- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
:93::82::
Ohh opuldummm bnde hepinsii opuom kopkopum aysemmm conconummmmm...bacim dra gidin bi sislikte zor olurrr en azindan muayene olun hamimisinis ogrnin yada ilacla soktuürun iciniziiii:79:
yaaa tabi dışı seni yakar içi beni :))
hala adet olmadım çatlıycam artık
Is yokmu Hulyacim valla keske ogretmen olsaydim senin tedavin ne surecte dheaya devammi??
zeynep cim hülyanın işi rahatoh şimdi yaz tatiline de giriyorlarrrr ohhhh yan gel yat osmannnn
Ohhh valla Allah bilir maas da aliyodur Bu arada hulya ya isim bulmak sitedim ama bulamadim aklina gelen varmi
Ahhh cnmm dwmmm ilaca benn dra gtmiommm ikinci adette gtcemmm ama ilk adet vaktim pazartesii tabe olursammmm...hamisim yha o bakimdannnnIs yokmu Hulyacim valla keske ogretmen olsaydim senin tedavin ne surecte dheaya devammi??
Yes cnmmzeynep cim hülyanın işi rahatoh şimdi yaz tatiline de giriyorlarrrr ohhhh yan gel yat osmannnn
Yeaaa aliorumm cnmm maass .napcan kis sOhhh valla Allah bilir maas da aliyodur Bu arada hulya ya isim bulmak sitedim ama bulamadim aklina gelen varmi
6 gün oldu bu akşam aramayı düşünüyorum benim doktor cins akşam 8den sonra aranıyor öyle usulü :)))hadi yaff kaç gün geçtii dokota sorsaydın belki sökücü verirrrr:82::82: stresten olamadı hatun
Kizlar Gunaydin
Nasilsiniz bakalim???Sanirim kizlar ben hic adet olamiyacam.Karnim sisti tabii kilomda artmaya basladi.Ayse ne oluyo kiz bize?Endometrizis midir nedir duydunuzmu hic onu acep ondanmi oldu?Kanama icerde oluyomus.Allahim Allah korusun...Bilgi olan varsa verirse sevinirim
opuyorum sizleri
herıldddd yanii maaş ta alıyorlarrr ssk da işliyorr ohhh ne rahattttttisim derken lakap mııı ? erkek olsa kel mahmut derdik ama uymuyorr ne desek acaba cadılığı simgeleyen bişi olabilirrrr
kopkop concon herkesin bi adı var yaaa bana da bulun:84::84::84:
Tontonnn:76:Nassiii
Ayyyy ne icin isim bulcaksiniz banaHulya ismi neyinise yetmioo lolllloll
Tontonnn:76:Nassiii
domdom olusun domdom :))) ne de olsa domdom bir insanım
kızlarr azcık kopiş verinde bulalımmmmm...
dom dom kurşunuuuu sevdim bennhülya ne olcakkkk
Tonton yha nuffenn hemm dom dom ne demk cnmmmdomdom olusun domdom :))) ne de olsa domdom bir insanım
yumyum cok guzel kime verelim bu ismi hulya yada ayse hanginiz begendiniz
domdom olusun domdom :))) ne de olsa domdom bir insanım
Tonton yha nuffenn hemm dom dom ne demk cnmmm
bana mi yumyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?