Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

hülyacım görmedin galiba sana bilgilerini yaz da yazayım dedimm yazmadınnn o sebeple yanii güncel bilgilerini yaz şekerim ekleyeyim hıdırellez günü ...

yhaa cnmm saka yapıommm kısmıosunuzz dımıı..sey ben 28yasındayımmm...neyı nezmn yapcagımıs bellı deıll.hem ben kndılıdımden hamıs kalcammmmminşaallahh

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn

ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI

Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş inşallah.....................
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor inşallahh
Nazayse..............29...................2....... ............IVI tüp bebek....................İlk fırsatta inşallah
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2...... ..............Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....... .............Mersin Özde.......................???????????????
Zeynepconer........32...................1......... .............????...............................Ha yırlısı ile bkliyoruzz
Yabangülü18.........30...................4........ .............IVI tüp bebek..................Eylül Dondurulmuşla inşallahh
Sudenazzzz...........27...................5....... .............. Anadolu sağlık Merkezi.....Eylül-Ekim Dondurulmuşlarla İnşallahhh
Ceanan...............30.....................2..... ................Memorial .........................Ağustosta inşallahhh
Hlycn................. 28....................???.. ..................????????........................ Kendi kendine hamiş kalıcak inşallahhh

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm

Eksik, değişen, Yeni arkadaşlar bilgi verin kızlar ekleyeyim..

bir de öbür ayşeyle ben varım:86::86::86:
ayhhhh bacımmmm öle mii amma bazıları ısımlerınıı yazmıoo nıckeeee..olsunn mmnun oldum aysecım bu arada
<<<<<<<<<<<<<kopkopuma kurbane kurbanee ah lelelelleleleellelelelle kurbaneeeeeeee hmn eklemişşş kuzummmm yesınnn sennniiii

Kızlar ben kaçarrr. yemk saatii.... unutmayın dileklerinizi dilemeyiiiiiiiiiii... öpüldünüzzzz

nasaysede bgun gelmedııı..çok sayfa olduu gelınce yorulcakkkk.ahhahahahahhahagelmessen bole olur anammm..wlla bn bı haftsonu grmedımm ısın ıcınden cıkamadımm..anamm nolmus topıcc yahhh

nasılsın canım merak ediyodum seni nasıl gidiyor son durum

nasılsın canım merak ediyodum seni nasıl gidiyor son durum
bebeımm topıctende anlasıldıgıı gıbıı hamıs deılımm.drumm sımdılıkk bıosteron verdıı 2ay kullancammm..sonra bkcazz ne dıjek ne yapcazz

gülüm seni yazmış ama bilgilerin yok göremiyoruz o yüzden yazmamış olabilir istersen bilgilerini yeniden yaz
esracımm yazmıs bıtanemmmmmm meraq etme kısssss..kac yasındasın bacımm senn

ben de memnun oldum canım.. çaya da beklerim :)))

dekopacım ben ilk denemeden sonra kendi kendime genetik testler yaptırdım kanda pıhtılaşma var mı diye baktırsım az da olsa varmış biliyosun şimdi bahçeciye gidiyorum murat beyde test istedi yaptırdım bu seferde cd 56 çıktı yani katil hücreler miş bağışıklık sistemimde sorun varmış anladığım kadarıyla vucut dışarıdan herhangi bi şeyi kabul etmiyo ben ilk önce üzüldüm buda beni buldu diye ama doktor ya tüp bebek denesek düşerdi yada tutunmazdı dedi bence sende bu testleri yaptır canım netice sonradan biz üzülüyoruz bu arada testleri ankara gazi de yaptırdım kuruş çıkmadı cebimdennnn

ayyy bir rahat yok yine misafir geliyomuş üfff.. adamcağız ameliyat oldu meyve suyunu kapan geliyo iyi de bu adam ne zaman yatcak da iyileşcek yaaa

dün gittim mersin de yaşıyorum özde tüp bebek var sadece burda zaten orayı düşünüyorum dr u çok meth ediyolar gatada geldiği için falan

aslnda dün bi karar verelin diye merkeze gittik-benim zorumla kociş bana çok kızıyor acele etme çok yorldum ara verelim diye- dr bizden kararsız bu genetik testi ben sordum bilmem siz bilirsiniz yaptırın yumurtaların falan da kaliteliymiş geç bi muayene edeyim şimdi istersende adetliyken gel aslında bi deneme daha yapalım hemen olmazsa yaptır testini siz bilirsiniz yinede böyle dedi durdu bizde testleri bi araştııralım dedik çıktık dr iki tane test işaretledi özelde 400 tl tüm kağıttaki testlet 1.500 tl bizde tıp fakültesinde yaptırmaya karar verdik.bi tanıdık aracılığı ile hallede bilirsek çünki tıp 3 düşüğün olmadan yapmıyomuş

canım ben 30 yaşındayım
cnmm bcnm nerdesın pekiiii şehirrrrrr ne işle ugrasıosunnnn.tabe herkese sorupommm tanıalım hepımıs bırbsırımısıııııı nüfffen yaahhhhh..bne 28 yasında 1bucuk yıılık evliii konyada öğretmenimmmm..HADİ BAKALIM SIRA SIZDEEEEEEEE:92:

slm canım
peki sonuca göre nasıl bi yol izlediniz????
bizim dr bu testlerde bi sorun çıkarsa pgt yapılır dedi e normaldede yapsınlar pgt yi zaten çıkıyo para cebimizden battı balşık yan gider

canım ben ev hanımıyım istanbulda yaşıyorum dörtbuçuk yıllık evliyim benimde eşim öğretmen dört yıllıdır da çocuk için uğraşıyoruz yarışmacı arkadşlara başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…