Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

:93::82::
Ohh opuldummm bnde hepinsii opuom kopkopum aysemmm conconummmmm...bacim dra gidin bi sislikte zor olurrr en azindan muayene olun hamimisinis ogrnin yada ilacla soktuürun iciniziiii:79:

Is yokmu Hulyacim valla keske ogretmen olsaydim senin tedavin ne surecte dheaya devammi??

Ohhh valla Allah bilir maas da aliyodur Bu arada hulya ya isim bulmak sitedim ama bulamadim aklina gelen varmi

herıldddd yanii maaş ta alıyorlarrr ssk da işliyorr ohhh ne rahatttttt isim derken lakap mııı ? erkek olsa kel mahmut derdik ama uymuyorr ne desek acaba cadılığı simgeleyen bişi olabilirrrr

Ben burdaydimmmmm....
Is yokmu Hulyacim valla keske ogretmen olsaydim senin tedavin ne surecte dheaya devammi??
Ahhh cnmm dwmmm ilaca benn dra gtmiommm ikinci adette gtcemmm ama ilk adet vaktim pazartesii tabe olursammmm...hamisim yha o bakimdannnn
zeynep cim hülyanın işi rahatoh şimdi yaz tatiline de giriyorlarrrr ohhhh yan gel yat osmannnn
Yes cnmm rahatkmm kocamda az once telde ole soluooo yarin tatail cuma tatil ctesi pazar satenn sonra da yas tatiliii.konular bitti evraklar tamam gibii
Ohhh valla Allah bilir maas da aliyodur Bu arada hulya ya isim bulmak sitedim ama bulamadim aklina gelen varmi
Yeaaa aliorumm cnmm maass .napcan kis s
Sennn isimmm ...:90::82:

hadi yaff kaç gün geçtii dokota sorsaydın belki sökücü verirrrr:82::82: stresten olamadı hatun
6 gün oldu bu akşam aramayı düşünüyorum benim doktor cins akşam 8den sonra aranıyor öyle usulü :)))

yok kız endometriozis öyle bişey değil ben de var kanamam çok oluyor hem de ne kadar çok üstelik de uzuuuun..

herıldddd yanii maaş ta alıyorlarrr ssk da işliyorr ohhh ne rahatttttt isim derken lakap mııı ? erkek olsa kel mahmut derdik ama uymuyorr ne desek acaba cadılığı simgeleyen bişi olabilirrrr

Ayyyy ne icin isim bulcaksiniz banaHulya ismi neyinise yetmioo lolllloll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…