tüp bebek sonrası sendromu diyorlar buna benceeeesende de biraz cadılık var onla birleşince bu olduuu bu saatte ne uyuması tatlım yaaaa
cnmm bcnm nerdesın pekiiii şehirrrrrr ne işle ugrasıosunnnn.tabe herkese sorupommm tanıalım hepımıs bırbsırımısıııııı nüfffen yaahhhhh..bne 28 yasında 1bucuk yıılık evliii konyada öğretmenimmmm..HADİ BAKALIM SIRA SIZDEEEEEEEE:92:
evet yaff onu unutmuşummm neyse iki cadı oldunuz başımıza yafffYaffff cadi olan ben deildim karistrdin bacimm o nasayseeydiiiPisstt hakkat sen nrden cikardin cadi oldugumuu heeee sole bakimmmm huysuz ve datlu qadunn.ne uykusu is uykusu yatin seebahin korunde uyus vesait arkdslarimla bulusup okul yoluna dscezzz. Oslicem sizi heyy cok sey yazon da yarin yolda sikilmayimmmm İii gejeeeeee heppinise beni grun ruyanisdaaaa>>>>>> Bu bnmmm kopkopp dioo
yaş kemale erdi benim 31 :))) evliliğimiz haziranda 7 yılı doldurmuş olacak, çocuk için 2009 ağustostan beri uğraşıyoruz, bendeniz bankacıyım ve de bursadayım şimdilik ancak heran tayinim çıkabilir..
evet yaff onu unutmuşummm neyse iki cadı oldunuz başımıza yafffhadi bakemmmm rüyandaaaa mutluluk gör de mutlu uyannnnnn
bacım ya daha 31 gençliğin bharındasın .... ondan önce sizdemi bizim gibi sazanlık yapıp korundunuzzz..
hem de ne korunmak :))))) yaş 31 ama yumurtalık yaşı 51 kardeş
aynen biçoğumuz aynısını yaptıkkk..bende herşey iyi maşllah ama yollar kapalıymışş bizde her yolu denedik sonra ama tık yok.... yok ayaklarını havaya kaldır, yok sıcak buahar otur, ot ye bilmeme ne yee,,, ytarak yap, ayakta yapp, amuda kalkkkkk ahhaha yapmadığımız kalmadı anam..
valla biz de ev ödevi gibi 2 günde bir yap yap yap öööö dedim vallaaaa.. şimdi de olduk bacı kardeş :))) doktor alsın labaratuvarda yapsın artık biz kardeş olduk :))) gına geldi zaten..
hahhaha evet yaaaa ben bide ameliyat oldum 3 aydır yasakkken çok şeye gıcık olurdum... doktor derki bu gece yumurtlama gününüz bugün yarın yapınnn cümle alem bilir o gece maç varrr
bir de dediler sabah spermler daha kaliteli oluyomuş ramazan davulcusu gibi kalk sabahın köründe yap bacağını dik yat 1 saat sonra yıkan bir de işe git :))) ooohh şimdi bıraktım o işleri doktor yapsın biz malzemeyi verelim tamaaaam...
selammmm nassınız bakemmmmm???
kızlarrrr benide aranıza alın kaybettim nisan ayı tam bir hayal kırıklılığı oldu
nazayşe benimde değerler 260 dan 40 a düştü.....
Bebeğim benimleyken kitap sipariş vermiştim HAMİLEYİM diye.. unutmuştum .. Bugün kargoyla gelmezmiiiiii .... bir tuhaf oldum yafff
şekerim nerelerdesin canımmm...
canım benim değerler
12.gün 10 küsür
14.gün 20...
15.gün.30...
17.gün.60..
19.gün.120
ve sonuncusu
240 cıvarıdı bianda dğer düştü .benim 2.denemem yaş 30
kendime çabuk geldim eşim daha çok üzülsün istemiyorum ve onun yanında iyi görünmeye çalışıyorum .
bize sorun eşimde ve çok üzülüyor.
3 ay sonra tekrar düşünüyoruz bu defa istanbul memoroil siz nerede düşünüyorsunuz.
valla biz de ev ödevi gibi 2 günde bir yap yap yap öööö dedim vallaaaa.. şimdi de olduk bacı kardeş :))) doktor alsın labaratuvarda yapsın artık biz kardeş olduk :))) gına geldi zaten..
bir de dediler sabah spermler daha kaliteli oluyomuş ramazan davulcusu gibi kalk sabahın köründe yap bacağını dik yat 1 saat sonra yıkan bir de işe git :))) ooohh şimdi bıraktım o işleri doktor yapsın biz malzemeyi verelim tamaaaam...[/QU anam hepiniz çatlaksınız ya süper olmuş
slm canım
peki sonuca göre nasıl bi yol izlediniz????
bizim dr bu testlerde bi sorun çıkarsa pgt yapılır dedi e normaldede yapsınlar pgt yi zaten çıkıyo para cebimizden battı balşık yan gider
canım eşim ve ben ilaç kullandık üçlü antibiyotik verdi dhea kullanıyorum düzenli beslenmemiz için liste verdi doktor bende çikolata kistleri var et yasaklandı cd 56 içinde tüp bebekten önce serum verecek bakalım şu an adet olmayı bekliyorum 3 günü yumurtalıklara bakacak doktorum çok iyi ilgileniyor bakalım gerisi rabbimin bileceği iş belki bu ay kendiliğindeeeeeeeeeeennnnnn hamiş olurum inşallllaahhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?