Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

aşılamadan sonra ilaç kullanıyor musun?

canım o sana satmak için demiştir. sen yinede doktor kan dediyse kan yap.. bazı arkadaşlar böle yapıyor sonra pişman oluyor önlemini al yinede... aşılamayı bende bilmiyorum .. bizler hep tüpçülerrrrr inşalla olur canım

Rabbim ayırmasın hiçbirimizi.....

çok şükür halimize yaa öyle zor günler geçirdik ki biz eşimle maddi manevi kaç kez ayrılıkların eşiğine geldik ama şimdi iyiyiz şükür.. bir de minik melekle taçlansa mutluluğumuz..

heh onu bırakmadığın sürece adet olmazsın.bırakırsanda eğer hamileysen bebek düşer...o yüzden doktorunu ara diye bu kadar ısrar ediyorum...
aynennnnnn katılıyorum nisaaaacımaaa. bu kadar emek veriyoruz dikkatli olalım arkadaşlarrr... duygumuzla değil mantıkla hareket etmemiz lazımm..
çok şükür halimize yaa öyle zor günler geçirdik ki biz eşimle maddi manevi kaç kez ayrılıkların eşiğine geldik ama şimdi iyiyiz şükür.. bir de minik melekle taçlansa mutluluğumuz..

canım Allah evinize huzur muhabbet versin bol bol herkes için...birde minik melek tama işteeeeee

heh onu bırakmadığın sürece adet olmazsın.bırakırsanda eğer hamileysen bebek düşer...o yüzden doktorunu ara diye bu kadar ısrar ediyorum...

tamam yarın ararım ama ben bu ılacı daha oncede kullandım bıtmesıne ıkı gun kala hasta oluyodum:) ılacı bırakmıyıcam zaten dr ılacın yarı olunca benı ara demısdı kutuda 15 tane var bugun 8 yapıcam yarında arasam olur cok gec kalmıs degılım degılmı:)

Nazayse bende iciyorum maalesef zararliyim cok ozellikle bizim yumurtaliklara off ben de birakamadim zor oluyor bana ama gunde son 3-4 aydir gunde 3-4 tane iciyorum

kızlar bırakın şu sigaraları aslında bırakmak çok zor gibi görünüyo ama o kadarda zor değil bende içiyodum ikinci negatifi alınca bıraktım dört ay kadar oluyo bidaha içmedin mi diye sorarsanız içtim hemde üçüncü negatifi alınca birkaçgün birer tane doktor yumurtalarımın benim yaşındaki insana göre kaliteli olmadığını söyledi bende bidaha içmedim bidahada başlamayı allah nasip etmesin çünkü ben çocuk istiyorum

yok yaaa benim tutmadı ilacı bırakmamıştım ama yine de oldu kanamam hatta kanama başlayınca bıraktırdı doktor..

bilmiyorum canım genelde ilaçlar adeti engelliyorlar.yarın geç olur mu onu da bilmiyorum çünkü hamile kalınca doktorlar yeni ilaçlar ekliyor bebek daha iyi tutunsun diye.o yüzdende belli bir gün veriyorlar.senin kararın....

evet olabılır eve gecınce arıyayım sımdı gurultuden konusamam tesekkur ederım hepınıze mutlu oldum buraya uye olunca bak sımdı :)

Kızz Esra giriyorsun neden bana selam vermiyorsun bakim kaç kere sordum seni beennnnnn

HAaaaayyyy quzlarrrrr

hala hastalanmadım:18::18::18:
Ayyy bebeimm senn annesinn su anda blkim bkle bakalm daha az gecmis zmn cnmmm rahat ol ...
Ahhahahah ben ve sira dayagiii bnde bu kislari bisim okulda bi hoca varr sira dayagini iii atioo ve de cok sevioo ona havale ediorummm

evet canım kalmıştım 2 kez ama sonu gelemedi maalesef.. ben de çok hevesleniyorum ama biliyorum bişey yok geciktikçe daha çok ümitlenip daha çok üzülücem ama elimde değil işte..
Ahahah ben hic hamis kalamadim nasi bi duyguu bilmiorummm allahim su ezanlarr yuzu suyu hurmtineee annee olalimm inssaallah:2:

Aminn cumlemizinnnn bacimcimm
Kislarrr aysee s nrdesein simdii istemisin bu saattee.salak damacanacii yuzundn bnyoya grmedimm bak hala gelmediii allahimmm..bensiz 100.sayfa kutlamasii haaaa dkopkoppppGrursunuzzz sizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…