kızlar sizlere bişey sorcam ama biraz çekiniyorum acaba aranızda bu problemi yaşayan varmı
ayyy bir rahat yok yine misafir geliyomuş üfff.. adamcağız ameliyat oldu meyve suyunu kapan geliyo iyi de bu adam ne zaman yatcak da iyileşcek yaaa
ayyy bir rahat yok yine misafir geliyomuş üfff.. adamcağız ameliyat oldu meyve suyunu kapan geliyo iyi de bu adam ne zaman yatcak da iyileşcek yaaa
ayhhh ben hıc bılmıomm cnmm yhaaaaaaa.yardımcı olamıjammm ksura bakmaaa..heyyy cnm google amcaya sor o bılırrr.ne yapılmalıııı ne dersınnnnneşimle ilişki sırasında önce ıslanıyorum fakat sonradan kuruluk yaşıyorum sonrada acı başlıyo bunun için ne yapmam lazım bilen varmı arkadaşlar yada benimle aynı problemi yaşayan varmı
kayganlaştırıcılar varmış bunlar hakkında bilgisi olan varmı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
ayhhh ben hıc bılmıomm cnmm yhaaaaaaa.yardımcı olamıjammm ksura bakmaaa..heyyy cnm google amcaya sor o bılırrr.ne yapılmalıııı ne dersınnnnn
eşimle ilişki sırasında önce ıslanıyorum fakat sonradan kuruluk yaşıyorum sonrada acı başlıyo bunun için ne yapmam lazım bilen varmı arkadaşlar yada benimle aynı problemi yaşayan varmı
kayganlaştırıcılar varmış bunlar hakkında bilgisi olan varmı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
kızlarrrr benide aranıza alın kaybettim nisan ayı tam bir hayal kırıklılığı oldu
nazayşe benimde değerler 260 dan 40 a düştü.....
canım sordum kayganlaştırıcı kullanılabilir diyo ama bir sürü kayganlaştırıcı var hangisine güvencem ben bazılarının spermlere zarar veriyomuş ama bir tane buldum hamile kalmaya yardımcı jel yurt dışında üretiliyomuş türkiyeyede yeni gelmiş ama çok pahalı gerçi hamile kalcamı bilsem pahalıda olsa alırım şimdiye kadar o kadar çok para döktümki onuda alırım herhalde emin olamıyorum
çok sağol canım aydınlattın beniiii.... sadece kan mı veriyorsun nasıl yapılıyor bu genetik zımpırtııııdekopacım ben ilk denemeden sonra kendi kendime genetik testler yaptırdım kanda pıhtılaşma var mı diye baktırsım az da olsa varmış biliyosun şimdi bahçeciye gidiyorum murat beyde test istedi yaptırdım bu seferde cd 56 çıktı yani katil hücreler miş bağışıklık sistemimde sorun varmış anladığım kadarıyla vucut dışarıdan herhangi bi şeyi kabul etmiyo ben ilk önce üzüldüm buda beni buldu diye ama doktor ya tüp bebek denesek düşerdi yada tutunmazdı dedi bence sende bu testleri yaptır canım netice sonradan biz üzülüyoruz bu arada testleri ankara gazi de yaptırdım kuruş çıkmadı cebimdennnn
çok pahalı yaff senin dediğin başka bişi olmasın canımmm... arkadaş 270 e yaptırmışş... Yandık offf bu kadar para bizim bebişler epey masraflı çıktıııdün gittim mersin de yaşıyorum özde tüp bebek var sadece burda zaten orayı düşünüyorum dr u çok meth ediyolar gatada geldiği için falan
aslnda dün bi karar verelin diye merkeze gittik-benim zorumla kociş bana çok kızıyor acele etme çok yorldum ara verelim diye- dr bizden kararsız bu genetik testi ben sordum bilmem siz bilirsiniz yaptırın yumurtaların falan da kaliteliymiş geç bi muayene edeyim şimdi istersende adetliyken gel aslında bi deneme daha yapalım hemen olmazsa yaptır testini siz bilirsiniz yinede böyle dedi durdubizde testleri bi araştııralım dedik çıktık dr iki tane test işaretledi özelde 400 tl tüm kağıttaki testlet 1.500 tl bizde tıp fakültesinde yaptırmaya karar verdik.bi tanıdık aracılığı ile hallede bilirsek çünki tıp 3 düşüğün olmadan yapmıyomuş
