yok bacım bosuna dokulme o paraları hıcccc bı sey olmuyo bı ben dııl netten baska forumdan arkadaslarla toplu getırttık 3 kız hıc kımse hamıs kalamadı ben 2 tup getırttım dusun dıgerlerı 1 tup getırtmıstı..
ayy sorma yaffff benim kaynanam hediye sevmez çiçek sever ona belli çiçekk.. anneme ne alıcam bilmiyorummm azık kopya verin kızzzhqhahahahhahahhaha bndeeehakkaten cnmm ne alcaksınızz kaynana ve annelerınıseeeeee ben almdım dahaaaa
ahahahhahaha canlarım bnsiz için ben daha aksam yemegı yemedımmmmmm:2:kocacımmm gelmedıı daha işteee...bucuk gıbı gelır yerıss sonraaaaaaaa katılırım sizeee bana da bırakınnn esraaa ve deryuaaaaaaaaa:76:
ahahahhahaha canlarım bnsiz için ben daha aksam yemegı yemedımmmmmm:2:kocacımmm gelmedıı daha işteee...bucuk gıbı gelır yerıss sonraaaaaaaa katılırım sizeee bana da bırakınnn esraaa ve deryuaaaaaaaaa:76:
ayy sorma yaffff benim kaynanam hediye sevmez çiçek sever ona belli çiçekk.. anneme ne alıcam bilmiyorummm azık kopya verin kızzz
tamam canım sana bırakırız göbişini doyur gelll
hay ben bu aristonunnnnnn
ayy sorma yaffff benim kaynanam hediye sevmez çiçek sever ona belli çiçekk.. anneme ne alıcam bilmiyorummm azık kopya verin kızzz
tamam canım sana bırakırız göbişini doyur gelll
hay ben bu aristonunnnnnn
evet sana aynen katılıyorum hay ben bu aristonunnnnnn
1)kelin ılacı olsa basına sürerrr ne alacgıma karar veremedıgım ıcınnn bgune kaldımmm
2)tenkk uuu cnmmm gelınce içerimmmmmm
3)yğce yaradanımmm satennn ıcımde yarınkı gune karsııı bii sıkıntı vardıı uyuyumm uyurken btsın gtsınn reklamm sarkı duymayım dıorumm ammma ABARTTIN ARTIKKK ARISTONN su gune btse de su reklam kalksaa artıkkkkkkkkkkkk off:84:
2)
inceeeeeeeee işşşkız sen gelince bidaha demleriz....kız kocan ne iş yapıyo daha gelmedimi bugün cumartesi ama
kızlar ne diyorsunuz seneye bizde anneler gününün adayı olurmuyuz yafff....
tabikiii bebeimmm geşlecek annler gunundeeeeee bis anne olcazzz...ya anne olmus olcaz ya hamişşş...inşaaaaaaallahhhhhhh
inceeeeeeeee işşşayhh cnm ne ctesisiiiii 1 hafta 7de cıkar kocacım bı hafta 9 bucukkkk....böle gıderr ...cnm mimarlık ögrencılerıne malzeme satısı yapıolarr...cok merkez ve kilit biyerr süreklı doluu....öle olunca hıc kapamıjaklarrr nerdeyseeeee patronnn:85::85:döfünn o patronuuuuuuuu kıslarr
hareketlen bakim birazzz yok öylee depresif filan .. bu topicte depresyona girck son hatun sensin canımmm... çünkü en çatlak sensin
geldiiim yaaaaa çatlak patlak yusyuvarlak kremalı börek sütlü çöreeekk.. ayyy hala çok sıkılıyorum.. salak mıyım acaba ben kapıda araba ama kullanamıyorum korkumdan sonra da böyle patlıyorım işte
tabikiii bebeimmm geşlecek annler gunundeeeeee bis anne olcazzz...ya anne olmus olcaz ya hamişşş...inşaaaaaaallahhhhhhh
:
inşallah canım inşallah olunca bende bunlar gibi oynucam hatta karşılıklı oynarız isterseniz
gerçekten yaman çelişki canımmmm .. millet kuduruyor arabası yokkk.. sıkı can iyidir çıkmaz der annem ve çıldırtır milleti bende öle diyim bariii :)
bu arada hülyanın kocasının patronuuuizin ver onların bebek yapması lazımmmmmmm.. anlarsın yaaaaa
ayy annemin de değişmez lafıdır.. bir de canım tatlı çekti dersin git reçel ye der
deemin tlf.da bir arkadaşla konuşuyodum şu sureyi şu zaman okursam bebek oluyomuş falan diye kapattım kocam sen kendini meryem ana mı sanıyosun yapmadan nasıl olcak o iş diyo
geldiiim yaaaaa çatlak patlak yusyuvarlak kremalı börek sütlü çöreeekk.. ayyy hala çok sıkılıyorum.. salak mıyım acaba ben kapıda araba ama kullanamıyorum korkumdan sonra da böyle patlıyorım işte
fırsatçı bunlar :)) ya adam yeni ameliyat oldu karnında 18 dikiş var hadi desem yapcak yani pes :))gerçekten süper cevap olmuş yafffff.... bizimkiler de zaten yapıcak yer arıyorrr...
aaa canım hadi hep beraber oynayalım çatlak patlak yusyuvarlak kremalı börek sütlü çörek çek dostum çek amanın dostum arabanı yoldan çek yoksa çarparım sende patlarsın
fırsatçı bunlar :)) ya adam yeni ameliyat oldu karnında 18 dikiş var hadi desem yapcak yani pes :))
hepsi aynı bu erkeklerinnn... beyinleri ordaa çalışıyor... hasta filan farketmiyor... fırsat bulunca affetmiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?