Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

nasılsınız?...neler yaptınız ben yokken...duydum ki bu topikte çok eğleniyormuşsunuz...ne var ne yok anlatın bakem:))

ahahaha nısacım nerlerdesın sen yaaa...hqq

biraz bu konudan uzak kalayım dedim canım...psikologa gittim ilaç kullanıyorum...sonradan fena oldum yaneee...ama ayşe mesaj attı bizim topik çok eğlenceli diye...bide sizleri çok özledim geldim...iyi yaptım dimi

napalım yazımızda bu varmış...kocayla kanka değiliz en azından belkim kendiliğinden olur...önemli olan Rabbim versin...senin tedavi noldu bu arada halaa devam mı?

biz kankayı geçtik bacı-gardaş olduk :))) ben dua ettikçe adam dalga geçiyo nasıl olacak o sen meryem ana mısın diye:)))) ben sanırım yarın adet olucam yani umarım olmam ama günü yarın, olunca gel başlayalım dedi doktor..

HOSGELDIN NISACIM

Nasilsin naparsin niye gelip gitmiyosun ozlettin kendini:))

hoşbuldum canım...bi süre konudan uzak kalmak için gelmedim ama özledim sizleri...napayım ev işi okul bide benim meşhur diyet devam ediyorum hayatazayıflamışım ama yine ...mutlu oldum bu sabah...sen neler yapıyorsun nasılsın...

hayırlısı olsun canım yaa...aynı doktorla devam mı edeceksinn...inşallah bu kez yolunda gider:81::81:

evet aynı doktorla devam ben ümidi kesmişken bile doktor benden ümidini kesmediği için ona güveniyorum.. bir kere daha deneyelim bakalım.. olmazsa o zaman düşünürüz değiştirmeyi.. senin dondurulmuşun kaldı mı??

yok canım dondurulmuşum kalmadı....ekim ayında baştan başlayacağız....hayırlısı hepimiz için:87::87:

İnşallah Rabbim nasip ettikten sonra neden olmasın...eylülde rahim filmi çektirecem...o biraz sıkıntı veriyor.korkuyorum

huuupppbnde cektrdım kii ben cok hassasımmm korku ve agrı eşigimden dolayııı...hıcbısı olmuo cnmm anestezıye gerek yokkkkk..bnce

huuupppbnde cektrdım kii ben cok hassasımmm korku ve agrı eşigimden dolayııı...hıcbısı olmuo cnmm anestezıye gerek yokkkkk..bnce

haa ama drun kabul etmıs anesteziyi ozmn sorun yok bazı drlar gerek grmuooo ondan korkma dedım cnmmm bı sorun ok ozmnn hıssetmıjeksın bılee..sıkıntı yapma cnmm
sonrasında ağrı oluyor mu ki...inşallah bi sorun çıkmaz....

nasılsınız?...neler yaptınız ben yokken...duydum ki bu topikte çok eğleniyormuşsunuz...ne var ne yok anlatın bakem:))

İnşallah Rabbim nasip ettikten sonra neden olmasın...eylülde rahim filmi çektirecem...o biraz sıkıntı veriyor.korkuyorum

nerelerdesin kız sennnnnnn.. koyverdun gittuuun bizuuu..... korkma canım bişicik olmazz. senin sorun neydii çok odlu unuttum kızzzzzz nasılsınnn şimdi iyimisin

nerelerdesin kız sennnnnnn.. koyverdun gittuuun bizuuu..... korkma canım bişicik olmazz. senin sorun neydii çok odlu unuttum kızzzzzz nasılsınnn şimdi iyimisin

geldim geldim burdayım.bakalım eylüle daha çok var nasılsa....eşimde sperm azlığı ve şekil bozukluğu var.iyiyim canım sen nasılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…