Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

yok garip bir şekilde de sakinim zaten.. bakalım kısmet zaten hamile değilsem de tedavim başlayacak o da güzel benim için.. tabi heveslenince üzülürüm yine biraz ama napalım..

aynı acıları yaşamışız..iki gün de olsa hamile olmak güzeldi....iğne oldun mu decopa kendiliğinden mi düştü..bir deiğnede ne kadar sonra kanaman oldu

aynı acıları yaşamışız..iki gün de olsa hamile olmak güzeldi....iğne oldun mu decopa kendiliğinden mi düştü..bir deiğnede ne kadar sonra kanaman oldu

canım ben tutunduğunda da hissetmiştim ama konduramamıştım kuruntu sanmıştım.. diğer tedavilerden farklıydı içimde bir şey vardı hissetmiştim.. tam 15 gün hamilelik yaşamış oldum güzeldiii. hemde çopk güzeldi hayatımın en mutlu günleriydi ama kısmet olmadı.. ben iğne olmadım canım ilçalarım vardı hormon biliyorsun progestan filan onları kestim 4 gün sonra kanamam başladı..

dış gebelik değil ..yani...benim de ne olduğu anlaşılmadı zaten...hayırlıısı olsun...ben merak eettiğim için 3 gün sonra kendim baktım kanıma dr demeden hüsran...

dış gebelik değil ..yani...benim de ne olduğu anlaşılmadı zaten...hayırlıısı olsun...ben merak eettiğim için 3 gün sonra kendim baktım kanıma dr demeden hüsran...
evet canım dış gebelik olamaz benim dışım kalmadı çünkiii alındı tüplerim... düşük oldu benmkii
iyi geceler dekopa...çıkmalıyımyarın iş var.........

iyi geceler canımm..

Selam kizlar

En sonunda hastalaniyorum sukurler olsun hic gelmicek sandim:))Karin agrilarim hissediler derecede artti.Aysecim sen yaptinmi testii yoksa bekliyomusun?nazayse dekopa hlycn sizler naptiniz haftasonunuz nasil gecti umarim hlycn duzelmistir.

Yan komuusmun bbeisinin aglama sesleri kulagima geliyor.Allah bize nasip ederse bu seslere alismamiz gerekecek.Gercekten cok sabir isi bebege bakmak.neyse olsunda bakariz

gözün aydın canımm... bende doktorumla görüştüm anneme gittim sıradan bir haftasonuydu canımm.. o bebeiş zırıltıları bize nağme gibi gelir canım.. normal yolla çocuğu olan insanlar öf püf der belki ama biz asla demeyiz bunca cefadan sonra eminim her şeyi tatlı gelir... inşallah seneye bu zırıltıları konuşuyor oluruz cnaım

insallah canim benim annemde suan umrede kadin yatmis kalkmis dua etnmis.Allah ondan razi olsun.Bana diyoki ucuze dortuze hamile kalirsan benim yuzumden diyor:))Guldurdu beni sagolsun.

Doktorun ne dedi ne zaman basliyosun tedaviye gene ayni yermi yoksa?ben sanirim umut tup bebege gidicem temmuz ayi gibi dusunuyorum.istanbula gelicem 2-3 hafta izin alicam.benim icin biraz daha zor olucak ama hic olmazsa birazda dinlenirim.hayirlisi artik bu sfer diyorum 1 embriyom bile olsa gene yaptiricam.insallah estoregenim biraz yukselir...

insallah canim benim annemde suan umrede kadin yatmis kalkmis dua etnmis.Allah ondan razi olsun.Bana diyoki ucuze dortuze hamile kalirsan benim yuzumden diyor:))Guldurdu beni sagolsun.

Doktorun ne dedi ne zaman basliyosun tedaviye gene ayni yermi yoksa?ben sanirim umut tup bebege gidicem temmuz ayi gibi dusunuyorum.istanbula gelicem 2-3 hafta izin alicam.benim icin biraz daha zor olucak ama hic olmazsa birazda dinlenirim.hayirlisi artik bu sfer diyorum 1 embriyom bile olsa gene yaptiricam.insallah estoregenim biraz yukselir...

Herkese slm, günlerdir girip okuyorum yazdıklarınızı ama kimse olmuyor. Hepinizi takip ediyorum.

Nazayse çok sevindim senin adına, Temmuz'da tedaviye başlayacak olmana. Hayırlısı olur dilerim, gobusun dolar, gönlün diner.

