iyi yapmışsın canım kafan dağılır bende öyle çalışıyorum zaten bir yandan da evi kaldırdım onu temizliyorum... halıları bile kaldırdımmmbugün sökülmem başladı çok karnım ağrıyorr.. ama normal hayatıma dönmeme yardımcı oldu... inşallahh daha iyi olucaz hepimiz...... uğraş çok önemliii sen normalde çalışmıyormuydun canım
hhhhhmmm kopkopcummmm bebeimm yha senın adın neeeeeeee kopkop dıom hepp sen adını de de ben yıne sana kopkop deyımmmmmmm amma sevdıgım kankaların adını merak edıommm<<<<<<<<<<en büüük KopKoppp...yha kızlarr anam sıızn bulundugunuz yerlerde tıp fakultesı yokmuu hiççç...ne dıe paralı yaptrırısınız genetıkk ve kapsamlı testlerınızııııııı........ben belese yaptrduım gec cıkıo ama olsunnn...
yabayabangülümm bebeimm senin adın ne....sende sole yhaaaaaaaaa...arkds olalımmbenm adım bellı satennn
canım ben ilk iki denememi tıp fakültesinde yaptırdım ama orda öyle bir test kolay kolay vermiyolar ayrıca tedavinin başında birkaçtane test veriyolar onda sonra bidaha test istemiyolar üçüncü denememi özelde yaptırdım hergittiğimde benden kan aldılar sürekli kontrol altındaydım bide fakülteden randevu almak hiç de kolay değil gece onikiden sonra alabilirsen alıyosun onuda birhafta sonraya
pppprafooooo bebeım bldınn mmnun oldumm ben hulyaacanım benim adım esra seninkide hülya herhalde
ay kızlar ne güzel kendinizi motive ediyonuz bide ben yapa bilsem bunu bazen takmıycam diyorum aradan bisaat falan geçiyo yine aynı eski halime geri dönüyorum ve bize öyle gelip giden de yok yeni olduğumuz için burda kimseyi tanımıyoz kimsem yok yani ya biran önce bebeşimiz olsada onla zaman geçirsek
canım çok geçmiş olsunn... hoşgeldin ben ve nazayse de aynı durumdayız benimde 282 den 95 e düştü....çok zor bir durum seni çok iyi anlıyoruz canım...değerlerin nasıldı canım kaçıncı günde öğrendin... bilgilerini vr senide listeye alalım arkadaşım.. yaş, sıradaki tedavi zamanı, sıradaki denem sayısı, zamanı
ayhh cnmmm hayrlısı olsunnnnnn..mükafatıı büyük olacaktr emınımm bu dnyada deılse de ote dunyadaacanım benim değerler
12.gün 10 küsür
14.gün 20...
15.gün.30...
17.gün.60..
19.gün.120
ve sonuncusu
240 cıvarıdı bianda dğer düştü .benim 2.denemem yaş 30
kendime çabuk geldim eşim daha çok üzülsün istemiyorum ve onun yanında iyi görünmeye çalışıyorum .
bize sorun eşimde ve çok üzülüyor.
3 ay sonra tekrar düşünüyoruz bu defa istanbul memoroil siz nerede düşünüyorsunuz.
bakk yahhhh şu kopkopaaaaaaaaaaaaaaaاَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
Bismillahirrahmanirrahim
Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn
ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI
Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş inşallah.....................
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor inşallahh
Nazayse..............29...................2....... ............IVI tüp bebek....................İlk fırsatta inşallah
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2...... ..............Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....... .............Mersin Özde.......................???????????????
Zeynepconer........32...................1......... .............????...............................Ha yırlısı ile bkliyoruzz
Yabangülü18.........30...................4........ .............IVI tüp bebek..................Eylül Dondurulmuşla inşallahh
Sudenazzzz...........27...................5....... .............. Anadolu sağlık Merkezi.....Eylül-Ekim Dondurulmuşlarla İnşallahhh
Ceanan...............30.....................2.....................Memorial .........................Ağustosta inşallahhh
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm
Kızlar bilgilerinizi yazarsanız güncellenecektir.
yoook bıtanem sen benı yanlıs anladın..bak sımdı allahım hepımızı koruusn devlet hastanelerındennnn..bn özeldeyım saten nn ama gereklı tetkıkler genetıkm ıcınn drum yazı verdıı tıp fakultesınde bakılıomussss onakan vedrım sonucumu druma gtrdum okdrr..tıp fakultelerınde cokk uğrastırıolarmısss..ve öğrencıler baktıgı ıcın sorunlar cıkıooo....öle ıste cnmm
ay kızlar ne güzel kendinizi motive ediyonuz bide ben yapa bilsem bunu bazen takmıycam diyorum aradan bisaat falan geçiyo yine aynı eski halime geri dönüyorum ve bize öyle gelip giden de yok yeni olduğumuz için burda kimseyi tanımıyoz kimsem yok yani ya biran önce bebeşimiz olsada onla zaman geçirsek
bakk yahhhh şu kopkopaaaaaaaaaaaaaaaşimdi benı kısdırdınn..bnde gıdeımmmm baska toptopicclereeeee
hayır canım keşke olsada bizde devletimizin sağladığı imkanlardan paydalanabilsek çok iyi olurdu elimizde ne var ne yok özellere dökğyoruz sonrada böyle beklemek zorunda kalıyoruz
allah hastanelere düşürmesin yokluğunuda göstermesin
bakk yahhhh şu kopkopaaaaaaaaaaaaaaaşimdi benı kısdırdınn..bnde gıdeımmmm baska toptopicclereeeee
deryacım hülyayı unutmuşsun bak çok kızdı sana hadi onuda yazda ağlamasın:81::81::81:
deryacım hülyayı unutmuşsun bak çok kızdı sana hadi onuda yazda ağlamasın:81::81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?