hülyacım görmedin galiba sana bilgilerini yaz da yazayım dedimm yazmadınnno sebeple yanii güncel bilgilerini yaz şekerim ekleyeyim hıdırellez günü ...
ayhh bebeimm herkes senın gıbı dşncelı olsaa...baksana hala umrunda deıllllllll
pppprafooooo bebeım bldınn mmnun oldumm ben hulyaa
yha bıbenn bole nıck almısımmdrusttum cokk
ayhhhh bacımmmm öle mii amma bazıları ısımlerınıı yazmıoo nıckeeee..olsunn mmnun oldum aysecım bu aradabir de öbür ayşeyle ben varım:86::86::86:
ayhhhh bacımmmm öle mii amma bazıları ısımlerınıı yazmıoo nıckeeee..olsunn mmnun oldum aysecım bu arada
<<<<<<<<<<<<<kopkopuma kurbane kurbanee ah lelelelleleleellelelelle kurbaneeeeeeee hmn eklemişşş kuzummmm yesınnn sennniiii
ayhh bebeimm herkes senın gıbı dşncelı olsaa...baksana hala umrunda deıllllllll
bebeımm topıctende anlasıldıgıı gıbıı hamıs deılımm.drumm sımdılıkk bıosteron verdıı 2ay kullancammm..sonra bkcazz ne dıjek ne yapcazznasılsın canım merak ediyodum seni nasıl gidiyor son durum
esracımm yazmıs bıtanemmmmmm meraq etme kısssss..kac yasındasın bacımm senngülüm seni yazmış ama bilgilerin yok göremiyoruz o yüzden yazmamış olabilir istersen bilgilerini yeniden yaz
ayhhhh bacımmmm öle mii amma bazıları ısımlerınıı yazmıoo nıckeeee..olsunn mmnun oldum aysecım bu arada
<<<<<<<<<<<<<kopkopuma kurbane kurbanee ah lelelelleleleellelelelle kurbaneeeeeeee hmn eklemişşş kuzummmm yesınnn sennniiii
canım genetik test bende düşünüyorum aslında ama maddi olarak ne tutar bilmiyorum canımm.. ismi omuymuş duymamıştım.. fiyatını sorucam doktoruma bakalım.. Can ım benim kafam da çoık karışık.. Şimdi donmuşlarla denicem eğer çözüldüğünde olur durumdaysa. Ama açıkcası çok tedirginim.. İki deneme negatif.. Son deneme pozitif herşey çok iyi embriyolar kaliteli rahim düzgün, spermler iyi, tutundu değerler güzell ama ne oldu da sonra düştü değer ne olduda yaşamaya devam etmedi.. bunun bir endeni olmalı diye düşünüyorumm. doktoruma sorucam ama ne kadar cevap alırım bilmiyorum canım .. Türkiyede doktorların bir sıkıntısı var ne zaman vericek cevapları kalmasa kader diyip çıkıyorlar işin içinden çünki..sen yeni denemeni nerde yapıcaksın karar verdinmi canım
bebeımm topıctende anlasıldıgıı gıbıı hamıs deılımm.drumm sımdılıkk bıosteron verdıı 2ay kullancammm..sonra bkcazz ne dıjek ne yapcazz
esracımm yazmıs bıtanemmmmmm meraq etme kısssss..kac yasındasın bacımm senn
canım genetik test bende düşünüyorum aslında ama maddi olarak ne tutar bilmiyorum canımm.. ismi omuymuş duymamıştım.. fiyatını sorucam doktoruma bakalım.. Can ım benim kafam da çoık karışık.. Şimdi donmuşlarla denicem eğer çözüldüğünde olur durumdaysa. Ama açıkcası çok tedirginim.. İki deneme negatif.. Son deneme pozitif herşey çok iyi embriyolar kaliteli rahim düzgün, spermler iyi, tutundu değerler güzell ama ne oldu da sonra düştü değer ne olduda yaşamaya devam etmedi.. bunun bir endeni olmalı diye düşünüyorumm. doktoruma sorucam ama ne kadar cevap alırım bilmiyorum canım .. Türkiyede doktorların bir sıkıntısı var ne zaman vericek cevapları kalmasa kader diyip çıkıyorlar işin içinden çünki..sen yeni denemeni nerde yapıcaksın karar verdinmi canım
cnmm bcnm nerdesın pekiiii şehirrrrrr ne işle ugrasıosunnnn.tabe herkese sorupommm tanıalım hepımıs bırbsırımısıııııı nüfffen yaahhhhh..bne 28 yasında 1bucuk yıılık evliii konyada öğretmenimmmm..HADİ BAKALIM SIRA SIZDEEEEEEEEcanım ben 30 yaşındayım
bu gün bebeğime hoşçakal dedim...dilerim bizde bebişleri bigün kucağımıza alırız.
dekopacım ben ilk denemeden sonra kendi kendime genetik testler yaptırdım kanda pıhtılaşma var mı diye baktırsım az da olsa varmış biliyosun şimdi bahçeciye gidiyorum murat beyde test istedi yaptırdım bu seferde cd 56 çıktı yani katil hücreler miş bağışıklık sistemimde sorun varmış anladığım kadarıyla vucut dışarıdan herhangi bi şeyi kabul etmiyo ben ilk önce üzüldüm buda beni buldu diye ama doktor ya tüp bebek denesek düşerdi yada tutunmazdı dedi bence sende bu testleri yaptır canım netice sonradan biz üzülüyoruz bu arada testleri ankara gazi de yaptırdım kuruş çıkmadı cebimdennnn
cnmm bcnm nerdesın pekiiii şehirrrrrr ne işle ugrasıosunnnn.tabe herkese sorupommm tanıalım hepımıs bırbsırımısıııııı nüfffen yaahhhhh..bne 28 yasında 1bucuk yıılık evliii konyada öğretmenimmmm..HADİ BAKALIM SIRA SIZDEEEEEEEE:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?