valla dekopa cnm bnm ayenen senın yasadıklarını yasıyoum goguslerımın sısı bırden ındı ben de kıllandım yanı senden sonra cok dınledım kendımı...bu topıc herkese hayırlı olacak ınsallah bı sure faceden de uzak durucam.allahtan kımsenın tupten haberı yok 1 2 kısıye dusuk yaptım dedım bıle dussunler yakamdanhem yalan da dııl yani....bakalım bı rota cızıcez ınsallah...
ben bir kaç kişiye söyledim allahtan sağolsunlar herkese yaymışlarrryedi mahalle aradı hayırlı olsun hala arıyorlar daha beter kanatıyorlarr.... bu sefer kimseye söylemicem
sanırım en mantıklısı kalbi keseyi gorene kdr bı sey dememek.....
bende varım bende
3.de hüsran oldu bugün öğrendim
ben bir kaç kişiye söyledim allahtan sağolsunlar herkese yaymışlarrryedi mahalle aradı hayırlı olsun hala arıyorlar daha beter kanatıyorlarr.... bu sefer kimseye söylemicem
ooooo yeni topikler açılmışşş yeni listeler yapılmışşşş yeni umutlara yeni başlangıçlar süper sizin adınıza sevindim en azından dediğiniz gibi bazen insan kaldıramıyo bazı şeyleriii burası size hayırlı gelir inşaAllah canlarımmm
arada çaya uğrasak misafir edesiniz dimi???
Ayıp ediyon buyrunn gelinn bizz herkesi kucaklarızz sevgi ile dolu taşan kalbimiiz var
amanınnnn hoşgeldin geçmiş olsun canım yenilere yelken açma vaktiii. bizimle devam etmek istersen bilgilerini ver listeye alalım canım... her beraber doğuralım inşallahh
liste için gerekli yaş... sıradaki deneme sayısı....merkez ve zaman
ayrıca sorunun ne canım kısaca tanıt istersen arkadaşlara kendini
ikisinide yaşamış biri olarak diyorum ki tutup da kaybetmesi çok daha zormuş şekerimm... sen o bahşişleri biriktir bacım çok para lazım çookkkkkkKIZLAR SİZİN YİNE VARDI BEN NİRE GİDEM ÇIKAYIMM DAĞLARADA KURT YESİNN BENİİ( MEŞHUR TÜRKÜMM DERTLENİNCE DİNLEMENİZİ TAVSİYE EDRİM)HERKEŞLERE ANNEM VE ABLAM HAMİLE DEMİŞŞ NE DİYCEMİİ ŞAŞIRIYOMM KEM KÜMMM KEMMM HAHAH ÖYLE OLDU DİYORUM DÜŞTÜ DİYOMbEN BUGÜN EŞİMLE ÇEBELLEŞTİM MÜŞTERİYE BEN SERVİS YAPCAM DİYE KOŞUŞTURDUM İTİYODUM ONU ÖNÜNE GEÇİYODUM Bİ EŞ VARDII KADIN ÇOK SEVMİŞŞ BİZİ HEP BURAYA GELİCEKMİŞŞ 5 LİRADA BAHŞİŞ VERDİ SİZE NE ISMARLİMMM
evet canım inşallahhh her zaman bekleriz kendi topiğiniz gibiooooo yeni topikler açılmışşş yeni listeler yapılmışşşş yeni umutlara yeni başlangıçlar süper sizin adınıza sevindim en azından dediğiniz gibi bazen insan kaldıramıyo bazı şeyleriii burası size hayırlı gelir inşaAllah canlarımmm
arada çaya uğrasak misafir edesiniz dimi???
adana başkent araştırma has. 3 deneme 3. dondurulmuşlarla
4. mersinde özde de düşünüyorun -gel git 1 saat mersin adana çok yordu beni
yaş 26
sebebsiz diye geçtiler rapora ama eşimin ileri hızlı 0 çıktı bide şekil bozukluğu var
ve embriyolerımız kalitesiz oluyodu
adana başkent araştırma has. 3 deneme 3. dondurulmuşlarla
4. mersinde özde de düşünüyorun -gel git 1 saat mersin adana çok yordu beni
yaş 26
sebebsiz diye geçtiler rapora ama eşimin ileri hızlı 0 çıktı bide şekil bozukluğu var
ve embriyolerımız kalitesiz oluyodu
evet inşallah son olur
hemen istiyorum aslında ama ben tüp bebeğe başlayalı6 ay oldu 2 aya bir 1 tüpbebek yaptırdık
çok mu hırsmyapıyorum belesem mi acaba bilmiyorum
ama ara verincede zaman boşa geçiyo gibi geliyor
hemen bu adetim de düşünüyorum ama tam karar vermedim
senin sorunun neydi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?