eczanedekı kız ıkı gun bıle olsa bu testte cıkıyo dedı bılmıyorum dun cok moralım bozuldu bırde kendımde hıc bır degısıklık hıssetmıyorum bugun yarın olurum zaten olmazsam arıyıcam sozzzzz:)))
izmirde tedavi oluyorum acıkcası bir sorunda yok daha önce düşük yaptıgım ıçın gıttım 6 ay falan oldu eşinde sıkıntı var dedı bozuk sperm sayısı falan 4 ay normal ilacla tedeviye başladı bu ay ıgneyle eşinin sperm sayısı düşük cıkarsa aşılamada zor dedı ama normal cıktı yıkandıktan sonra yumurta sayımda coktu umutluydum gercı daha hasta olmadım ama.testı eczaneden aldım 20 mılyona en ıyısı dersenız verıyorlar zaten
canım biz tüp bebek yaptığımızdan aşılamanın nasıl yürüdüğünü bilmiyoruz...en azından ben bilmiyorum ama bence doktorunu aramalısın...
aşılamadan sonra ilaç kullanıyor musun?
Rabbim ayırmasın hiçbirimizi.....
evet vajınadan jel tarzı bırsey progestan
aynennnnnn katılıyorum nisaaaacımaaa. bu kadar emek veriyoruz dikkatli olalım arkadaşlarrr... duygumuzla değil mantıkla hareket etmemiz lazımm..heh onu bırakmadığın sürece adet olmazsın.bırakırsanda eğer hamileysen bebek düşer...o yüzden doktorunu ara diye bu kadar ısrar ediyorum...
çok şükür halimize yaa öyle zor günler geçirdik ki biz eşimle maddi manevi kaç kez ayrılıkların eşiğine geldik ama şimdi iyiyiz şükür.. bir de minik melekle taçlansa mutluluğumuz..
heh onu bırakmadığın sürece adet olmazsın.bırakırsanda eğer hamileysen bebek düşer...o yüzden doktorunu ara diye bu kadar ısrar ediyorum...
Nazayse bende iciyorum maalesef zararliyim cok ozellikle bizim yumurtaliklara off ben de birakamadim zor oluyor bana ama gunde son 3-4 aydir gunde 3-4 tane iciyorum
heh onu bırakmadığın sürece adet olmazsın.bırakırsanda eğer hamileysen bebek düşer...o yüzden doktorunu ara diye bu kadar ısrar ediyorum...
tamam yarın ararım ama ben bu ılacı daha oncede kullandım bıtmesıne ıkı gun kala hasta oluyodum:) ılacı bırakmıyıcam zaten dr ılacın yarı olunca benı ara demısdı kutuda 15 tane var bugun 8 yapıcam yarında arasam olur cok gec kalmıs degılım degılmı:)
bilmiyorum canım genelde ilaçlar adeti engelliyorlar.yarın geç olur mu onu da bilmiyorum çünkü hamile kalınca doktorlar yeni ilaçlar ekliyor bebek daha iyi tutunsun diye.o yüzdende belli bir gün veriyorlar.senin kararın....
evet olabılır eve gecınce arıyayım sımdı gurultuden konusamam tesekkur ederım hepınıze mutlu oldum buraya uye olunca bak sımdı :)
tamam sonucu bize de yaz ama...
Ayyy bebeimm senn annesinn su anda blkim bkle bakalm daha az gecmis zmn cnmmm rahat ol ...
hala hastalanmadım:18::18::18:
Ahhahahah ben ve sira dayagiii bnde bu kislari bisim okulda bi hoca varr sira dayagini iii atioo ve de cok sevioo ona havale ediorummmKızlar hepinizeee mutlu bir hafta diliyorumm...Nasılsınız bakalımmmm
AYŞECİM canım test yap yafff... kaşıntı devammı .. ağrı sancı ne durumdaaa
NAZAYSE ZEYNEPP kızlar siarayı bırakın hem bu kadar acı hem sigara olmaz....... sizlereee sıra dayağııııHÜLYAA canım bu görev sana düşerrrr
Ahahah ben hic hamis kalamadim nasi bi duyguu bilmiorummm allahim su ezanlarr yuzu suyu hurmtineee annee olalimm inssaallah:2:evet canım kalmıştım 2 kez ama sonu gelemedi maalesef.. ben de çok hevesleniyorum ama biliyorum bişey yok geciktikçe daha çok ümitlenip daha çok üzülücem ama elimde değil işte..
ya üstünden çok zaman geçti beş yıl kadar ve bu sürede benim rezervim azalmış.. düşük yapmadım başka ciddi sağlık sorunlarım vardı bu şekilde sürdüremezsin dediler aldırdım.. şimdi de diyorum keşke herşeyi göze alsaydım da doğursaydım((
Aminn cumlemizinnnn bacimcimmçok şükür halimize yaa öyle zor günler geçirdik ki biz eşimle maddi manevi kaç kez ayrılıkların eşiğine geldik ama şimdi iyiyiz şükür.. bir de minik melekle taçlansa mutluluğumuz..
Ahahha gldi damacana oglann
Kızz Esra giriyorsun neden bana selam vermiyorsun bakim kaç kere sordum seni beennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?