geldim geldim burdayım.bakalım eylüle daha çok var nasılsa....eşimde sperm azlığı ve şekil bozukluğu var.iyiyim canım sen nasılsın...
iyidir canım iş güç koşturmaca .. malum çok para lazım bizlereeeeee.... hala alışamadım ayaklarım havada boşluktayım ama hayata dönüyor mecburen insan .. hakkımızda hayırlısı canım.. gitme uzaklaraa ama
sonrasında ağrı oluyor mu ki...inşallah bi sorun çıkmaz....
ben şeker hastası olduğum için çok kilo almıştım 15 kilo kadar verdim ama vermeye devam...ideal kiloya inene kadar.evet spor işe yarıyor hakkaten...antideprasan kullanıyorum bende...boşanma konusunu düşünme bile canım sonuçta bu durum hangi tarafta olursa olsun karı kocanın sorunu birlikte aşılması gerekir...:92::92:
agrısızı olmuooo..ama kişiden kişiye değişiıoo tabı bıde ceken bilgiliyse işinde iiiisee ve dee sonra btınce agır kaldırmaz üşütmessen bişi olömass.bnde ne kanama ne de agrıı hiç bişi olmadı allahıma şükürr
nası topic sahibiyseeeeenerelerdesin kız sennnnnnn.. koyverdun gittuuun bizuuu..... korkma canım bişicik olmazz. senin sorun neydii çok odlu unuttum kızzzzzznasılsınnn şimdi iyimisin
nası topic sahibiyseeeee
anca yavrummm yetişemiyorummm.. hanımlar devamsızlık yapınca unutuyorumm..
nası topic sahibiyseeeee
kopkoppp cnmsınn.sefiorumm seniii unutkansın felan ama ii kızsın kanımca
sonrasında ağrı oluyor mu ki...inşallah bi sorun çıkmaz....
agrısızı olmuooo..ama kişiden kişiye değişiıoo tabı bıde ceken bilgiliyse işinde iiiisee ve dee sonra btınce agır kaldırmaz üşütmessen bişi olömass.bnde ne kanama ne de agrıı hiç bişi olmadı allahıma şükürr
inşallah benimde olmaz...liste var mı kızlar burda da....
yok cnmmvar daa aslında yapmıoo dekopp.ama yapmasın saten aklımısa gtrmeyelımmm
yok cnmmvar daa aslında yapmıoo dekopp.ama yapmasın saten aklımısa gtrmeyelımmm
var canım listemizzz kızz hülyaaaa neden yok diyorsunn.. Var ne zaman başlayacağın belliyse ekleyeyim senide canım merkez ismide lazım kaçıncı denemen olucak onuda yaz ekleyeyimmm hayırlısı ile
var canım listemizzz kızz hülyaaaa neden yok diyorsunn.. Var ne zaman başlayacağın belliyse ekleyeyim senide canım merkez ismide lazım kaçıncı denemen olucak onuda yaz ekleyeyimmm hayırlısı ile
tamam ekle....nisa34.........4,deneme............lemi ibrahimoğlu...........ekimde başlıyor..........yaşıda ekliyorsan eğer...........25...............
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
Bismillahirrahmanirrahim
Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn
ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI
Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor
Nazayse..............29...................2....... ............IVI tüp bebek....................İlk fırsatta
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2...... ..............Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....... .............Mersin Özde.......................???????????????
Zeynepconer........32...................1......... .............????...............................Ha yırlısı ile bkliyoruzz
Yabangülü18.........30...................4........ .............IVI tüp bebek..................Eylül Dondurulmuşla
Sudenazzzz...........27...................5....... .............. Anadolu sağlık Merkezi.....Eylül-Ekim Dondurulmuşlarla
Ceanan...............30.....................2..... ................Memorial .........................Ağustosta inşallahhh
Hlycn.................???....................???.. ..................????????........................ .????????????????
Fts27.................29....................2.Aşıl ama............Celal Bayar.......................Tedavi sürecinde
Abuzel.................35..................4...... ....................İstanbul...................... .....Haziran İnş.
Nisa34.................25...................4.........................Lemi İbrahimoğlu...................Ekim İnş..
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm
Eksik, değişen, Yeni arkadaşlar bilgi verin kızlar ekleyeyim..
ne bitse bacımcımööffff bitse de eve gitsek yaaaf
kızlarr uyenın tekı yalan topıc acmıs.tecavuse ugradım annemlerdövdü beni odaya kılıtledıler dıee..tabı mıllet koşmuş oraya..100e varmıs konuyu okuaynnn...megersem yalamısss allahım yaa ne ınsnlar var bölelerı yuzunden gercektennn ıhtıyacı olana yardım edemıjez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?