Hly cnm yaşadıkların çok üzücü, kayınvalide olayları bunca yaşananın ardından daha da zor gelir insana. Benim size dostane bir tavsiyem var. Eğer mimikinde kimseyle paylaşmayın süreci bence. Ben ilk denememi yasadım, olumsuz sonuçlandı, kimse bilmiyordu tüp bebek yaptığımızı,sadece ben ve esım. İnanın çok rahat oluyor, taziye için arayan yok, ne oldu diye soran yok, herseyi tekrar tekrar anlatma derdi yok. Çok üzücü yaşadıklarımız ve bunlara ek insanların kaprislerini çekmek zorunda değiliz.

Nolur sıkmayın canınızı allahım her birimiz için bir tarihte verecek bebislerimizi ama sabredip beklemek zorundayız maalesef. Biz o keyiften cocuk sahibi olanlardan değiliz...

Sizleri seviyorum, buralardayim hep, okuyorum, paylaşıyorum, gulecegimiz günleri sabırla bekliyorum. Dualarım hepimize...

canım her ne kadar bebeği kaybetsek te doktorum olumlu konuştu bu bile bir aşamdır dedii. en aızndna hamile kalabiliyorsun dedi. çok normal dedii bu her kesin başına gelebilir .. seninle veya tüp bebekle alakası yok dedi. yine umutta devam edicem. süleyman beyden çok memnunumm her soruma cevap alıyorum ben onda. hemen sölimde geçsin değil uzun uzun anlatıyor herşeyi ... içim çok rahat o konuda.. merkezimden memnunumm..doktor şehir dışındna gelenler için kolaylıklar yapıyor merak etme cnaım.. keşke aynı dönem başlamış olsak karşılaşırdık .. hayırlısı olur inşallah canım.. dokotra güvenmek çok önemli bu tedavide.

hşgeldin canım.. bizimde dualarımız seninle ... tabiki gel her zaman bekleriz.. yeni tedavi konusunda gelişmeler varmı ?

cnm ben temmuzda baslıycam karar aldım senınkı donmus bı de daha kolay olur gel kız beraber baslayak :) el ele merkeze gderıs :)

canım bana kalsa ben hemen başlıcamda işte bana kalmıyo temmuzda keşke
olurda biraz para toparlayabilirsem inşallah toparlayamazsam çok zor çünkü temmuzda ağustos eşim tatilde oluyo çalışmıyo o yüzdende paracıklar kesiliyo biraz zor ulur o yüzden

anladım cnm hayırlısı olsun bn de kredı cekıcem valaa 6 senede ayda 100 100 oderım ya sıgara parası :)bole dusundum yoksa benım de hıc durumum yok aslında
ben gttım konustum drla bakın dedım rahıme :) acıp gosterecektım.baktım konusmanın ılerleyen dakıkalarında
normal edet gbı mı dedı evet dedım bttı mı dedı bıtıo dedım uzun surmedı yanı o zaman dedı sız bılırsınız ama cok da gerek yok dedı kanda da sıfırlandıgı ıcın.ole acmadım.bayrak olduk zaten ya...

canımsen sigarayı bıraktın demi bidaha başlamadın

canımsen sigarayı bıraktın demi bidaha başlamadın

basladım cnm maalesef ve tadı o kdr kotu gelırken zehır gbıyken ben yıne de ıctım stresımı alıyo ya ıhtıyacım vardı nerdeyse 1 paket ıcıyom yıne gunde ama bırakıcam ya yıne bıraz daha ıceyım :)

Valla bir süre kendimi dinlemek istiyorum, zamana bıraktım.gecen hafta bir korku atlattım dış gebelikle ilgili bana yetti de arttı. Kanamam 15 gün sürdü, doktor dış gebelik olabilir dedi 2 gün kadar yüreğim ağzımda yasadım. Allahtan korkulan değilmiş, neden o kadar uzun sürdü bilmiyorum ama bu tedavi süreci canımı cok yaktı. Sanırım biraz dinlenmem lazım)

Günaydın kızlaaar güzel bir hafta diliyorum.. Ohh bir gün de tatil var umarım çabuk biter bu hafta..

Günaydın kızlaaar güzel bir hafta diliyorum.. Ohh bir gün de tatil var umarım çabuk biter bu hafta..

Günnnnaaaaaydinnnnn ayyy...hepinisi sefiom merak etmeyin gectii bu arada tup bebek olayinin "b"sini bilmioo kaynanam hic solermiyiss ona aman allah krusunn saten ruhu duymaz fasla uakin deilis baya mesafeliyimm yaptiklari yettii oncedenn.herneyse iyiyim bitti gectiiiBana basenn birikirr bole gelir aglamaa aklima hersey gelir aglarken herseye agparimm...yahhh ayseeeesenin bigun sadceee bnm iki gunnnntatilimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…