Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

hqhahahahhahahhaha bndeeehakkaten cnmm ne alcaksınızz kaynana ve annelerınıseeeeee ben almdım dahaaaa
ayy sorma yaffff benim kaynanam hediye sevmez çiçek sever ona belli çiçekk.. anneme ne alıcam bilmiyorummm azık kopya verin kızzz

tamam canım sana bırakırız göbişini doyur gelll

hay ben bu aristonunnnnnn

kız sen gelince bidaha demleriz....kız kocan ne iş yapıyo daha gelmedimi bugün cumartesi ama

1)kelin ılacı olsa basına sürerrr ne alacgıma karar veremedıgım ıcınnn bgune kaldımmm

2)tenkk uuu cnmmm gelınce içerimmmmmm

3)yğce yaradanımmm satennn ıcımde yarınkı gune karsııı bii sıkıntı vardıı uyuyumm uyurken btsın gtsınn reklamm sarkı duymayım dıorumm ammma ABARTTIN ARTIKKK ARISTONN su gune btse de su reklam kalksaa artıkkkkkkkkkkkk off:84:
2)

evet sana aynen katılıyorum hay ben bu aristonunnnnnn

kızlar ne diyorsunuz seneye bizde anneler gününün adayı olurmuyuz yafff....

kız sen gelince bidaha demleriz....kız kocan ne iş yapıyo daha gelmedimi bugün cumartesi ama
inceeeeeeeee işşşayhh cnm ne ctesisiiiii 1 hafta 7de cıkar kocacım bı hafta 9 bucukkkk....böle gıderr ...cnm mimarlık ögrencılerıne malzeme satısı yapıolarr...cok merkez ve kilit biyerr süreklı doluu....öle olunca hıc kapamıjaklarrr nerdeyseeeee patronnn:85::85:döfünn o patronuuuuuuuu kıslarr

tabikiii bebeimmm geşlecek annler gunundeeeeee bis anne olcazzz...ya anne olmus olcaz ya hamişşş...inşaaaaaaallahhhhhhh

inşallah canım yaafff ne yapsak ki elimizdende bişi gelmiyor dua etmekten başka yafff .. resmennn sabır testiii bir dakika bile boş kalmak istemiyorum yaffff yoksa insan kafayı tıtlatıyorrrü

hay ben bu aristonunnnnnn

allah sağlık sıhhat versinde işi olsun canım dua edelimde kocalarımızın iyi bir işi var yoksa nasıl bebişlerimiz için mücadele edebilirdik ama aradada izin kullansa iyi olurdu tabi...
hülyacımın kocasının patronu hııımmm biraz izin verde çocuklar başbaşa kalsınlar azıcık anla halden be canım
canım patrona biraz kızdım inşallah duymuştur beni

hareketlen bakim birazzz yok öylee depresif filan .. bu topicte depresyona girck son hatun sensin canımmm... çünkü en çatlak sensin

geldiiim yaaaaa çatlak patlak yusyuvarlak kremalı börek sütlü çöreeekk.. ayyy hala çok sıkılıyorum.. salak mıyım acaba ben kapıda araba ama kullanamıyorum korkumdan sonra da böyle patlıyorım işte

gerçekten yaman çelişki canımmmm .. millet kuduruyor arabası yokkk.. sıkı can iyidir çıkmaz der annem ve çıldırtır milleti bende öle diyim bariii :)

bu arada hülyanın kocasının patronuuu izin ver onların bebek yapması lazımmmmmmm.. anlarsın yaaaaa

Son düzenleme:
:

inşallah canım inşallah olunca bende bunlar gibi oynucam hatta karşılıklı oynarız isterseniz

ayyyy hele ben hele ben nasıl oynucammm yarabbim o günleri gösterrr minnak yavrumu kucağıma sağlıkla alim bir koklayayımmm .. ogün ömrümün en mutlu günü olucak toplaşır oynarızzz

ayy annemin de değişmez lafıdır.. bir de canım tatlı çekti dersin git reçel ye der

deemin tlf.da bir arkadaşla konuşuyodum şu sureyi şu zaman okursam bebek oluyomuş falan diye kapattım kocam sen kendini meryem ana mı sanıyosun yapmadan nasıl olcak o iş diyo

gerçekten süper cevap olmuş yafffff.... bizimkiler de zaten yapıcak yer arıyorrr...

aaa canım hadi hep beraber oynayalım çatlak patlak yusyuvarlak kremalı börek sütlü çörek çek dostum çek amanın dostum arabanı yoldan çek yoksa çarparım sende patlarsın

gerçekten süper cevap olmuş yafffff.... bizimkiler de zaten yapıcak yer arıyorrr...
fırsatçı bunlar :)) ya adam yeni ameliyat oldu karnında 18 dikiş var hadi desem yapcak yani pes :))
aaa canım hadi hep beraber oynayalım çatlak patlak yusyuvarlak kremalı börek sütlü çörek çek dostum çek amanın dostum arabanı yoldan çek yoksa çarparım sende patlarsın

çek çek amca burnu kanca al sana benden bir taa baaan caaaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…