ay canım kıyamam yaa. bende aynı burda ettiğim kadar kimseyle konuştutğum kadar rahat edemiyrum. bei anlamıyorlar gibi hissediyorum anlamıyorlarda ... canım tuhaf bir durum ümit etme dicem ama olabilirde.. neden olmasın ... ben olsam çatlardım yapardımbelirsizliklere tahammül edemiyorum çünki .. inşallah olur da sıkıntı çekmene gerek kalmaz canım... gönülden diliyorum.
yok pek olmaz ama hissetmiyorum bişey de(( zaten ctesi test yaptım çıkmadı ama hala salak salak ümit ediyorum belki erkendi de testte çıkmadı diye..
yaa kızlar iyi ki siz varsınız yoksa bu hissettiklerimi kimseye söyleyemem kendimi çok aptal hissediyorum..
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum başlığı görünce yazmak istedim benim nisan hüsran oldu bu ay aşılamam oldu bu ayda öyle olacak galiba(
çalışıyor musun sen? ben işteyim yığınla iş var masamda ama yapmıyorumüfffff bir sürü işim var canım hiçbişey yapmak istemiyor:78:
kısmet canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.. gel burda dertleş gerçekten iyi geliyor..merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum başlığı görünce yazmak istedim benim nisan hüsran oldu bu ay aşılamam oldu bu ayda öyle olacak galiba(
hoşgeldin canım...kötü düşünme inşallah alırsın müjdeli haberi.ne zaman belli olacak
hoşgeldin canımm aramıza.. başlığımız hüsran olsada umutlarımız hep diri. burda birbirimize destek oluyoruz.. sorun neydi canımm.. nerde tedavi oluyorsun. umarım herşey istediğin gibi olur canım...merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum başlığı görünce yazmak istedim benim nisan hüsran oldu bu ay aşılamam oldu bu ayda öyle olacak galiba(
ahh keşke be canım Rabbim hepimize bir mucize göndersin.. test yapmaya korkuyorum böyle umut etmek iyi geliyor, her tuvalete gittiğimde yüreğim ağzımda ama şimdilik yok bakalım :))
normalde bugun dr aramam lazımdı oda kan tahlili yap diyicekti ama ben dün duyarlı tahliller var ıkı gunde olsa cıkıyormus ondan aldım yaptım cıkmadı oyuzden dr aramadım artık bekliyorum hasta olucam dıye
normalde bugun dr aramam lazımdı oda kan tahlili yap diyicekti ama ben dün duyarlı tahliller var ıkı gunde olsa cıkıyormus ondan aldım yaptım cıkmadı oyuzden dr aramadım artık bekliyorum hasta olucam dıye
çalışıyor musun sen? ben işteyim yığınla iş var masamda ama yapmıyorum
kısmet canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.. gel burda dertleş gerçekten iyi geliyor..
hoşgeldin canımm aramıza.. başlığımız hüsran olsada umutlarımız hep diri. burda birbirimize destek oluyoruz.. sorun neydi canımm.. nerde tedavi oluyorsun. umarım herşey istediğin gibi olur canım...
inşallah canımmm dua ediyorum senin için.. yıllardır uğraşmamıza rağmen heyecanımız hep aynı küçücük umutta olsa heyecanlanıyoruz değil mi canımm.. inşallahh yakın zamanda kavuşuruz hayalimize
yok ayşecim çalışmıyorum.ama okuyorum finallerime 2 hafta var...ev dandini bugün...canım sıkılıyor üyyyfff...kendimi dövesim vaaarrrkocamı özledim bide geçen akşam çok erken yattı dünde misafir vardı.muhabbet edemedik 2 gündür...aynı ein içinde özlüyorum adamı çok alemim
canım maşallah Allah muhabbetiniiz arttırsın inşallahhyok ayşecim çalışmıyorum.ama okuyorum finallerime 2 hafta var...ev dandini bugün...canım sıkılıyor üyyyfff...kendimi dövesim vaaarrrkocamı özledim bide geçen akşam çok erken yattı dünde misafir vardı.muhabbet edemedik 2 gündür...aynı ein içinde özlüyorum adamı çok alemim
ayyy duygulandım vallahi ağlıycam... hiç tanışmamış insanlar birbiri için dua ediyor, heyecanlanıyor ne güzel..
bu lafı da çok sevdim: başlığımız hüsran olsada umutlarımız hep diri
Allah muhabbetinizi arttırsın valla ben de gün içinde çook özlüyorum kocamı
canım maşallah Allah muhabbetiniiz arttırsın inşallahhrabbim nazardan saklasın... eş çok önemli bu dönemde... insan bir tek eşinden destek bekliyor diğerleri yetmiyor
evet canım kader arkadaşıyız bizz... bebebişimiiz alana kadar yılmadan devam edicez.. ve bebişlerimizle toplancaz inşallahh.
bence doktorunu ara...bazen çıkmıyor sonra yanlış bişey yapıp pişman olursun...ara ara...hadi bnde merak ettim
izmirde tedavi oluyorum acıkcası bir sorunda yok daha önce düşük yaptıgım ıçın gıttım 6 ay falan oldu eşinde sıkıntı var dedı bozuk sperm sayısı falan 4 ay normal ilacla tedeviye başladı bu ay ıgneyle eşinin sperm sayısı düşük cıkarsa aşılamada zor dedı ama normal cıktı yıkandıktan sonra yumurta sayımda coktu umutluydum gercı daha hasta olmadım ama.testı eczaneden aldım 20 mılyona en ıyısı dersenız verıyorlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?