Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

napıyosun kız derya nasılsın güzel bi çığlık atmaya hepimizin çok ihtiyacı var içimizi dökebilsek rahatlıcaz aslında ne güzel olurdu demi

Kizlarrr ajdanin konserine didiommmmm..ayhh bayiliom kadinaa ayni onun gibi gyindimmm suslendim. Offf

evet şimdi yaz da geldiiii kokuşma kızzzzzzzz:86::86::86:
aaaaaaaaaaaaaa böyle bir çığlık atasım varki ama olmuyor anam bir tepe bulup bağırmam lazı tıkandım

zor da olsa yıkandım
kavanoz al büyük bir kavanoz ağzını kavanoza daya onun içine bağır

napıyosun kız derya nasılsın güzel bi çığlık atmaya hepimizin çok ihtiyacı var içimizi dökebilsek rahatlıcaz aslında ne güzel olurdu demi

deryaaaaaaaa nere gittin gı
burdayım hayatımmm.... evet yaaaaa ama apartmanda çığlık atsam herkes doluşur bişi var diyee
zor da olsa yıkandım
kavanoz al büyük bir kavanoz ağzını kavanoza daya onun içine bağır

hahah bu güzel bir seçenek dur bi denicem

niye canım sizin bankanın işleri kötü mü nete girmene bişi demiyorlar iyi barii

evet battık batıcaz ben muhasebe-personel bölümündeyim müşteri falan yok rahatız o yüzden hatta fazla rahat kös kös oturuyorum sabahtan beri.. aybaşı aysonu falan olunca sıkışık oluyor işler

Kizlar Gunaydin

Nasilsiniz bakalim???Sanirim kizlar ben hic adet olamiyacam.Karnim sisti tabii kilomda artmaya basladi.Ayse ne oluyo kiz bize?Endometrizis midir nedir duydunuzmu hic onu acep ondanmi oldu?Kanama icerde oluyomus.Allahim Allah korusun...Bilgi olan varsa verirse sevinirim

opuyorum sizleri

:93::82:: Ohh opuldummm bnde hepinsii opuom kopkopum aysemmm conconummmmm...bacim dra gidin bi sislikte zor olurrr en azindan muayene olun hamimisinis ogrnin yada ilacla soktuürun iciniziiii:79:

canım tünaydınnnn... doktorunla konuşsana canım yaa. bir hafta gecikmesi normalde sonrası için doktora gidilmeli diye biliyorumm.. dikkat et canım
:93::82::
Ohh opuldummm bnde hepinsii opuom kopkopum aysemmm conconummmmm...bacim dra gidin bi sislikte zor olurrr en azindan muayene olun hamimisinis ogrnin yada ilacla soktuürun iciniziiii:79:

canım nabersinnnn.... bugün geciktin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…