Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

inşallaah canım Rabbim gönlünün isteklerini versin.

dhea ne?

tünaydınnn şekerimmm.... benim hala karın ağrım geçmedi onun dışında iyiyim canım yoğun bir gün bugünnn. sen nasılsın canım

iyiyim nolsun üşenmezsem bugün artık sokağa çıkıp hava alayım diyorum ptesiden beri hiç çıkmadım bunaldım..

Kizlar gunaydin isten ggene kaytararak yaziyorum.Ben bu arada sorunumu anladim.Isteyken geriye donuk butun mesajlari okurken yazacak zamanim kalmiyor.Yazamiyorum.Ne kadar hizlisiniz valla.

Bu arada kizlar ben hala adet olamadim.Nerdeyse 1 ay oldu. Bide adet olmazsam tam bittim ben.Ama bu tedaviden once duzenliydi.Dekopa Ayse Nazayse ve diger arkadaslarim normalmidir sizce.Bu arada dun esimle sabah tartistyik.Ahh dedim genelde esimle tartistigim zaman benim adteim yaklasiyor demektir. Ama nafile bekliyorum da bekliyorum....

canımm merhaba bende bir yandan çalışııp bir yandan bakmazsam çatlıyorum ne zaman bıraktın tedaviyi canım.. ben mesela ilaçları pazartesi kestim dün başladı kanamam.. normal olmadığını düşünüyorum doktorunu aradınmı

cnmm asılama cok da sonuc vermıyo tup denesen nasıl olur?asılamaya uzulme onunde tup var bız napalım bacım yaaaa

cnm bu tedavı tum duzenı degıstırıyo bılemıyorum kı ben ılacları taaa pazar gunu kestım bugun cuma adet falan olmuyorum sımsıyah zıft gbı fıtıl geldı sımdı de boyle sıyah akıntım var adet falan yok ortada korkmaya basladım ya...dussun artık

iyiyim canım sen nasılsın benim dün başladı kanamam senin başlamamış sanırım hala bünyeden bünyeye fark ediyor demekki doktoruna bir sor bencee

valla hıc arayıp konusasım yok ınan beklıycem bakalım 1 kan vercem ona gore nolcak bakıyım

çık tabi canım iyi gelir .. çalışmıyormuydun sen izinlimisin
ben çalışıyorum aslında ama eşim ameliyat oldu da ptesi bu hafta izinliyim ama gelen giden bitmedi hiç yoruldum yaaa
Selam Aysecim naber nasilsin
iyidir cicim senden naber??

daha önceki düzenini bilemem ama 35 güne kadar normal kabul ediyorlar adet çevrimini daha fazla gecikirse bir doktora görün.. ama tedaviden hemen sonraki ay spontan gebelik sık görülüyor olamaz mı öyle bir ihtimal?? sen ne zaman bıraktın ilaçları?

bilme benim 21 e düşünce gerek görmedi doktor.. 282 de 21 e düşünce umut olmadığı açık zaten..

kıs umuttan dııllllll sıfırlanmazsaaaaaa saglık sorunu umıt bende de yok hos alkolun dıbıne vurdum zaten ya kurtaja gerek olabılır o acıdan bu arada kızlar benım de adım sema...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…