Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

kız ne güzel olr dimi kendi kendine oluıverse.....

ama biz dualarımızı edelim ne duyarsak onu denemeliyiz bence neyin vesile olacağını bilemeyiz
dur sana bişey anlatayımgeçenyıl bu zamanlardı birisi bana duaet allahatan iste ne istersen dedi 41 gün 41kere fatiha suresini oku dedi ne için okursa oluyomuş dedi bende okumaya başladım tam sonlarına yaklaşırken ben bir iki gün unttum okumayı neyde benim adetim de gecikme oldu arkadaşların ısrarıyla evde test yaptık önce çıkmadı sonradan ikinci çizgide silik çıktı akşam hastaneye gittim tekrar yaptırdım sonuç pozitif çok sevindik hiç beklemiyodum bu sevinçle ertesi gün hastaneye tekar gittik bu seferde kan yaptırdık ama sonuç negatifti çok üzüldük kimyasal gebelik geçirmiştim tesadüfe bakınki ben testi 41.ci gün yaptırdım belkide yarım bırakmasaydım şuan kucağımda bebeğim olacaktı :85::85::85::85::85:

tabi duaları eksik etmemek lazım. ama öyle düşünme canım yaa.. rabbim verir ama sayılara takılma ben sayı olayına inanmıyorum...okuyabildiğin kadar okuu ama yok 41 yok 522 yani sayının çok önemi yok Kuranda geçmiyor bende bir dönem çok takılmıştım ... insanları belli bir düzene oturtmk için söyleniyor sayılar.. ama sen elinden geldiğince oku bazen bir ayetelkürsi bile atkili olur .. İçten ve anlamlı okunan duayı rabbim gerş çevirmez İnşallahh hayırlısı ile.. bizede ettt kız haa unutmaa

tabiki canım hepimiz için dua ediyorum yarın banyo yapıp namazada başlıcam hergün okuyabildiğim kadar ayetelkürsi okuyorum ayrıca diğer topikde birisi yazmıştı çocuk olması için bazı dualar varmış onlarıda yapmaya başlıcam inşallah ettiğimiz dualarla bizimde kucaklarımız dolacak

inşallah canım.. Mevlam yangınımıza bir damla su serper.. Başım ağrıdı yafff ben kaçıyorummm.. Hülyacım artık çayı demler içersinnn

Huhuhuuu kizlar ya kusura bakmayin tvye takldim kaldimm.yarn grusuruzzzzz.zatende siz grmezsinizz temislik delusi kopkoppppp Geleck yil bgunnn bize de surpriz hazirlijaklar insaalahh.ilk annelr gunu hediemiz 2012 de almakk dilegiyleee kisss uuuuu

günaydın kıslar seneye bizde anne olalım allahım duy sesimizi yalvarırım , lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kizlar YARDIM

ARKADASLAR sizden cok ozur dileyerek ve hakkinizi helal edin diyerek bisey sormak istiyorum
ben cok korkuyom hicbir belirtim yok
kan degerimede sadece bir kere bakildi 11 gun 608 cikmisti hatirliyosunuzdur
sali gunu ilk kontrolum var ama ben cok korkuyom
dis gebelik yada kimyasal oldugunda siz nasil anlamistiniz
inanin geceleri uykularim falan kaciyo
olecek gibi oluyom
simdiden sagolun

kan ver cnm bence en cok bu sekılde rahatlarsın degerın katlanmamıssa duzensız artmıssa kımyasaldır.ınsallah allah tamamına erdırır ıcıne kusku dustuyse hemen kan ver bız dekopla ole yaptık sonuc husran...

canım benim inşallah normal gebeliktir ferah tut içini benim dış gebelik olduğunu doktor kan testinden anladı 2 günde bir kan verdim ama değer sadece 50 yükseldi iki katı arması gerekiyormuş ama senin değerinde epey yüksek çıkmış benimki 250lerde bişeyde fazlada yükselmedi ama bence normal gebelik gibi ihmal etme yinede kan testi yaptır rahatla

kızlar ben de 6 senelik evliyim geçen sene nisan ayında ben de olumsuz sonuç almıştım
hatta 23 nisan da kan vermiştim ve o gün yıkılmıştım
ama geçen sene temmuz ayında tekrar denedik ve şu an canım kızım kollarımda 8 nisan da dünyaya geldi çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin inş.
yani geçen sene nisan ile bu sene nisan ayı ne kadar farklı oldu
demek istediğim allahtan hayırlısını isteyin her zaman allah emeklerinizi boşa çıkarmasın sizlere de bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin

ne guzel...allah bıze de nasıp etsın ınsallah bız ole umıtsızız kı sankı hıc anne olamayacak gbı hıssedıyoruz allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ınsallah....

HOŞBULDUMM bugun transfer gununu saymazsak 2 günüm:)
siz de ne var ne yok? görüşmeyeli nasılsınız?
hayırlısı canım ne kadar heyecanlısındır şimdii...bizler aynı bıraktığın gibiyiz... yeni tedavilerimizi bekliyoruz canım heyecanla.. buralara gel arada merak ediyoruz seni
Huhuhuuu kizlar ya kusura bakmayin tvye takldim kaldimm.yarn grusuruzzzzz.zatende siz grmezsinizz temislik delusi kopkoppppp Geleck yil bgunnn bize de surpriz hazirlijaklar insaalahh.ilk annelr gunu hediemiz 2012 de almakk dilegiyleee kisss uuuuu
inşallah canım yafffffffffffff
hherkese hayırlı sabahlar..........
merhaba canım sana da hayırlı sabahlarrr
günaydın kıslar seneye bizde anne olalım allahım duy sesimizi yalvarırım , lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım kesinlikle kanla anlaşılır.. neden doktorun bir daha istemedi buda garip zatennnnn..benim hamilelik belirtilerim gerilemişti ben kendi,m bundan anladım ve kan yaptım gerçektende değerim düşmüştü .. bence kan verr

inşallah caım yaa düşününce sanki hiç olmucak gibi geliyor helede 3 denemeden sonraa... o günü hasretle bekliyoruzz.. Yavrun ve eşinl mutlu huzurlu sağlıklı yuvalar dilerim.dualarını eksik etme bizden

nasılsınız canlar umarım iyisinizdir yazmasam da sık sık girip bakıyorum size siz unutsanızda ben sizi unutmadım

nasılsınız canlar umarım iyisinizdir yazmasam da sık sık girip bakıyorum size siz unutsanızda ben sizi unutmadım

unutmadık cnm bnm neden unutalım burası bıze daha ıı geldı acıkcası...sızın durumlar daha ıı olduu ıcın sız gelın zıyarete.arada ben de bakıyorum ole...sızın tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…