aaa aşkolsun ben seni unuturmuyum kız ben giriyorum fazla kalmıyorum bazen kapatmayı unutuyorum o yüzden açık görünüyo bak girim ilk seni gördüm nasılsın canım nasıl gidiyo
iyiyim canım koşturmaca sen nasılsın çok girmiyorsun artık.. nedennnbu resim kime aitt..
canım gündüz fazla evde durmuyorum mıgun masaj yatakları var oraya gidip kendime masaj yaptırıyorum gelene kadar epey bi vakit geçiyo sonrada yemek felan bi bakmışsın akşam olmuş vakit buldukça girmeye çalışıyorum avatarımı diyosun canım benim yeğenim
maşallahhhhhhh canım Allah hayırlı ömür versin... Ne bu hep masaj hep masajj ıh keşke bizde gidebilsekkk. valla ben bilgisayar başında çalışıyorum her yanım tutuluyor akşam olunca
canım bi umut işte bir çok hastalığı iyi geldiğini söylüyolar belki bizede bi yarar sağlar diye devam ediyorum ücretsizde bende bundan faydalanıyorum işte inşallah iyi gelir kan dolaşımı hızladırıp ölü hücreleri dışarı atıyomuş
çok şükür halimize yaa öyle zor günler geçirdik ki biz eşimle maddi manevi kaç kez ayrılıkların eşiğine geldik ama şimdi iyiyiz şükür.. bir de minik melekle taçlansa mutluluğumuz..
Naber kızlar?? Ben dün test yaptım artık kesin hamile değilim ama hala da adet olamadım neyse bakalım biraz daha bekleyeyim de haftasonu ararım doktorcuğumu..
Evet tatlım yaa o da ayrı heyecan ve mutluluk yani en azından tedavi şansım ve imkanım var..hayırlısı canım... stresten adet olamıyorsun herhall.. adet olsanda en azından senin tedavşn başlasa canım yaa.
İnşallah bu arada kaşıntılar tam gaz devam oturduğum yerde zıplayıp duruyorumNe dmk kesin cnmm simdilik deilsinnn du bakalim ya hastalancann stalnmassan umarim hamissindr.biosun yha gebelik testleri reglin 15gu. Gcerse tam blli olumss.kopkop damacana oglan damacana su gtiren cocuga taktigimm lakapppp
Evet tatlım yaa o da ayrı heyecan ve mutluluk yani en azından tedavi şansım ve imkanım var..
İnşallah bu arada kaşıntılar tam gaz devam oturduğum yerde zıplayıp duruyorum
Ne dmk kesin cnmm simdilik deilsinnn du bakalim ya hastalancann stalnmassan umarim hamissindr.biosun yha gebelik testleri reglin 15gu. Gcerse tam blli olumss.kopkop damacana oglan damacana su gtiren cocuga taktigimm lakapppp
Huhuuuhuuuuu
Evet tatlım yaa o da ayrı heyecan ve mutluluk yani en azından tedavi şansım ve imkanım var..
İnşallah bu arada kaşıntılar tam gaz devam oturduğum yerde zıplayıp duruyorum
Naber kızlar?? Ben dün test yaptım artık kesin hamile değilim ama hala da adet olamadım neyse bakalım biraz daha bekleyeyim de haftasonu ararım doktorcuğumu..
komksin sen hulyacim yaaaa..(bu arada dikkat edersen uzattim)
Ahahah sizle dalga geciooooAysecim vall ben de hastalandim sandim ama gene gitti Allahim bu regli olayim inadina yapar oldu.gelmicemde gelmicem diyor
Hee cnmm hayrli zmnnni dilmis dmkki ...Canim birdahaki olmadi bidahaki ay umudumuz hep var olacak napalim.uzulme sakin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?