SAyin topic sahibiiiii nerdesinn sahip bu saatte grerrmiiiiiiiii
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
Bismillahirrahmanirrahim
Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindir.. Aminnn
ISIM .............. YAS............. DENEME SAYISI .............. TEDAVI MERKEZI................. TEDAVİ ZAMANI
Dekopa ............. 27 ................. 3.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş.....................
Ayşe..................31....................2.................Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor i
abuzel..................35.....................4...................istanbul...........................haziran........
değerlerim tuhaf bir şekilde ilerliyor ..sanırım ben de dış gebelik...her şey ne kadar güzeldi halbuki..ocakta doğum olacaktı..hey yavrum heyyyyy.....
geçmiş olsun desem yetersiz biliyorum canım... tam olarak geriledimi değerlerin ne durumdasın hemen ümidi kesme dicem ama durumunu bilmiyorum canım...değerlerim tuhaf bir şekilde ilerliyor ..sanırım ben de dış gebelik...her şey ne kadar güzeldi halbuki..ocakta doğum olacaktı..hey yavrum heyyyyy.....
ay ptesiden beri evdeyim çok bunaldım ben üfff... bugün çok depresifim, dibe vurduğum günlerden biri
ben pazartesı ne zaman baslayacagımı solıycem bacım su adet bı sokulsun valla....bı rahatlıycam ya hayırlısı artık...
hayyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbn geldımmmmmmmmmmmmmmmmmm
iiiidm cnm ama anammm şu aristonun reklamıı benı sıiinir edioooooooooooooo..ekranı kaplıooooo gtmıoo sanıyelerceee...bgun bıyere cıkmadımmmm işte yapmadımmmm...mayıştım dudummm banyo yaptımm sıkıldımmm kımsede ypoktu satenn forumdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....bıttumı temzılıkınnn....ne zmndır yapmasdınn kirliii kopkopp
hu huuuu çay varmı çay akşam yemeğinden sonra iyi gider pek sevmem ama sizinle olunca güzel olur
hqhahahahhahahhaha bndeeegerçekten yaa anneme asla ariston almıcammmayatım bende temizlik hiç bitmezzzzz... yarında perdeleri indiricemmm ancak rahatlıyorum böleee.. bu hafta işler de yoğunn böle böle biraz geçer yangınım belki
hoşgeldin canım nasılsınnnn
esracım sende hoşgeldinn...
var canım olmz mııııı.. kı çay sevilmezmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii günde 3 defaaaa mutlakkaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?