canım eşim ve ben ilaç kullandık üçlü antibiyotik verdi dhea kullanıyorum düzenli beslenmemiz için liste verdi doktor bende çikolata kistleri var et yasaklandı cd 56 içinde tüp bebekten önce serum verecek bakalım şu an adet olmayı bekliyorum 3 günü yumurtalıklara bakacak doktorum çok iyi ilgileniyor bakalım gerisi rabbimin bileceği iş belki bu ay kendiliğindeeeeeeeeeeennnnnn hamiş olurum inşallllaahhhhhhhhhhhhhh
tünaydııın... naber hanımlar??
tünaydınnn şekerimmm.... benim hala karın ağrım geçmedi onun dışında iyiyim canım yoğun bir gün bugünnn. sen nasılsın canım
iyiyim nolsun üşenmezsem bugün artık sokağa çıkıp hava alayım diyorum ptesiden beri hiç çıkmadım bunaldım..
tünaydııın... naber hanımlar??
Kizlar gunaydin isten ggene kaytararak yaziyorum.Ben bu arada sorunumu anladim.Isteyken geriye donuk butun mesajlari okurken yazacak zamanim kalmiyor.Yazamiyorum.Ne kadar hizlisiniz valla.
Bu arada kizlar ben hala adet olamadim.Nerdeyse 1 ay oldu. Bide adet olmazsam tam bittim ben.Ama bu tedaviden once duzenliydi.Dekopa Ayse Nazayse ve diger arkadaslarim normalmidir sizce.Bu arada dun esimle sabah tartistyik.Ahh dedim genelde esimle tartistigim zaman benim adteim yaklasiyor demektir. Ama nafile bekliyorum da bekliyorum....
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.... umutlarımız hiç bitmesin....
fts27 ........ 29..... 1. aşılama...... celal bayar hast. sonuç negatif şimdi ikinci aşılamaya başladım inşallah bu sefer olacak.... sürekli ağlıyorum psikolojim bozuldu artık... allahım bizede yaşatsın bu mutluluğu....
Kizlar gunaydin isten ggene kaytararak yaziyorum.Ben bu arada sorunumu anladim.Isteyken geriye donuk butun mesajlari okurken yazacak zamanim kalmiyor.Yazamiyorum.Ne kadar hizlisiniz valla.
Bu arada kizlar ben hala adet olamadim.Nerdeyse 1 ay oldu. Bide adet olmazsam tam bittim ben.Ama bu tedaviden once duzenliydi.Dekopa Ayse Nazayse ve diger arkadaslarim normalmidir sizce.Bu arada dun esimle sabah tartistyik.Ahh dedim genelde esimle tartistigim zaman benim adteim yaklasiyor demektir. Ama nafile bekliyorum da bekliyorum....
bacım nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın benim dün başladı kanamam senin başlamamış sanırım hala bünyeden bünyeye fark ediyor demekki doktoruna bir sor bencee
valla hıc arayıp konusasım yok ınan beklıycem bakalım 1 kan vercem ona gore nolcak bakıyım
kan neden veriyorsun canım tekrar mı istemişlerdi
evt cnm kanda sıfırlandıını gormek ıstıyo dr.herkes ole dııl mı ya?
ben çalışıyorum aslında ama eşim ameliyat oldu da ptesi bu hafta izinliyim ama gelen giden bitmedi hiç yoruldum yaaaçık tabi canım iyi gelir .. çalışmıyormuydun sen izinlimisin
iyidir cicim senden naber??Selam Aysecim naber nasilsin
bilme benim 21 e düşünce gerek görmedi doktor.. 282 de 21 e düşünce umut olmadığı açık zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?