Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

ayhh ne bılım aysemmm..olur mu olurr.ama negatıf olurda cokmu yıkılırsınn...off ne bılım bnm ümidim var sankişi senın adına

canım senin tanm olarak neydi sorun kusura bakma biraz balık hafızalıyım ben de..

AYŞEEEE kız hoşgeldinn doyurdunmu göbüşünüüüüüüüü ne yedin kızzzz

dekopacim nerden baslasam bilemiyom ki. benimki milyonda gorulmus bisey hem ic hem dis hamilelik gecirdim doktorlar anlamas biri tupte SIKISTI digeri normal gebelikti. sonunda ic kanama gecirip tupumun biri aldilar. diger tupum iyi dediler ama o da sonradan tikandi. Tabii bu ameliyat sonrasi yumurta rezervlerim azaldi.Keske farketseydim de noral gebeligim devam etseydi..Simdi herseyim altust esterogen de dusuk diyolar yumurta rezervi tupler tikali sorunlara baksana. Nasil hamile kaiyim ben

canım senin tanm olarak neydi sorun kusura bakma biraz balık hafızalıyım ben de..

AYŞEEEE kız hoşgeldinn doyurdunmu göbüşünüüüüüüüü ne yedin kızzzz

Allah seni inandırsın 10 dk.dır ne yediğimi hatırlamaya çalışıyorum :))) Şimdi buldum karnıyarı yedim bi de cacık..Şimdi de gidip bi kahve alayım

kızlar bu hayıt nasıl kullanılıyor ot mu bu toz mu su mu nedir ne zaman alınır?? kıs zeynep sana sordum geçen gün sen nerde yaşıyosun buraya gelirsen nerde tedavi olcan diye niye cevap vermiyorsun

Valla Aysecim gormedim canim kusura bakma iste geliyim de nerde yaptiriyim diyom bende.Ayse gel el ele tutusalim gidelim:)) yaptiralim biyerde. Kiz bakarsin beraber hamis oluruz Allahim insallah...Benim Suleyman Beye gidiyim diyorum en azindan bir baksin durumuma.

Bide Aysecim yumurta dondurma olayi var o da enteresan heray yumurtani donduruyolar.Belki bikac elde ettikn sonra en iyisini secip koyuyolar ona ne dersin.Ama zahmetli biraz olsun napalim artik.

canım beterin beteri, var inan ... kısmet değilmiş üzme kendini 3 deneme yaptım ikisi direk negatif birini bulup kaybettim.. canım arkadaşım sana vereceğim en büyük tavsiye şu en önemli kesinlikle labaratuarı iyi bir merkeze git.. bira zdaha ucuz tutsun diye konusunda uzman olmaya gitme ... çünkü gerçekten arkada dönenler çok kötü oluyor sonraa.. en azındna doktorundan ve ekibinden emin ol canım

yaa zor o iş ama işe yarayacaksa neden olmasın bu gidişte bir sorayım bakalım doktorcuğuma..

en iyisi diyorum umut tup bebek nedense cok icim isindi..

Senin neresiydi Aysem?Memnunmusun doktorundan

ben bursadayım prof.osman develioğluna gidiyorum ve gerçekten çok memnunum hangi doktor pazar pazar seni evden arar da hani sen tahlil yaptıracaktın neden sonuç getirmedin diye insanı azarlar :))) bir de ben zor bir vaka olduğum için onun daha çok koşuna gidiyormuş ben zor hastayı severim kolayı herkes yapar, zoru becereyim ki namım yürüsün diyor ama accık deli

Tam benlik doktormus hirsli bir doktor ve elinden geleni yapiyor bizim turk doktorlarimizi bu yuzden seviyorum ya kendi dertleri gibi bakiyolar vicdan var anliyolar seni banane deyip gecmiyor yani tamam emeginin disinda yuregini koyan tipler bunlar.Ehh siyirmasida gayet normal.Zor olmasa gelirim ama zor oraya gelmek...

Doktorumu bulduktan sonrasi gerisi olacak inaniyorum er yada gec insallah.Suleyman Tosun suan ben favorim.Anlayisli bi insana benziyor.Umarim mucadelecidir de..

yav kızlar hayıt diyorum nasıl kullanılıyor???

canim iki turlusu var hap gibi bide icilen ben internetten satin aldim.Kapsul icinde sanada tavsiye ederim Aysecim.Aktarlarda bile bulabilirsin.Hap almak bana daha kolay.Cunku ben cay icmeyi sevmem.ben sabah aksam yemekle beraber kullaniyorum.senin de estrogenin dusukmu ayse

yok be ne yıkılcam kaşarlandım artık yarın sabah yapsam mı acebaaaa:26:
yap ozmn yarın sabah erknden hmn yazz...bnde evdeyım yarın satn tatıll..taammmmı ayşa
yav kızlar hayıt diyorum nasıl kullanılıyor???

cnm s3nın sorunun nee...eger adet duzensızlıgın varsa yumurta rezervıun az yada kalıtesızse yumosların hayıt tohumu kaynatıon ıcıonnn..tohum cnmm

evet çok düşük.. çekirdek de iyi geliyormuş estrojene ama çok da kilo yapar ( ben şimdi şu viola diye bişey var ya ondan kullanıyorum bakalım işe yarar mı??

tamam iş çıkışı alırım sabah da yaparım ama sır burdaki kızlar duyarsa kızarlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…