Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

ayyy bir rahat yok yine misafir geliyomuş üfff.. adamcağız ameliyat oldu meyve suyunu kapan geliyo iyi de bu adam ne zaman yatcak da iyileşcek yaaa

AHAHHAHAHHA işin ne bacımm nette gezcegıneeee mısafır agırlaa..aynen bacımm hastayken gecmıs olsuna cook kişi gelınce ıskence oluoo dınlenemıosunnnnnnnnn

cvp veren kankalar tenkk uuuu hepınıse mmmnun oldummmm..yhaaESRAAAAAA ne derdın bacım desennnnnnn

eşimle ilişki sırasında önce ıslanıyorum fakat sonradan kuruluk yaşıyorum sonrada acı başlıyo bunun için ne yapmam lazım bilen varmı arkadaşlar yada benimle aynı problemi yaşayan varmı
kayganlaştırıcılar varmış bunlar hakkında bilgisi olan varmı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

ayhhh ben hıc bılmıomm cnmm yhaaaaaaa.yardımcı olamıjammm ksura bakmaaa..heyyy cnm google amcaya sor o bılırrr.ne yapılmalıııı ne dersınnnnn

ayhhh ben hıc bılmıomm cnmm yhaaaaaaa.yardımcı olamıjammm ksura bakmaaa..heyyy cnm google amcaya sor o bılırrr.ne yapılmalıııı ne dersınnnnn

canım sordum kayganlaştırıcı kullanılabilir diyo ama bir sürü kayganlaştırıcı var hangisine güvencem ben bazılarının spermlere zarar veriyomuş ama bir tane buldum hamile kalmaya yardımcı jel yurt dışında üretiliyomuş türkiyeyede yeni gelmiş ama çok pahalı gerçi hamile kalcamı bilsem pahalıda olsa alırım şimdiye kadar o kadar çok para döktümki onuda alırım herhalde emin olamıyorum

hııımmm bilemiyorum ki canım bazen o ıslaklığı yakalayıp çıkardık tan sonra olabiliyo anlata bildimmi canım çok dışarda kalmamasına dikkat edin öyle oluyo bazen

kızlarrrr benide aranıza alın kaybettim nisan ayı tam bir hayal kırıklılığı oldu
nazayşe benimde değerler 260 dan 40 a düştü.....

Canım çokça geçmiş olsunn böyle olması daha kötüdür..İnşallah bidahaki sefere bebişlerimiz bizimle olur olabildiğini gördün aslında böyle daha bi umudun vardır ben hiç olmıycagını düşünüyorum Rabbim inşallah nasip etsinn bizlere...

Benimde böyle oluyo ama Ayşeniin dediği gibi olunca biz zaten kardeş gibiyiz uzuun zamandır normaldde öyle çok sıkıntı çektim istemiyorum hiiçç Sende bi çaresine bak derim sonrasında nefret edersinn Bir dr danışabilirsinn biz ne desek boşş...

kopkop cnmmm cnm sıkılıooo....uyumamn gerekıoo uykum var ama ıstemıom cnm sıkkın....ayhh neden böle oldum benn..pskopatlasıomuyum acabaaaaaaaa..ofufaföff ...sankii içim kirleeniooooo...cadılaşıorumm sankii ayhh nolo banaaa yha hersy ustuste gelınce mı oldum neeeeeee...herseyoıı yıkmak ıstıommmmm bana ters gelecek iş yapan herkesiii............alllala nıe bole oldummm...amannn sacmalıom işte sıkıntıdannn..

çok sağol canım aydınlattın beniiii.... sadece kan mı veriyorsun nasıl yapılıyor bu genetik zımpırtıııı
çok pahalı yaff senin dediğin başka bişi olmasın canımmm... arkadaş 270 e yaptırmışş... Yandık offf bu kadar para bizim bebişler epey masraflı çıktııı

canım geçmiş olsun.. zaman zaman her evli çift bunu yaşar bence... özellikle kişinin beyni bazı durumlarla meşgulse.. seninde bu tedavi sıkıntısınddan kaynaklanabilir canım.. yok eğer normalde de böyle dersen.. öncelikle bir doktorla görüş derim çünkü jeller rahmine temas edeceğinden hem senin için hem eşin için çokda faydalı olmayacağı düşüncesindeyim..konsantrasyon eksikliğinden olduğunu düşünüyorum..netten bakınmutlaka birşey bulabilirsin canım.. sıkma canını normale döner psikolojik olduğunu tahmin ediyorum
hııımmm bilemiyorum ki canım bazen o ıslaklığı yakalayıp çıkardık tan sonra olabiliyo anlata bildimmi canım çok dışarda kalmamasına dikkat edin öyle oluyo bazen

daha saat 12 olmadı rtük kapatıcak biziiiii

tüp bebek sonrası sendromu diyorlar buna benceeee sende de biraz cadılık var onla birleşince bu olduuu bu saatte ne uyuması tatlım yaaaa

Yabangülümmm Esramm ortalığı dağıtmışın kızzzzz.. Yalnız suaenver cnım açıklamana bayıldım hala gülüyorummm

Canlarım tüp bebekte tutup sonra bebeğini kaybedenlere sorum... kanamanız nasıl oluyor embriyoyu nasıl atıyorsunuz sonuçta bebek azda olsa büyüdü .. :18::18::18:

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.... umutlarımız hiç bitmesin....
fts27 ........ 29..... 1. aşılama...... celal bayar hast. sonuç negatif şimdi ikinci aşılamaya başladım inşallah bu sefer olacak.... sürekli ağlıyorum psikolojim bozuldu artık... allahım bizede yaşatsın bu mutluluğu....

canım hoşgeldinn ..sakin ol senide alıcaz listeye şimdiii hep beraber aşıcaz inşallahhhh... ama önce moral çok önemli tedavidee.. srunun ne canımm. aşılaman ne zaman

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn

ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI

Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş inşallah.....................
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor inşallahh
Nazayse..............29...................2....... ............IVI tüp bebek....................İlk fırsatta inşallah
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2...... ..............Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....... .............Mersin Özde.......................???????????????
Zeynepconer........32...................1......... .............????...............................Ha yırlısı ile bkliyoruzz
Yabangülü18.........30...................4........ .............IVI tüp bebek..................Eylül Dondurulmuşla inşallahh
Sudenazzzz...........27...................5....... .............. Anadolu sağlık Merkezi.....Eylül-Ekim Dondurulmuşlarla İnşallahhh
Ceanan...............30.....................2..... ................Memorial .........................Ağustosta inşallahhh
Hlycn.................???....................???.. ..................????????........................ .????????????????
Fts27.................29....................2.Aşılama............Celal Bayar.......................Tedavi sürecinde inşş. ilk hamişimiz olucakkk

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm

Eksik, değişen, Yeni arkadaşlar bilgi verin kızlar ekleyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…