Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

slm hayırsız bacılar nasılsınız bakalım bende çay içmeye gelmiştim ama malum hafta sonu kimsecikler yok

değerlerim tuhaf bir şekilde ilerliyor ..sanırım ben de dış gebelik...her şey ne kadar güzeldi halbuki..ocakta doğum olacaktı..hey yavrum heyyyyy.....

değerlerim tuhaf bir şekilde ilerliyor ..sanırım ben de dış gebelik...her şey ne kadar güzeldi halbuki..ocakta doğum olacaktı..hey yavrum heyyyyy.....

cnmmm ben de bugun aynı seylerı dusundum durdum suan kalp atıslarını duyacaktım kesesını gorecektım cnm bole bos bos oturcaıma gıdıp bebek magazalarını gezecektım gobegım buyuyecektı ve ben bundan cok mutlu olacaktım ama kısmet dıılmıs cok yaklasmıstım ınan tutunmustu bana benım melegım ama bıraktı mahfoldum...gececek dıyorum ama ancak yenı tedavının heyecanıyla gececek...ve ben tedavılere mahkumum dıyemıyorum kı kendılıınden olacak...ne bılıım ya ama dogru yerdesın aramıza hos geldın hepımız nısanda vurgun yedık hepımızın ocakta dogumu olacakti....maalesef....

ay ptesiden beri evdeyim çok bunaldım ben üfff... bugün çok depresifim, dibe vurduğum günlerden biri

geçmiş olsun desem yetersiz biliyorum canım... tam olarak geriledimi değerlerin ne durumdasın hemen ümidi kesme dicem ama durumunu bilmiyorum canım...
ay ptesiden beri evdeyim çok bunaldım ben üfff... bugün çok depresifim, dibe vurduğum günlerden biri

hareketlen bakim birazzz yok öylee depresif filan .. bu topicte depresyona girck son hatun sensin canımmm... çünkü en çatlak sensin

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn

ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI

Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor
Nazayse..............29...................2....... ............IVI tüp bebek....................İlk fırsatta
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2...... ..............Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....... .............Mersin Özde.......................???????????????
Zeynepconer........32...................1......... .............????...............................Ha yırlısı ile bkliyoruzz
Yabangülü18.........30...................4........ .............IVI tüp bebek..................Eylül Dondurulmuşla
Sudenazzzz...........27...................5....... .............. Anadolu sağlık Merkezi.....Eylül-Ekim Dondurulmuşlarla
Ceanan...............30.....................2..... ................Memorial .........................Ağustosta inşallahhh
Hlycn.................???....................???.. ..................????????........................ .????????????????
Fts27.................29....................2.Aşıl ama............Celal Bayar.......................Tedavi sürecinde
Abuzel.................35..................4..........................İstanbul...........................Haziran İnş.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm

Eksik, değişen, Yeni arkadaşlar bilgi verin kızlar ekleyeyim..

Son düzenleme:
ben pazartesı ne zaman baslayacagımı solıycem bacım su adet bı sokulsun valla....bı rahatlıycam ya hayırlısı artık...

ben pazartesı ne zaman baslayacagımı solıycem bacım su adet bı sokulsun valla....bı rahatlıycam ya hayırlısı artık...

hayırlısı canım.. ben bişi anlamadım zatenn.. güya hamile kaldık ve kaybettik.. çok ağrım oldu ama beklediğim şiddette bir kanamam olmadıı.. azaldı biticek galiba normal adet gibi

iiiidm cnm ama anammm şu aristonun reklamıı benı sıiinir edioooooooooooooo..ekranı kaplıooooo gtmıoo sanıyelerceee...bgun bıyere cıkmadımmmm işte yapmadımmmm...mayıştım dudummm banyo yaptımm sıkıldımmm kımsede ypoktu satenn forumdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....bıttumı temzılıkınnn....ne zmndır yapmasdınn kirliii kopkopp

gerçekten yaa anneme asla ariston almıcammm ayatım bende temizlik hiç bitmezzzzz... yarında perdeleri indiricemmm ancak rahatlıyorum böleee.. bu hafta işler de yoğunn böle böle biraz geçer yangınım belki

gerçekten yaa anneme asla ariston almıcammm ayatım bende temizlik hiç bitmezzzzz... yarında perdeleri indiricemmm ancak rahatlıyorum böleee.. bu hafta işler de yoğunn böle böle biraz geçer yangınım belki
hqhahahahhahahhaha bndeeehakkaten cnmm ne alcaksınızz kaynana ve annelerınıseeeeee ben almdım dahaaaa

var canım olmz mııııı.. kı çay sevilmezmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii günde 3 defaaaa mutlakkaaa

ahahahhahaha canlarım bnsiz için ben daha aksam yemegı yemedımmmmmm:2:kocacımmm gelmedıı daha işteee...bucuk gıbı gelır yerıss sonraaaaaaaa katılırım sizeee bana da bırakınnn esraaa ve deryuaaaaaaaaa:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…