Günnnnaaaaaydinnnnn ayyy...hepinisi sefiom merak etmeyin gectii bu arada tup bebek olayinin "b"sini bilmioo kaynanam hic solermiyiss ona aman allah krusunn saten ruhu duymaz fasla uakin deilis baya mesafeliyimm yaptiklari yettii oncedenn.herneyse iyiyim bitti gectiii Bana basenn birikirr bole gelir aglamaa aklima hersey gelir aglarken herseye agparimm...yahhh ayseeee senin bigun sadceee bnm iki gunnnn tatilimm
basladım cnm maalesef ve tadı o kdr kotu gelırken zehır gbıyken ben yıne de ıctım stresımı alıyo ya ıhtıyacım vardı nerdeyse 1 paket ıcıyom yıne gunde ama bırakıcam ya yıne bıraz daha ıceyım :)
HahahaYaaa sen vallahi inat yapıyon kıs banaaa.. üff keşkem de örtmen olsaydım
Nazayse bende iciyorum maalesef zararliyim cok ozellikle bizim yumurtaliklara off ben de birakamadim zor oluyor bana ama gunde son 3-4 aydir gunde 3-4 tane iciyorum
Hahahayhaa cnmm efet ama vlla cok streslii ben okulda mudurumm .herseyimm yanii parcalaniom yeri gelio hademe yeri gelio muhasebesci yeri gelioo yardim toplayan drs veren.....saysay bitmess.ama uzgunum kooooskoca 2gunnnnn napcamm cook uzunnn..daha bgun bsladim ise yarin ve bigun daha gtcem ve 4gunn tatill... huuhhhuuuu bebwimm
yaa yapmıycam test bekliycem yalan da olsa 1-2 güncük daha umutlanayım, mutlu olayım..Kızlar hepinizeee mutlu bir hafta diliyorumm...Nasılsınız bakalımmmm
AYŞECİM canım test yap yafff... kaşıntı devammı .. ağrı sancı ne durumdaaa
NAZAYSE ZEYNEPP kızlar siarayı bırakın hem bu kadar acı hem sigara olmaz....... sizlereee sıra dayağııııHÜLYAA canım bu görev sana düşerrrr
selam kızlarr nasılsınız...
iyi sayılırım ayşecim...kaç gün geciktin canım sen.eğer daha önce oluyorsa takma.ama ilk kez ise bi doktora görün...
4 gün gecikti aslında bişey demek değil biliyorum ama ümitleniyorum işte(( bir de önceki gebeliğimde olan belirtiler var..
hmm...sen hamile kalmış mıydın daha önce...ay inşallah ya...ne güzel olurdu
evet canım kalmıştım 2 kez ama sonu gelemedi maalesef.. ben de çok hevesleniyorum ama biliyorum bişey yok geciktikçe daha çok ümitlenip daha çok üzülücem ama elimde değil işte..
ee kendi kendine hamile kalabiliyorsan niye tüp bebek yapıyorsun ki anlamadım:44::44:düşük sebebin belli mi canım...inşallah vardır...inşallah iyi olur yaaa
ya üstünden çok zaman geçti beş yıl kadar ve bu sürede benim rezervim azalmış.. düşük yapmadım başka ciddi sağlık sorunlarım vardı bu şekilde sürdüremezsin dediler aldırdım.. şimdi de diyorum keşke herşeyi göze alsaydım da doğursaydım((
iyiyim canım sen nasılsınnnnn...selam kızlarr nasılsınız...
4 gün gecikti aslında bişey demek değil biliyorum ama ümitleniyorum işte(( bir de önceki gebeliğimde olan belirtiler var..
iyiyim canım sen nasılsınnnnn...
tatlım benim inşallahhh hamilesindir. öyle veya böylee üzme kendini bir gün hepimiz anne olacağızz... yeni slogan buu
yaaaa ama ne güüün???
iyiyim canım sen nasılsınnnnn...
tatlım benim inşallahhh hamilesindir. öyle veya böylee üzme kendini bir gün hepimiz anne olacağızz... yeni slogan buu
snin için inlşallah o gün bugündürrrayyy ne üzel olurrr kızzz... içim aydınlandııı gecikme oluyormu normalde sende
yok pek olmaz ama hissetmiyorum bişey de(( zaten ctesi test yaptım çıkmadı ama hala salak salak ümit ediyorum belki erkendi de testte çıkmadı diye..
yaa kızlar iyi ki siz varsınız yoksa bu hissettiklerimi kimseye söyleyemem kendimi çok aptal hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?