Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum başlığı görünce yazmak istedim benim nisan hüsran oldu bu ay aşılamam oldu bu ayda öyle olacak galiba(

ahh keşke be canım Rabbim hepimize bir mucize göndersin.. test yapmaya korkuyorum böyle umut etmek iyi geliyor, her tuvalete gittiğimde yüreğim ağzımda ama şimdilik yok bakalım :))

sende iyi ki varsın canımumarım umutların boşa çıkmaz

üfffff bir sürü işim var canım hiçbişey yapmak istemiyor:78:
çalışıyor musun sen? ben işteyim yığınla iş var masamda ama yapmıyorum
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum başlığı görünce yazmak istedim benim nisan hüsran oldu bu ay aşılamam oldu bu ayda öyle olacak galiba(
kısmet canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.. gel burda dertleş gerçekten iyi geliyor..

hoşgeldin canım...kötü düşünme inşallah alırsın müjdeli haberi.ne zaman belli olacak

normalde bugun dr aramam lazımdı oda kan tahlili yap diyicekti ama ben dün duyarlı tahliller var ıkı gunde olsa cıkıyormus ondan aldım yaptım cıkmadı oyuzden dr aramadım artık bekliyorum hasta olucam dıye

hoşgeldin canımm aramıza.. başlığımız hüsran olsada umutlarımız hep diri. burda birbirimize destek oluyoruz.. sorun neydi canımm.. nerde tedavi oluyorsun. umarım herşey istediğin gibi olur canım...
ahh keşke be canım Rabbim hepimize bir mucize göndersin.. test yapmaya korkuyorum böyle umut etmek iyi geliyor, her tuvalete gittiğimde yüreğim ağzımda ama şimdilik yok bakalım :))

inşallah canımmm dua ediyorum senin için.. yıllardır uğraşmamıza rağmen heyecanımız hep aynı küçücük umutta olsa heyecanlanıyoruz değil mi canımm.. inşallahh yakın zamanda kavuşuruz hayalimize

normalde bugun dr aramam lazımdı oda kan tahlili yap diyicekti ama ben dün duyarlı tahliller var ıkı gunde olsa cıkıyormus ondan aldım yaptım cıkmadı oyuzden dr aramadım artık bekliyorum hasta olucam dıye

yaaa acaba ben de o testlerden mi yapsam ki?? adı neydi testin?

canım kaçıncı günündü kan testi önemli ama bazılarının idrarda çıkmıyor canım.. sen dokorun talimatlarından çıkma sakın

çalışıyor musun sen? ben işteyim yığınla iş var masamda ama yapmıyorum

kısmet canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.. gel burda dertleş gerçekten iyi geliyor..

yok ayşecim çalışmıyorum.ama okuyorum finallerime 2 hafta var...ev dandini bugün...canım sıkılıyor üyyyfff...kendimi dövesim vaaarrrkocamı özledim bidegeçen akşam çok erken yattı dünde misafir vardı.muhabbet edemedik 2 gündür...aynı ein içinde özlüyorum adamı çok alemim

ayyy duygulandım vallahi ağlıycam... hiç tanışmamış insanlar birbiri için dua ediyor, heyecanlanıyor ne güzel..
bu lafı da çok sevdim: başlığımız hüsran olsada umutlarımız hep diri

Allah muhabbetinizi arttırsın valla ben de gün içinde çook özlüyorum kocamı

bence doktorunu ara...bazen çıkmıyor sonra yanlış bişey yapıp pişman olursun...ara ara...hadi bnde merak ettim

canım maşallah Allah muhabbetiniiz arttırsın inşallahh rabbim nazardan saklasın... eş çok önemli bu dönemde... insan bir tek eşinden destek bekliyor diğerleri yetmiyor
ayyy duygulandım vallahi ağlıycam... hiç tanışmamış insanlar birbiri için dua ediyor, heyecanlanıyor ne güzel..
bu lafı da çok sevdim: başlığımız hüsran olsada umutlarımız hep diri

evet canım kader arkadaşıyız bizz... bebebişimiiz alana kadar yılmadan devam edicez.. ve bebişlerimizle toplancaz inşallahh.

izmirde tedavi oluyorum acıkcası bir sorunda yok daha önce düşük yaptıgım ıçın gıttım 6 ay falan oldu eşinde sıkıntı var dedı bozuk sperm sayısı falan 4 ay normal ilacla tedeviye başladı bu ay ıgneyle eşinin sperm sayısı düşük cıkarsa aşılamada zor dedı ama normal cıktı yıkandıktan sonra yumurta sayımda coktu umutluydum gercı daha hasta olmadım ama.testı eczaneden aldım 20 mılyona en ıyısı dersenız verıyorlar zaten

aminnn herkesinkini inşallahhhevet kader arkadaşıyız...bizi bizden daha iyi kimse anlamaz.hatta annelerimiz bile...çünkü onlar bize sahippp

bence doktorunu ara...bazen çıkmıyor sonra yanlış bişey yapıp pişman olursun...ara ara...hadi bnde merak ettim

eczanedekı kız ıkı gun bıle olsa bu testte cıkıyo dedı bılmıyorum dun cok moralım bozuldu bırde kendımde hıc bır degısıklık hıssetmıyorum bugun yarın olurum zaten olmazsam arıyıcam sozzzzz:)))

canım biz tüp bebek yaptığımızdan aşılamanın nasıl yürüdüğünü bilmiyoruz...en azından ben bilmiyorum ama bence doktorunu aramalısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…