femarayla beraber kullandım ve büyüdüler.. şimdi sonuç olarak ben işe yaradığını ama kist de yapabildiğini düşünüyorum sen bilirsin yaniii.. eveeeet gizli formül şu bal-çörek otu ve tarçın!!!! çok gizli di miay çok uzun yazdım ama nasıl kullandığımı da yazayım toplamı bir tatlı kaşığı olacak kadar çöerk otu bal ve toz tarçını karıştırıp aç karna her sabah yiyorsun yalnız çörek otunu kahve değirmeninde taze olarak çekmen lazım bir de bal kestane balı olursa daha iyi.. bunu adetin 2. günü başlayıp 12 gün kullanıyorsun ben de hep iğnelerle beraber kullandım
özür dilerim kafa şişirdim..
Cok sagol bilgilerin icin Aysecim su corek otu ve bala baslicam insallah.Kafa sisirmek ne demek inan o kadar yardimci oldunki anlatamam.Hele su gurbetteyken ayni dille ayni sorunla mucadele ettigim tek yer burasi. Esler bile anlamiyor inan buradaki insanarin anladigi kadar.
Regli daha olamadim umarim hemen gelir ondan sonra baslicam insallah. Keske hamile olsam diyorum ama nerdee mucize bir olay olurdu hatta aslinda imkansiz gibi birsey. Bu arada benim de esterogen dusuk normalde 500-700 mus kadinlarda bende 187 cikti yuhh dedim yani erkek olacakmisim nerdeyse:))Bunu arttiracak herhangi bir igne yada vitamin yok dimi yaa.Bendeki tuylenmenin asil nedeni de bu sanirim.Lazere gitmistim bundan bikac sene once ama maalesef hic ise yaramadi sonra 1 sene once gene gittim gene ise yaramadi.Anladigim kadariyla bu hormon bozuklugununda gostergesi. Bu arada seninde benim gibi tedavin yarim kaldi dimi?Bu arada hangi doktora gidiyosun memnunmusun?
hlycn bende hep tekmeledim göz yaşlarımı ama olmuyo işte bebek görünce hamile haberleri alınca seviniyorum onlar adına ama içim paramparça t..kızı benden 2 sene sonra evlendii şimdi dgurdu herkez öyle bebişinin resmini koymuşş okaadar agladımkii neden benim yokk diye bi arkadaşta dogum yaptı görmeye gidemedim hediyelerini aldım annesine verdim inankii gidicek gücüm yok..korkuyorum nazar degdirdi derler diye resimlerini koymuştu bebeğin gizlemiş bendenmi gizledi diye düşünüyorum herşey üstüme geliyo takatimm kalmadı çıkmak istemiyorum evden kimseyi görmek istemiyorum canım yanıyo :85: :85:
Cok sagol bilgilerin icin Aysecim su corek otu ve bala baslicam insallah.Kafa sisirmek ne demek inan o kadar yardimci oldunki anlatamam.Hele su gurbetteyken ayni dille ayni sorunla mucadele ettigim tek yer burasi. Esler bile anlamiyor inan buradaki insanarin anladigi kadar.
Regli daha olamadim umarim hemen gelir ondan sonra baslicam insallah. Keske hamile olsam diyorum ama nerdee mucize bir olay olurdu hatta aslinda imkansiz gibi birsey. Bu arada benim de esterogen dusuk normalde 500-700 mus kadinlarda bende 187 cikti yuhh dedim yani erkek olacakmisim nerdeyse:))Bunu arttiracak herhangi bir igne yada vitamin yok dimi yaa.Bendeki tuylenmenin asil nedeni de bu sanirim.Lazere gitmistim bundan bikac sene once ama maalesef hic ise yaramadi sonra 1 sene once gene gittim gene ise yaramadi.Anladigim kadariyla bu hormon bozuklugununda gostergesi. Bu arada seninde benim gibi tedavin yarim kaldi dimi?Bu arada hangi doktora gidiyosun memnunmusun?
İnşallah temennim o ama inandıramıyorum kendimii hayatımdada öyle nereye elimi atsam dallar kırılıyor İnşallah herşey düzelir Rabbimin imtahanından hakkıyla ve bebişimizle çıkarız...Hey kızlar moral bozmak yok bunu hepimiz için söylüyorum mutlaka bir gün bebişlerimize kavuşucaz yeter ki biz istemeyi bilelimAllahım sen isteyen herkese nasip et ya rabbimmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım bende tedavii görmedimkii hiç bişey yapamayız diyip tüpe yönlendirdi hepsi testler rahim filmi klomen tedavisi bitti..Şimdi dr araştırıyorum ben tekrar neler yapabiliriz bi bakalım Rahim filmmimde yandı bacaksız bebk fırının arkadına atmışş farketmedim..Ne göstericem ben şimdi bilemedim...yapma böyle lütfen hepimiz aynı durumdayız hepimiz üzülüyoruz biz elimizden geleni yapıyoruz en azından ben kendi adıma yapıyorum bir sürü tedavi görüyoruz ama rabbim ol derse olur gerisi inan boş biliyorum şu an acın çok yeni ama geçicek yeniden tedaviye başlıycaz hep beraber ama umudun olsun lütfennnnn
ah be güzelim eşlerimizin bizi anlamaması o kadar normal ki... analık içgüdüsü diye bişey var yani bu bizim içimizde oysa ki babalık baba olduktan sonra zamanla öğrenilen birşey.. erkeklerin içinde olan hasretini çektikleri eksikliğini hissettikleri birşey değil.. bunun için onları da suçlayamayız sonuçta fıtrat meselesi bu..
