Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

ben bir kaç kişiye söyledim allahtan sağolsunlar herkese yaymışlarrr yedi mahalle aradı hayırlı olsun hala arıyorlar daha beter kanatıyorlarr.... bu sefer kimseye söylemicem

ben bir kaç kişiye söyledim allahtan sağolsunlar herkese yaymışlarrr yedi mahalle aradı hayırlı olsun hala arıyorlar daha beter kanatıyorlarr.... bu sefer kimseye söylemicem

sanırım en mantıklısı kalbi keseyi gorene kdr bı sey dememek.....

sanırım en mantıklısı kalbi keseyi gorene kdr bı sey dememek.....

sıradaki tedavide öyle yapıcam canım tutarsa da 3 aylık risk bitince söylicem herkese... ancak anneme ablama söylerim kalbi duydultan sonra... çok zor oluyor bir de millete laf anlatmaktan yoruluyor yılıyor insan...birde nazar değiyor canım. arkadaş söylemiş biri uyardı dediiki söylemeyin herkese nazar değer... netice belli gitti bebeğim

Son düzenleme:
bende varım bende

3.de hüsran oldu bugün öğrendim

amanınnnn hoşgeldin geçmiş olsun canım yenilere yelken açma vaktiii. bizimle devam etmek istersen bilgilerini ver listeye alalım canım... her beraber doğuralım inşallahh

liste için gerekli yaş... sıradaki deneme sayısı....merkez ve zaman

ayrıca sorunun ne canım kısaca tanıt istersen arkadaşlara kendini

Son düzenleme:
nazayse canım ben kaçar ..
uyuyabileceğimi sanmam ama yorgunum görüşürüz canım .. kendine iyi bakk

KIZLAR SİZİN YİNE VARDI BEN NİRE GİDEM ÇIKAYIMM DAĞLARADA KURT YESİNN BENİİ( MEŞHUR TÜRKÜMM DERTLENİNCE DİNLEMENİZİ TAVSİYE EDRİM)HERKEŞLERE ANNEM VE ABLAM HAMİLE DEMİŞŞ NE DİYCEMİİ ŞAŞIRIYOMM KEM KÜMMM KEMMM HAHAH ÖYLE OLDU DİYORUM DÜŞTÜ DİYOM bEN BUGÜN EŞİMLE ÇEBELLEŞTİM MÜŞTERİYE BEN SERVİS YAPCAM DİYE KOŞUŞTURDUM İTİYODUM ONU ÖNÜNE GEÇİYODUM Bİ EŞ VARDII KADIN ÇOK SEVMİŞŞ BİZİ HEP BURAYA GELİCEKMİŞŞ 5 LİRADA BAHŞİŞ VERDİ SİZE NE ISMARLİMMM

yARIŞMAYA KOŞUŞTURMATYA İSTANBULDAN KATILIYORUM YAŞIM 26 İLK DENEMEMDİİ SERAP YALTII ERDEM HASTANESİİ SORUN TÜP TIKANIKLIĞI...BİDAHA BİLMİYORUMM NEZAMAN OLURR ZAMANLA KARAR VERİCİİMM..:92:

ooooo yeni topikler açılmışşş yeni listeler yapılmışşşş yeni umutlara yeni başlangıçlar süper sizin adınıza sevindim en azından dediğiniz gibi bazen insan kaldıramıyo bazı şeyleriii burası size hayırlı gelir inşaAllah canlarımmm
arada çaya uğrasak misafir edesiniz dimi???

Yayan kişiye söylemen yeterlii sadece tekrr yayar eşimin tarafında öle yaptım kimse aramıyo o yaymışş olmadığını tüp bebeğide o yaymıştıı gevşek ağızlı arkadaşım sölemiştii bi tek o biliyodu

Ayıp ediyon buyrunn gelinn bizz herkesi kucaklarızz sevgi ile dolu taşan kalbimiiz var

adana başkent araştırma has. 3 deneme 3. dondurulmuşlarla

4. mersinde özde de düşünüyorun -gel git 1 saat mersin adana çok yordu beni

yaş 26

sebebsiz diye geçtiler rapora ama eşimin ileri hızlı 0 çıktı bide şekil bozukluğu var

ve embriyolerımız kalitesiz oluyodu

ikisinide yaşamış biri olarak diyorum ki tutup da kaybetmesi çok daha zormuş şekerimm... sen o bahşişleri biriktir bacım çok para lazım çookkkkkk
evet canım inşallahhh her zaman bekleriz kendi topiğiniz gibi

geçmiş olsun dicem ama geçmiyor bilirim napalım yılmak yok yeni tedavilerimizde inşallahhh hayırlı olur sonucumuzz

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn

ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI

Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş.....................
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor inşallahh
Nazayse..............29...................2....... ............Ivı tüp bebek....................İlk fırsatta inşallah
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2....................Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....................Mersin Özde.......................???????????????

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm

Kızlar bilgilerinizi yazarsanız güncellenecektir.

Son düzenleme:

maşallah sende benim gibi rekora koşuyorsun bu son olur inşallahh canımm.. ne zaman başlamayı düşünüyorsun

evet inşallah son olur

hemen istiyorum aslında ama ben tüp bebeğe başlayalı6 ay oldu 2 aya bir 1 tüpbebek yaptırdık

çok mu hırsmyapıyorum belesem mi acaba bilmiyorum

ama ara verincede zaman boşa geçiyo gibi geliyor

hemen bu adetim de düşünüyorum ama tam karar vermedim

senin sorunun neydi????

canım bilmiyorum ki bazı doktorlar peş peşe yapmak faydalı vücut alışmışken tutması daha olası diyor.. bazılarıda peşpeşe yapmak zararlı diyor .. hangisine inanıcaz bilmiyoruz ki.. benim tüplerimde tıkanıklık vardı... iki deneme negatifti sonra öğrendimki ben değil 2 200 kere denesem olmazmış çünki tüplerden akan enfeksiyon ve sıvı embriyonun yaşamasını ve tutmasını engellermiş.. ok dedik şubatta aldırdık tüpleri temizlettik içeriyi... sonra hemen tüp yaptırdık.. tuttu bu sefer ama 17. günde değer düştü neden böyle oldu bilmiyorum ama oldu işte.. en azından tutabiliyor onu biliyoruz artık.. bu sefer dondurulmuşum var 4 tane eğer çözüldüğünde kullanılır durumdaysa onlarla denicez bakalım inşallahhh.. ben 2007 yılında başladıkm tedavilere 4 yıl oldu hala koşturuyorum maddi olarak çok yıprandık yoksa bende hiç ara vermicem.

Nazayse bacım hoşgeldinnn.. nasılsınnnn

sabah test yaptım boşa param gitti yinee 21 e düşmüş değer... çevremdekilerde bir umut varmış hepsi yıkıldı sonuca bende kendimi alıştırmıştım zaten biliyordum umut yok... önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkk.. doktor ilaçları bırak bir ara gel görüşelim dedi .... bende durum böle canım sende ne var ne yok kanaman başladımı ay korkuyorum ondan ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…