ahahaha nısacım nerlerdesın sen yaaa...hqq
nasılsınız?...neler yaptınız ben yokken...duydum ki bu topikte çok eğleniyormuşsunuz...ne var ne yok anlatın bakem:))
sabırla bekliyoruz cicim... yeni bir liste yine bir liste hayat böyle :)))
nasılsınız?...neler yaptınız ben yokken...duydum ki bu topikte çok eğleniyormuşsunuz...ne var ne yok anlatın bakem:))
napalım yazımızda bu varmış...kocayla kanka değiliz en azından belkim kendiliğinden olur...önemli olan Rabbim versin...senin tedavi noldu bu arada halaa devam mı?
HOSGELDIN NISACIM
Nasilsin naparsin niye gelip gitmiyosun ozlettin kendini:))
biz kankayı geçtik bacı-gardaş olduk :))) ben dua ettikçe adam dalga geçiyo nasıl olacak o sen meryem ana mısın diye:)))) ben sanırım yarın adet olucam yani umarım olmam ama günü yarın, olunca gel başlayalım dedi doktor..
hoşbuldum canım...bi süre konudan uzak kalmak için gelmedim ama özledim sizleri...napayım ev işi okul bide benim meşhur diyet devam ediyorum hayatazayıflamışım ama yine ...mutlu oldum bu sabah... sen neler yapıyorsun nasılsın...
hayırlısı olsun canım yaa...aynı doktorla devam mı edeceksinn...inşallah bu kez yolunda gider:81::81:
evet aynı doktorla devam ben ümidi kesmişken bile doktor benden ümidini kesmediği için ona güveniyorum.. bir kere daha deneyelim bakalım.. olmazsa o zaman düşünürüz değiştirmeyi.. senin dondurulmuşun kaldı mı??
yok canım dondurulmuşum kalmadı....ekim ayında baştan başlayacağız....hayırlısı hepimiz için:87::87:
olsun hayırlısı bakarsın ekime kalmadan kendi teşrif eder :)))
İnşallah Rabbim nasip ettikten sonra neden olmasın...eylülde rahim filmi çektirecem...o biraz sıkıntı veriyor.korkuyorum
anestezili çektir bişeycik olmaz canım...
İnşallah Rabbim nasip ettikten sonra neden olmasın...eylülde rahim filmi çektirecem...o biraz sıkıntı veriyor.korkuyorum
öyle çekecekmiş zaten...anestezi vereceğim dedi...
hoşbuldum canım...bi süre konudan uzak kalmak için gelmedim ama özledim sizleri...napayım ev işi okul bide benim meşhur diyet devam ediyorum hayatazayıflamışım ama yine ...mutlu oldum bu sabah... sen neler yapıyorsun nasılsın...
Cok sevindim yaz geliyor insallah daha hizli verirsin kilonu ben de zayiflamaya calisiyorum ignelerden sonra kilo aldim.diyette yapsam ise yaramiyor yok spor en iyisi.. Simdi nasilsin psikolojin ya yasadigimiz seyler kolay degil tabii.Bende kac kere kocamdan bosanmak istedim cok problemler yasadim hele de sorun ben de olunca cok zor oluyor...Ama napalim asicaz insallah bunlari.Bizim topik sagolsun komikler ise yariyor valla!!!
huuupppbnde cektrdım kii ben cok hassasımmm korku ve agrı eşigimden dolayııı...hıcbısı olmuo cnmm anestezıye gerek yokkkkk..bnce
sonrasında ağrı oluyor mu ki...inşallah bi sorun çıkmaz....haa ama drun kabul etmıs anesteziyi ozmn sorun yok bazı drlar gerek grmuooo ondan korkma dedım cnmmm bı sorun ok ozmnn hıssetmıjeksın bılee..sıkıntı yapma cnmm
ben şeker hastası olduğum için çok kilo almıştım 15 kilo kadar verdim ama vermeye devam...ideal kiloya inene kadar.evet spor işe yarıyor hakkaten...antideprasan kullanıyorum bende...boşanma konusunu düşünme bile canım sonuçta bu durum hangi tarafta olursa olsun karı kocanın sorunu birlikte aşılması gerekir...:92::92:hoşbuldum canım...bi süre konudan uzak kalmak için gelmedim ama özledim sizleri...napayım ev işi okul bide benim meşhur diyet devam ediyorum hayatazayıflamışım ama yine ...mutlu oldum bu sabah... sen neler yapıyorsun nasılsın...
Cok sevindim yaz geliyor insallah daha hizli verirsin kilonu ben de zayiflamaya calisiyorum ignelerden sonra kilo aldim.diyette yapsam ise yaramiyor yok spor en iyisi.. Simdi nasilsin psikolojin ya yasadigimiz seyler kolay degil tabii.Bende kac kere kocamdan bosanmak istedim cok problemler yasadim hele de sorun ben de olunca cok zor oluyor...Ama napalim asicaz insallah bunlari.Bizim topik sagolsun komikler ise yariyor valla!!!
nerelerdesin kız sennnnnnn.. koyverdun gittuuun bizuuu..... korkma canım bişicik olmazz. senin sorun neydii çok odlu unuttum kızzzzzznasılsınnn şimdi iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?