Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

canım ben diğerlerini medical park ta oldum son tedavim umut tüp bebekte oldu İstanbulda. Merkez çok önemli maalesef iş ticarete dndü... Gideceğiniz labarotuarını iyi araştırın. başarı yüzdelerini öğrenin mutlaka

dekopa ne haber ne yapıyosun sen neye karar verdin?
dün merkeze gittik görüşmeye
dr gata dan emekli gata da ne varsa onu yapıyoruz dedi

ben karyotip falan istedim sen bilirsin yaptır ama bence bi deneyelim olmazsa yapalım dedi ben yaptırmayı düşünüyorum ama tam karar veremedim sen ne dersin bilgin var mı???

canım hoşgeldin.. bildiğin gibi beklemedeyiz canım haftaya cumartesi randevu aldım doktorumla görüşücem... karyotip ne canım onu bilmiyorum ben biraz açarmısın canım

canım hoşgeldin.. bildiğin gibi beklemedeyiz canım haftaya cumartesi randevu aldım doktorumla görüşücem... karyotip ne canım onu bilmiyorum ben biraz açarmısın canım

hani bir takım genetik testler yapıyorlar ya bi kaç başarısız denemesi olanlara..

sen hemen başlıyacakmısın yeni denemeye??

hani bir takım genetik testler yapıyorlar ya bi kaç başarısız denemesi olanlara..

sen hemen başlıyacakmısın yeni denemeye??

canım genetik test bende düşünüyorum aslında ama maddi olarak ne tutar bilmiyorum canımm.. ismi omuymuş duymamıştım.. fiyatını sorucam doktoruma bakalım.. Can ım benim kafam da çoık karışık.. Şimdi donmuşlarla denicem eğer çözüldüğünde olur durumdaysa. Ama açıkcası çok tedirginim.. İki deneme negatif.. Son deneme pozitif herşey çok iyi embriyolar kaliteli rahim düzgün, spermler iyi, tutundu değerler güzell ama ne oldu da sonra düştü değer ne olduda yaşamaya devam etmedi.. bunun bir endeni olmalı diye düşünüyorumm. doktoruma sorucam ama ne kadar cevap alırım bilmiyorum canım .. Türkiyede doktorların bir sıkıntısı var ne zaman vericek cevapları kalmasa kader diyip çıkıyorlar işin içinden çünki.. sen yeni denemeni nerde yapıcaksın karar verdinmi canım

canım banada ikinci denemeden sonra kromozom testi yani genetik yaptılar eşimdede bendede hiç bişey çıkmadı herşey normal çıktı ama üçüncüde tutmadı malesef benim yaptırdığım merkezde 270 lira tutdu diğer yerlerde ne kadara yapıyolar hiç bir bilgim yok ama aşağı yukarı aynıdır herhalde

aa iyiymiş canım ben daha pahalıdır diye düşünüyordum 1500 filan korkuyordum yaptıramam diye.. neyse randevu aldım haftaya cumartesi gidicem doktora.. bakalım ne olucak gerçi ne olabirliki sıradakine bakalım falan filan dicekler.. ne bilim canım yaa bir açıklaması olması lazım neden yaşamadığına dair diye düşünüyorum

evet canım bence ufak bi araştırma yapsınlar belki yaşamasını engelleyen bi durum vardır en azından bidahakine bilip önlemini alırsınız benimde bu denememde guatr ım çıktı şimdi ilaca bağımlı olarak yaşamaya başladım

iyi olmaya çalışıyorum canım kendime bi uğraş buldum onla vakit geçiriyorum işte sen nasılsın

iyi yapmışsın canım kafan dağılır bende öyle çalışıyorum zaten bir yandan da evi kaldırdım onu temizliyorum... halıları bile kaldırdımmm bugün sökülmem başladı çok karnım ağrıyorr.. ama normal hayatıma dönmeme yardımcı oldu... inşallahh daha iyi olucaz hepimiz...... uğraş çok önemliii sen normalde çalışmıyormuydun canım

kızz cadııııı hoşgeldinnnnnnn :86::86:
hhhhhmmm kopkopcummmm bebeimm yha senın adın neeeeeeee kopkop dıom hepp sen adını de de ben yıne sana kopkop deyımmmmmmm amma sevdıgım kankaların adını merak edıommm<<<<<<<<<<en büüük KopKoppp...yha kızlarr anam sıızn bulundugunuz yerlerde tıp fakultesı yokmuu hiççç...ne dıe paralı yaptrırısınız genetıkk ve kapsamlı testlerınızııııııı........ben belese yaptrduım gec cıkıo ama olsunnn...

ismim derya canım.. şekerim istanbulda olupta bir de üniversite hastanesin gidiceksinn birde sıra bulucaksınnn epey bir şanslı olmak lazım... İnan bana 200 lira için o işkenceye ve rezalete değmez canımm... Deneme tahtası gibi davranıyorlar insana zaten zor süreçler birde onların egosunu çekmek çok zorrr... Aaaaaaaaaayyyyyyyyy istememmmmmm

Son düzenleme:
memmnun oldum kopkopumm yha kuzumm ıstanbull olunca ayrııı..bennn ocakta yaptrdım sadece kan verıosunnnn genetık ve dıger seyler ıcınnnn hıc sıra beklemdeımm...heryerıı burası sannettım bn cnmmm...
sen ver ozmn parayıı cnmmm beklemkten iiii<<<ayy ne çikinn sey buu..bu aradaaa aysee ne almelerdekiii.topuklu ayakkabılarını gıyıp sahıle gezmeye gttı kesınnn

bugün eşi evdeyse girmemiştir.. Yada oda benim gibi söküldüyse ağrıdan kıvranıyordurrr..... :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…