Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

kıs umuttan dııllllll sıfırlanmazsaaaaaa saglık sorunu umıt bende de yok hos alkolun dıbıne vurdum zaten ya kurtaja gerek olabılır o acıdan bu arada kızlar benım de adım sema...

aaaaa adaş değil miyiiizz?? ben öyle sanmıştııım..

kıs umuttan dııllllll sıfırlanmazsaaaaaa saglık sorunu umıt bende de yok hos alkolun dıbıne vurdum zaten ya kurtaja gerek olabılır o acıdan bu arada kızlar benım de adım sema...

yok canım tedirgin olmaz bencee öle olmasa bile kürtaj hemen olmaz önce ilaç verirler sökül diyee.. ama dur bakalım gelir bence.. ben geberdim dünden berii bellim karnım çok fena ağrıyorr.. kaç gün sürücek acaba

benim de ilk denemeden sonra hem çok uzun sürmüştü hem de çok gelmişti ped yetiştiremedim o derece yani..

ahhh nolurdu tüp bebek topiğinde değil de gebelik topiğinde tanışıp pişik kremi, süt pompası konuşsaydık ama o günler de gelecek değil mi??

valla keske gelcek desem keskeeeeee bılmıom kı dun dıyom kı esıme ulan sperm var yumurta da var cok sukur belkıı de kendınden olcak he? ayyyy ne bılım bacım ya valla bılmıom

ahhh nolurdu tüp bebek topiğinde değil de gebelik topiğinde tanışıp pişik kremi, süt pompası konuşsaydık ama o günler de gelecek değil mi??

inşaallah seney onları konuşuyor oluruz kızlarrrr daha kötüsüde varr hamile hemoroiti çatlaklar filan

benim de ilk denemeden sonra hem çok uzun sürmüştü hem de çok gelmişti ped yetiştiremedim o derece yani..

diğerlerinde normal adet gibi olmuştu ben bunda tuttu ya önce ondan sanırım çok ağrım oluyor... bende 40 lık aldım paketiii

diğerlerinde normal adet gibi olmuştu ben bunda tuttu ya önce ondan sanırım çok ağrım oluyor... bende 40 lık aldım paketiii

kızlar ben adet dııl bole bıldıınız kapkara kıvamı koyu bı sıvı gelıo alla alla ıcımde neler var acaba ya.....ya olmayaydı bole ugrasmayaydık ama ya cok uzuluyorum...

hayyyyyyyyy quzularrrrrr
oluruna bıraaaqqq herneysee gelirrrrrrrrrrrrr conconum

ahhhhhhhh nerde onlarda olsun kısss inşalllah

nasaysecımmmm nasılsın bebeişimmm gezmeye gttın dımı dunnn ayhh bnm tahmınler sperrrrrrr

esra senın dedıın preseed ben onu yurt dısından getırttım bayaa da kullandım hıccc bı faydasını gormedım ama ben kuruluk ıcın dııl spermcıklerımız uzun yasasın dıye almıstım...

evet bende tesadüfen netde gördüm ürün hakkında hiç bir bilgim yok sadece yazılanları iyki söyledin canım yoksa gözümü karartıp alıcaktım teşekkürler semacım

canım eşimde clamidya diye bişey çıktı onun için verdi antibiyotikleri bendede cd 56 varya ondan ama bildiyodum sperleri düşürdüğünü kız bende seviniyom bu ay belkim normal yolla olur diye hayallerimi yıktın koptum yani

evt hulyacimmm bi attım kendımı dısarı valla dun ıı de geldı bıgun de yemek yaptım mutfakta vakıt cabuk gecti.yarına allah kerim....

evet bende tesadüfen netde gördüm ürün hakkında hiç bir bilgim yok sadece yazılanları iyki söyledin canım yoksa gözümü karartıp alıcaktım teşekkürler semacım

yok bacım bosuna dokulme o paraları hıcccc bı sey olmuyo bı ben dııl netten baska forumdan arkadaslarla toplu getırttık 3 kız hıc kımse hamıs kalamadı ben 2 tup getırttım dusun dıgerlerı 1 tup getırtmıstı..

yok şekerim dikkat et diye söyledim bizim başımıza geldiii.. bol bol su içicek antibiyotiği atması için... ve iyi beslensinnn.. bir süre sonra ilacı vücuttan atınca eskiye dönüyor tabiii
Slm kızlar, nasilsiniz???
ben iyiyimmm sen naılsın canım. bugün gezmeye gittim iyi geldi epeydir çıkmamıştım gezme amaçlıı

ovvvv kıslar hala gelmemıssınız ama yaaaa gym plus dıye bı ılac varmıs bıtkısel tamamen acep nasıl ıs gorur mu ya hıc bır yan etkısı yokmus spermlerı kuvvetlendırıp sayısını arttırıyomus bılenler yazsın lutfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…