Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Yaaa sen vallahi inat yapıyon kıs banaaa.. üff keşkem de örtmen olsaydım

Nazayse bende iciyorum maalesef zararliyim cok ozellikle bizim yumurtaliklara off ben de birakamadim zor oluyor bana ama gunde son 3-4 aydir gunde 3-4 tane iciyorum

Yaaa sen vallahi inat yapıyon kıs banaaa.. üff keşkem de örtmen olsaydım
Hahahayhaa cnmm efet ama vlla cok streslii ben okulda mudurumm .herseyimm yanii parcalaniom yeri gelio hademe yeri gelio muhasebesci yeri gelioo yardim toplayan drs veren.....saysay bitmess.ama uzgunum kooooskoca 2gunnnnn napcamm cook uzunnn..daha bgun bsladim ise yarin ve bigun daha gtcem ve 4gunn tatill...huuhhhuuuu bebwimm
Nazayse bende iciyorum maalesef zararliyim cok ozellikle bizim yumurtaliklara off ben de birakamadim zor oluyor bana ama gunde son 3-4 aydir gunde 3-4 tane iciyorum

Icme zeynebimm yhaa bak ben biraktim deli gi i icerdimm hmdee.ama hic aramiorumm bnde sasiorum kndimee.hm hayit tohumuda birakmaaya yardimci olomus bi sitede grmustummm.ausede icmesin ama onda bi sorun yok en azindann ama bizim rzervlerr tukenikk:26::85:

hala hastalanmadım:18::18::18:

Kızlar hepinizeee mutlu bir hafta diliyorumm...Nasılsınız bakalımmmm

AYŞECİM canım test yap yafff... kaşıntı devammı .. ağrı sancı ne durumdaaa

NAZAYSE ZEYNEPP kızlar siarayı bırakın hem bu kadar acı hem sigara olmaz....... sizlereee sıra dayağıııı HÜLYAA canım bu görev sana düşerrrr

yaa yapmıycam test bekliycem yalan da olsa 1-2 güncük daha umutlanayım, mutlu olayım..
kaşıntı kesildi ilaç sürdüm..
selam kızlarr nasılsınız...

iyi diyelim iyi olsun senden naber?

iyi sayılırım ayşecim...kaç gün geciktin canım sen.eğer daha önce oluyorsa takma.ama ilk kez ise bi doktora görün...

iyi sayılırım ayşecim...kaç gün geciktin canım sen.eğer daha önce oluyorsa takma.ama ilk kez ise bi doktora görün...

4 gün gecikti aslında bişey demek değil biliyorum ama ümitleniyorum işte (( bir de önceki gebeliğimde olan belirtiler var..

hmm...sen hamile kalmış mıydın daha önce...ay inşallah ya...ne güzel olurdu

evet canım kalmıştım 2 kez ama sonu gelemedi maalesef.. ben de çok hevesleniyorum ama biliyorum bişey yok geciktikçe daha çok ümitlenip daha çok üzülücem ama elimde değil işte..

evet canım kalmıştım 2 kez ama sonu gelemedi maalesef.. ben de çok hevesleniyorum ama biliyorum bişey yok geciktikçe daha çok ümitlenip daha çok üzülücem ama elimde değil işte..

ee kendi kendine hamile kalabiliyorsan niye tüp bebek yapıyorsun ki anlamadım:44::44:düşük sebebin belli mi canım...inşallah vardır...inşallah iyi olur yaaa

ee kendi kendine hamile kalabiliyorsan niye tüp bebek yapıyorsun ki anlamadım:44::44:düşük sebebin belli mi canım...inşallah vardır...inşallah iyi olur yaaa

ya üstünden çok zaman geçti beş yıl kadar ve bu sürede benim rezervim azalmış.. düşük yapmadım başka ciddi sağlık sorunlarım vardı bu şekilde sürdüremezsin dediler aldırdım.. şimdi de diyorum keşke herşeyi göze alsaydım da doğursaydım ((

anladım canım.Rabbim hayırlısını versin İnşallah.moralini bozma ama kendini de çok kaptırma canım.insan sonra çok üzülüyor.kendimden biliyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

selam kızlarr nasılsınız...
iyiyim canım sen nasılsınnnnn...
4 gün gecikti aslında bişey demek değil biliyorum ama ümitleniyorum işte (( bir de önceki gebeliğimde olan belirtiler var..

tatlım benim inşallahhh hamilesindir. öyle veya böylee üzme kendini bir gün hepimiz anne olacağızz... yeni slogan buu

snin için inlşallah o gün bugündürrr ayyy ne üzel olurrr kızzz... içim aydınlandııı gecikme oluyormu normalde sende

yok pek olmaz ama hissetmiyorum bişey de (( zaten ctesi test yaptım çıkmadı ama hala salak salak ümit ediyorum belki erkendi de testte çıkmadı diye..
yaa kızlar iyi ki siz varsınız yoksa bu hissettiklerimi kimseye söyleyemem kendimi çok aptal hissediyorum..

ay canım kıyamam yaa. bende aynı burda ettiğim kadar kimseyle konuştutğum kadar rahat edemiyrum. bei anlamıyorlar gibi hissediyorum anlamıyorlarda ... canım tuhaf bir durum ümit etme dicem ama olabilirde.. neden olmasın ... ben olsam çatlardım yapardım belirsizliklere tahammül edemiyorum çünki .. inşallah olur da sıkıntı çekmene gerek kalmaz canım... gönülden diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…