Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

bi şekilde normal hayatımıza dönmemiz lazım zaten iyi yapmışsın biryerden başlamak lazım zaten bnde sonucumu aldıktan sonra çok kötü oldum ertesigün bunalımdaydım akşam eşim eve gelene kadar yarın misafir gelecek bende hiç sırası değil her taraf toz içinde bende iyi değilim psikolojik durumum iyi değil bu şekilde misafir ağırlayamam dedim ama sonra düşündüm bu bana iyi gelebilirdi öylede oldu ertesi gün bütün evi temizledim yemekler pişirdim misafirimi de ağırladım çok yoruldum ama biraz olsun kendime gelmemi sağladı bence kendimizi bırakmamalıyız bıraktıkça bunalımdan çıkamayız hayata gıcıklık olsun diye karşısına geçip gülüp dimdik ayakda durmalıyız
,
ben çalışmıyorum canım evdeyim

yabayabangülümm bebeimm senin adın ne....sende sole yhaaaaaaaaa...arkds olalımmbenm adım bellı satennn

canım ben ilk iki denememi tıp fakültesinde yaptırdım ama orda öyle bir test kolay kolay vermiyolar ayrıca tedavinin başında birkaçtane test veriyolar onda sonra bidaha test istemiyolar üçüncü denememi özelde yaptırdım hergittiğimde benden kan aldılar sürekli kontrol altındaydım bide fakülteden randevu almak hiç de kolay değil gece onikiden sonra alabilirsen alıyosun onuda birhafta sonraya

ay kızlar ne güzel kendinizi motive ediyonuz bide ben yapa bilsem bunu bazen takmıycam diyorum aradan bisaat falan geçiyo yine aynı eski halime geri dönüyorum ve bize öyle gelip giden de yok yeni olduğumuz için burda kimseyi tanımıyoz kimsem yok yani ya biran önce bebeşimiz olsada onla zaman geçirsek

yoook bıtanem sen benı yanlıs anladın..bak sımdı allahım hepımızı koruusn devlet hastanelerındennnn..bn özeldeyım saten nn ama gereklı tetkıkler genetıkm ıcınn drum yazı verdıı tıp fakultesınde bakılıomussss onakan vedrım sonucumu druma gtrdum okdrr..tıp fakultelerınde cokk uğrastırıolarmısss..ve öğrencıler baktıgı ıcın sorunlar cıkıooo....öle ıste cnmm

canım hoşgeldinnn... merak etme zamanla geçicekk. kimsem yok diyip üzülme istersen bizler varız her zaman bekleriz.... hadi bize kendini anlat biraz..

Kızlar bu gece Hıdırellezz biliyorsunuzzz..... Bu gece dileklerinizi dileyip bildiğiniz dualarla gül ağacına koyun hep beraber totem yapalımmmm.. Gül ağacı bulamayanlar camın önüne yada balkona koysunn ben çyle yapıcammmm İnşallahhh dualarımız kabul olurr...

canım benim değerler
12.gün 10 küsür
14.gün 20...
15.gün.30...
17.gün.60..
19.gün.120
ve sonuncusu
240 cıvarıdı bianda dğer düştü .benim 2.denemem yaş 30
kendime çabuk geldim eşim daha çok üzülsün istemiyorum ve onun yanında iyi görünmeye çalışıyorum .
bize sorun eşimde ve çok üzülüyor.
3 ay sonra tekrar düşünüyoruz bu defa istanbul memoroil siz nerede düşünüyorsunuz.

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn

ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI

Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş inşallah.....................
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor inşallahh
Nazayse..............29...................2....... ............IVI tüp bebek....................İlk fırsatta inşallah
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2...... ..............Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....... .............Mersin Özde.......................???????????????
Zeynepconer........32...................1......... .............????...............................Ha yırlısı ile bkliyoruzz
Yabangülü18.........30...................4........ .............IVI tüp bebek..................Eylül Dondurulmuşla inşallahh
Sudenazzzz...........27...................5....... .............. Anadolu sağlık Merkezi.....Eylül-Ekim Dondurulmuşlarla İnşallahhh
Ceanan...............30.....................2.....................Memorial .........................Ağustosta inşallahhh

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm

Kızlar bilgilerinizi yazarsanız güncellenecektir.

ayhh cnmmm hayrlısı olsunnnnnn..mükafatıı büyük olacaktr emınımm bu dnyada deılse de ote dunyadaa

bakk yahhhh şu kopkopaaaaaaaaaaaaaaaşimdi benı kısdırdınn..bnde gıdeımmmm baska toptopicclereeeee

hayır canım keşke olsada bizde devletimizin sağladığı imkanlardan paydalanabilsek çok iyi olurdu elimizde ne var ne yok özellere dökğyoruz sonrada böyle beklemek zorunda kalıyoruz
allah hastanelere düşürmesin yokluğunuda göstermesin

canım bizde tamamen kafamızdan silemiyoruz ama kendimizi bırakmıyoruz işte böyle biribirimize destek olarak toparlanmaya çalışıyoruz

aminn cn mmm yoklugunu gstermesın ama ksle devlt daha ılgılı olssaa daa özeller olmasaaaaaaaaa..wlla cnmm dökulen paralarr ooooooooooooo ah bide garantı olsa tutcagı olcagı ama..maddı manevı yıkım oluooo

bakk yahhhh şu kopkopaaaaaaaaaaaaaaaşimdi benı kısdırdınn..bnde gıdeımmmm baska toptopicclereeeee

deryacım hülyayı unutmuşsun bak çok kızdı sana hadi onuda yazda ağlamasın:81::81::81:

hülyacım görmedin galiba sana bilgilerini yaz da yazayım dedimm yazmadınnn o sebeple yanii güncel bilgilerini yaz şekerim ekleyeyim hıdırellez günü ...

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn

ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI

Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş inşallah.....................
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor inşallahh
Nazayse..............29...................2....... ............IVI tüp bebek....................İlk fırsatta inşallah
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2...... ..............Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....... .............Mersin Özde.......................???????????????
Zeynepconer........32...................1......... .............????...............................Ha yırlısı ile bkliyoruzz
Yabangülü18.........30...................4........ .............IVI tüp bebek..................Eylül Dondurulmuşla inşallahh
Sudenazzzz...........27...................5....... .............. Anadolu sağlık Merkezi.....Eylül-Ekim Dondurulmuşlarla İnşallahhh
Ceanan...............30.....................2..... ................Memorial .........................Ağustosta inşallahhh
Hlycn.................???....................???....................????????.........................????????????????

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm

Eksik, değişen, Yeni arkadaşlar bilgi verin kızlar ekleyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…