:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:
:96::96:
üfff ben de yaaa duş bile yapmak istemiyoruuuuuuuuuum....
evet şimdi yaz da geldiiii kokuşma kızzzzzzzz:86::86::86:
aaaaaaaaaaaaaa böyle bir çığlık atasım varki ama olmuyor anam bir tepe bulup bağırmam lazı tıkandım
napıyosun kız derya nasılsın güzel bi çığlık atmaya hepimizin çok ihtiyacı var içimizi dökebilsek rahatlıcaz aslında ne güzel olurdu demi
burdayım hayatımmm.... evet yaaaaa ama apartmanda çığlık atsam herkes doluşur bişi var diyeederyaaaaaaaa nere gittin gı
zor da olsa yıkandım
kavanoz al büyük bir kavanoz ağzını kavanoza daya onun içine bağır
sen nerdesin kız kaçakkkkk topicimizle ilgilenmiyorsunnnn..nöbet yazıcam sana en sonundaa ..ana nerdesınız kıslar ya bekledıım performans yok bugunnn hepınızı osledımmm
Günaydıııın
Üüüüf canım sıkıldı beniiim işim de yok burda hapsoldum yine((
niye canım sizin bankanın işleri kötü münete girmene bişi demiyorlar iyi barii
evet battık batıcazben muhasebe-personel bölümündeyim müşteri falan yok rahatız o yüzden hatta fazla rahat kös kös oturuyorum sabahtan beri.. aybaşı aysonu falan olunca sıkışık oluyor işler
oh ne rahatmış beeee...
yaaa tabi dışı seni yakar içi beni :))
hala adet olmadım çatlıycam artık
Ohh opuldummm bnde hepinsii opuom kopkopum aysemmm conconummmmm...bacim dra gidin bi sislikte zor olurrr en azindan muayene olun hamimisinis ogrnin yada ilacla soktuürun iciniziiiiKizlar Gunaydin
Nasilsiniz bakalim???Sanirim kizlar ben hic adet olamiyacam.Karnim sisti tabii kilomda artmaya basladi.Ayse ne oluyo kiz bize?Endometrizis midir nedir duydunuzmu hic onu acep ondanmi oldu?Kanama icerde oluyomus.Allahim Allah korusun...Bilgi olan varsa verirse sevinirim
opuyorum sizleri
canım tünaydınnnn... doktorunla konuşsana canım yaa. bir hafta gecikmesi normalde sonrası için doktora gidilmeli diye biliyorumm.. dikkat et canımKizlar Gunaydin
Nasilsiniz bakalim???Sanirim kizlar ben hic adet olamiyacam.Karnim sisti tabii kilomda artmaya basladi.Ayse ne oluyo kiz bize?Endometrizis midir nedir duydunuzmu hic onu acep ondanmi oldu?Kanama icerde oluyomus.Allahim Allah korusun...Bilgi olan varsa verirse sevinirim
opuyorum sizleri
:93::82::
Ohh opuldummm bnde hepinsii opuom kopkopum aysemmm conconummmmm...bacim dra gidin bi sislikte zor olurrr en azindan muayene olun hamimisinis ogrnin yada ilacla soktuürun iciniziiii:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?