canım geçmiş olsun.. zaman zaman her evli çift bunu yaşar bence... özellikle kişinin beyni bazı durumlarla meşgulse.. seninde bu tedavi sıkıntısınddan kaynaklanabilir canım.. yok eğer normalde de böyle dersen.. öncelikle bir doktorla görüş derim çünkü jeller rahmine temas edeceğinden hem senin için hem eşin için çokda faydalı olmayacağı düşüncesindeyim..konsantrasyon eksikliğinden olduğunu düşünüyorum..netten bakınmutlaka birşey bulabilirsin canım.. sıkma canını normale döner psikolojik olduğunu tahmin ediyorumeşimle ilişki sırasında önce ıslanıyorum fakat sonradan kuruluk yaşıyorum sonrada acı başlıyo bunun için ne yapmam lazım bilen varmı arkadaşlar yada benimle aynı problemi yaşayan varmı
hııımmm bilemiyorum ki canım bazen o ıslaklığı yakalayıp çıkardık tan sonra olabiliyo anlata bildimmi canım çok dışarda kalmamasına dikkat edin öyle oluyo bazen
kopkop cnmmm cnm sıkılıooo....uyumamn gerekıoo uykum var ama ıstemıom cnm sıkkın....ayhh neden böle oldum benn..pskopatlasıomuyum acabaaaaaaaa..ofufaföff ...sankii içim kirleeniooooo...cadılaşıorumm sankii ayhh nolo banaaa yha hersy ustuste gelınce mı oldum neeeeeee...herseyoıı yıkmak ıstıommmmm bana ters gelecek iş yapan herkesiii............alllala nıe bole oldummm...amannn sacmalıom işte sıkıntıdannn..
çok sağol canım aydınlattın beniiii.... sadece kan mı veriyorsun nasıl yapılıyor bu genetik zımpırtıııı
çok pahalı yaff senin dediğin başka bişi olmasın canımmm... arkadaş 270 e yaptırmışş... Yandık offf bu kadar para bizim bebişler epey masraflı çıktııı
canım geçmiş olsun.. zaman zaman her evli çift bunu yaşar bence... özellikle kişinin beyni bazı durumlarla meşgulse.. seninde bu tedavi sıkıntısınddan kaynaklanabilir canım.. yok eğer normalde de böyle dersen.. öncelikle bir doktorla görüş derim çünkü jeller rahmine temas edeceğinden hem senin için hem eşin için çokda faydalı olmayacağı düşüncesindeyim..konsantrasyon eksikliğinden olduğunu düşünüyorum..netten bakınmutlaka birşey bulabilirsin canım.. sıkma canını normale döner psikolojik olduğunu tahmin ediyorum
daha saat 12 olmadı rtük kapatıcak biziiiii
Sevgili kader arkadaşlarım..
Yeni bir liste ile yepyeni umutlara yelken açma vakti geldi.. herkes aşağıda istediğim bilgileri yazarsa yeni listemizin hepimizi bebeişlerimize kavuşturmasını dileyerek hazırlayacağım.
isim
yeni tedavi durumu ( biliyorsa tarih ve merkezi)
örneğin
dekopa............... 27..................dondurulmuşlarla Eylül ayında..... Umut tüpbebek merkezi
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.... umutlarımız hiç bitmesin....
fts27 ........ 29..... 1. aşılama...... celal bayar hast. sonuç negatif şimdi ikinci aşılamaya başladım inşallah bu sefer olacak.... sürekli ağlıyorum psikolojim bozuldu artık... allahım bizede yaşatsın bu mutluluğu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?