Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

huhuhuhuhhhhhhh emir miii...reja etmiştimmm
bebekkk
tenqq uuuuumahhh

harbiden gidip dövmek lazım onu şimdi amaaa sen becerirsin bu işiii hülyacım birde ayşee tamam paralarsınızz

haklısın bebeim ama halım yok hıc.işten gldım ustumu cıkardımm ww tvnın karsısına uzandımmm.kalkamııommm uykum var uyuyamıomm..ahhahha hamişmiyim neayseeye havale edıommm satende o sınırlı daaha işte o yasıq kıs ona

derinnnn hamişlik nası didooookac tanee bebişin oljk cnm.....aysecım sn bankacı deılmısınn bankacılardamıı nobet tutooüsüldümm senın adına

eveeet topic yıen tıkandı kaldıııı..kmse yasmıoo..bi ben yaşil başlı ördek gibi daldım topicce

Kizlar voltrani olusturup hamis olacaz insallah hepimizde

Kizlar voltrani olusturup hamis olacaz insallah hepimizde
ahah zynebımm agzından bal damlıoo..ha suracıkta dıbımde olaydınız....
aynı yerlrde yaşasaydıkkk..ne guselolurduu.dengesız dengesız bı gulerdıkkk goklere kdrr,,,bi ağlardık dıbımıse kdrrr

Rabbim den dileğim o ki burdaki arkadaşlarımın hepsi hamiş kalsın
ve ınş olacak kızlar ınş inanıyorum ben
mücadeleyi elden bırakmayın koşun bebişlerin peşinden

unuttum sanmayın sorunlarım oldu giremedim bi ara ama hep aklımdasınız en az kendim kadar istiyorum inanın bu yolda kimse acı çekmez ınş gelsin bebişleerrrr

bende iyiyim buraya gelip gelip gidiyom kimseyi göremiyom benim adetim biteli bir hafta olacak kendime bi meşgale buldum onunla oyalanıyom migun termel masaj yatakları var oraya gidip kendime masaj yaptırıyom birçok hastalığada iyi geldiğini söylüyolar bende gidip hem masaj yaptırıyorum hemde vakit geçiriyorum

düşükn yapıyorum kızlar ..bebişlerim tutunsıun diye uğraştık şimdi düşsün diye uğraşıyoruz...dış gebelik oldu...iğnemi oldum...bu gün 3. gün kanamam başladı...sökülüp sökülüp geliyor...Allahımmmm sen büyüksün....nisan gazileri....nerdesini yok mu güzel haberler.....

ayyy cok uzuldum ya keske gelmeseydın yanımıza yaaaa ((

canlar benı ozlemedınız mı yawwwww askolsun sıze kımse gelmedı gelmedı bugun yıgmıssınız mesajları valla 10 sayfa okudum bugun esım ızınlıydıııı beraber vakıt gecırdık drumla gorustum yenı tedavının zamanını fıxledık temmuz adetımla baslıyorum allahın ıznıyle.ınsallah bu sefer olur surda sadece 2 ay kaldı sımdıden heyecanlıyım ya...merkez degıstırmeden aynı merkezde devam etmeye karar verdım.drum da tum sorularmı cevapladı.sımdılık durum bu hepınızı ozledım ama sız benı oslemedınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ya nısa bı msjda bosanmayı dusundum sorun bende olunca demıssın bı msjda da sorun erkek faktoru demıssın ben karıstım anlamadım.
sımdı sıze sıkı bı haberım var kaan aydos dıye bı prof var urolojı bolumunde.ankaradaymıs burdan tavsıye eden olmustu maıl at dıye erkek sperm azlıgında ılac tavsıyelerınde bulunuyomus maıl attım cok sukur dondu bana oyle de ılgılı ki..esımın sperm testlerını gonderdım kısaca gecmısımızı anlattım 1 aylık ılac yazıp bazı testlerı yaptırıp 1 ay sonunda gondermemı ıstemıs hıc olmazsa su 2 aylık surede spermcıklerı bıraz kuvvetlendırelım herkese ayrı ılaclar onerıyo kızlar maıl atmanızı onerırım ılgılenen olursa solesın maıl adresını atayım ozelden opuyorum hepınızıııı...bız yazdıı ılacları aldık bugun basladık bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…