:44::44::95::84::84:
kıs umuttan dııllllll sıfırlanmazsaaaaaa saglık sorunu umıt bende de yok hos alkolun dıbıne vurdum zatenya kurtaja gerek olabılır o acıdan bu arada kızlar benım de adım sema...
aaaaa adaş değil miyiiizz?? ben öyle sanmıştııım..
kıs umuttan dııllllll sıfırlanmazsaaaaaa saglık sorunu umıt bende de yok hos alkolun dıbıne vurdum zatenya kurtaja gerek olabılır o acıdan bu arada kızlar benım de adım sema...
yok bebegım ama kaderdaşizzzz bu daha onemliiii....
yok canım tedirgin olmaz bencee öle olmasa bile kürtaj hemen olmaz önce ilaç verirler sökül diyee.. ama dur bakalım gelir bence.. ben geberdim dünden berii bellim karnım çok fena ağrıyorr.. kaç gün sürücek acaba
ahhh nolurdu tüp bebek topiğinde değil de gebelik topiğinde tanışıp pişik kremi, süt pompası konuşsaydıkama o günler de gelecek değil mi??
ahhh nolurdu tüp bebek topiğinde değil de gebelik topiğinde tanışıp pişik kremi, süt pompası konuşsaydıkama o günler de gelecek değil mi??
benim de ilk denemeden sonra hem çok uzun sürmüştü hem de çok gelmişti ped yetiştiremedim o derece yani..
diğerlerinde normal adet gibi olmuştu ben bunda tuttu ya önce ondan sanırım çok ağrım oluyor... bende 40 lık aldım paketiii
oluruna bıraaaqqq herneysee gelirrrrrrrrrrrrr conconumKizlar gunaydin isten ggene kaytararak yaziyorum.Ben bu arada sorunumu anladim.Isteyken geriye donuk butun mesajlari okurken yazacak zamanim kalmiyor.Yazamiyorum.Ne kadar hizlisiniz valla.
Bu arada kizlar ben hala adet olamadim.Nerdeyse 1 ay oldu. Bide adet olmazsam tam bittim ben.Ama bu tedaviden once duzenliydi.Dekopa Ayse Nazayse ve diger arkadaslarim normalmidir sizce.Bu arada dun esimle sabah tartistyik.Ahh dedim genelde esimle tartistigim zaman benim adteim yaklasiyor demektir. Ama nafile bekliyorum da bekliyorum....
ahhhhhhhh nerde onlarda olsun kısss inşalllahahhh nolurdu tüp bebek topiğinde değil de gebelik topiğinde tanışıp pişik kremi, süt pompası konuşsaydıkama o günler de gelecek değil mi??
esracım epeyy kafan karışmışşşşşşş
esra senın dedıın preseed ben onu yurt dısından getırttım bayaa da kullandım hıccc bı faydasını gormedım ama ben kuruluk ıcın dııl spermcıklerımız uzun yasasın dıye almıstım...
hayatım antibiyotiği niçin verdi sanaben ameliyat sonrası banada vermişti eşimde kullandı bizimki biraz ağır bir tedaviydi bir ay sonra baktıkki eşimin spermi 60 milyondan 40 milyona düşmüş beslenmesine çok dikkat etsin bol bol su içisn eşin antibiyotik spermleri çok etkiliyor.
hayyyyyyyyy quzularrrrrr
oluruna bıraaaqqq herneysee gelirrrrrrrrrrrrr conconum
ahhhhhhhh nerde onlarda olsun kısss inşalllah
nasaysecımmmm nasılsın bebeişimmm gezmeye gttın dımı dunnn ayhh bnm tahmınler sperrrrrrr
evet bende tesadüfen netde gördüm ürün hakkında hiç bir bilgim yok sadece yazılanları iyki söyledin canım yoksa gözümü karartıp alıcaktım teşekkürler semacım
yok şekerim dikkat et diye söyledim bizim başımıza geldiii.. bol bol su içicek antibiyotiği atması için... ve iyi beslensinnn.. bir süre sonra ilacı vücuttan atınca eskiye dönüyor tabiiicanım eşimde clamidya diye bişey çıktı onun için verdi antibiyotikleri bendede cd 56 varya ondan ama bildiyodum sperleri düşürdüğünü kız bende seviniyom bu ay belkim normal yolla olur diye hayallerimi yıktın koptum yani
ben iyiyimmm sen naılsın canım. bugün gezmeye gittim iyi geldi epeydir çıkmamıştım gezme amaçlııSlm kızlar, nasilsiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?