doktorumu sormuşsun ben bursada prof.osman develioğluna gidiyorum memnun musun dersen kafam karışık.. yani hiç kimsenin işine böyle hırsla ve tutkuyla yaptığını görmedim daha önce pazar dahil olmak üzere akşam 9 a kadar çalışıyor parayla pulla da pek işi yok yani diğer doktorlara göre.. ama onun bu hırsı hasta için biraz yıpratıcı olabiliyor çünkü çok ısrarcı başarısızlığı kabul etmiyor senin kırılmana üzülmene de pek aldırmıyor, ben artık kadınların duygularına inanmıyorum bugün ağlar yarın ayağa kalkarsınız diyor..ama benle ve bana benzer durumda olan bir arkadaşımla ısrarla ilgileniyor bir tür mesleki takıntı sanırım :)) 2. tedavim 2 kez yarım kaldı benim kısmet olursa bu doktorumla 2. tedavimi tamamlamadan doktor değiştirmeyi düşünmüyorum..
estrojen için ayçekirdeğinin faydalı olduğunu duydum istersen bir bak netten..
kızlarrrr benide aranıza alın kaybettim nisan ayı tam bir hayal kırıklılığı oldu
nazayşe benimde değerler 260 dan 40 a düştü.....
hlycn bende hep tekmeledim göz yaşlarımı ama olmuyo işte bebek görünce hamile haberleri alınca seviniyorum onlar adına ama içim paramparça t..kızı benden 2 sene sonra evlendii şimdi dgurdu herkez öyle bebişinin resmini koymuşş okaadar agladımkii neden benim yokk diye bi arkadaşta dogum yaptı görmeye gidemedim hediyelerini aldım annesine verdim inankii gidicek gücüm yok..korkuyorum nazar degdirdi derler diye resimlerini koymuştu bebeğin gizlemiş bendenmi gizledi diye düşünüyorum herşey üstüme geliyo takatimm kalmadı çıkmak istemiyorum evden kimseyi görmek istemiyorum canım yanıyo :85: :85:
bndeeeeeeee...Hlycn bende hep tekmeledim göz yaşlarımı ama olmuyo işte bebek görünce hamile haberleri alınca seviniyorum onlar adına ama içim paramparça T..kızı benden 2 sene sonra evlendii şimdi dgurdu herkez öyle bebişinin resmini koymuşş okaadar agladımkii neden benim yokk diye bi arkadaşta dogum yaptı görmeye gidemedim hediyelerini aldım annesine verdim inankii gidicek gücüm yok..Korkuyorum nazar degdirdi derler diye resimlerini koymuştu bebeğin gizlemiş bendenmi gizledi diye düşünüyorum herşey üstüme geliyo Takatimm kalmadı çıkmak istemiyorum evden kimseyi görmek istemiyorum Canım yanıyo :85: :85:
hq cnmmm pek hoş deil ama hyırlsıı olsunkızlarrrr benide aranıza alın kaybettim nisan ayı tam bir hayal kırıklılığı oldu
nazayşe benimde değerler 260 dan 40 a düştü.....
malesef bende nisan ayında hüsrana uğrayanlardanım.hanüz sebebi bilinmeyen bi nedenle gittiğim ilk tüp bebk tedavimde en baştan en sona kadar gayet güzel giden bi tedavim oldu ama malesf sonuç negatif çıktıhastenem ankarada ankalife tüp bebek merkeziydi fazla araştırmadan tavsiye üzerine gitmiştim.
geçmiş olsun canım hoşgeldinn... sorununuz neydii tedavinden biraz bahsedermisin canım senin için sorun olmazsa.. aramıza hoşgeldinn...malesef bende nisan ayında hüsrana uğrayanlardanım.hanüz sebebi bilinmeyen bi nedenle gittiğim ilk tüp bebk tedavimde en baştan en sona kadar gayet güzel giden bi tedavim oldu ama malesf sonuç negatif çıktıhastenem ankarada ankalife tüp bebek merkeziydi fazla araştırmadan tavsiye üzerine gitmiştim.
bndeeeeeeee...httta tüm sinirimiii içimi boşaltamadıgım aglayamdgım içinnn az önce eşimden cıkardımmmmmm...kımseyı ıstemıorummmmm yanımda
hq cnmmm pek hoş deil ama hyırlsıı olsun
sendee nahoşgeldın cnmm hayrlsıı olsunnnnnnnnnn
teşekkür ederim hoşbuldum.aslında sadece okuyup çıkardım ama nisan ayını görünce içim acıdı yazmak istedim.4 yıla yakındır evliyim.ilk bir buçuk yılın ardınan bebk düşünmeye başaldık baktık olmuyo.doktora gittik rahim filmiydi tahlildi derken bi sonuç alamadık.tüp bebeğe gelene kadar gittiğimiz hiç bi doktor sorununuz şudur diyemedi.bütün dna kromozom araştırmalarımız yapıldı ama hiç bişey çıkmadı.en son gittiğimiz hastanedeki dr bey.tüplerin uçlarındaki yumurtayı tutan kamçıların işlevini görmüyo olabileceğini söyledi.sonuçta tüp bebeğe karar verdik.transferim 4 nisanda oldu.sonucu 16 nisanda öğrendim hikayem tabiki kısaca böyle ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?