Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Bilmiyorum Aysecim peki benim durumum nerdir?Hala regli olamadim stresten olabilirmi 40 gunu gectide...

Ne yapcan topic adinii cinnncinn!... Ne hinlik dusunun sen yine kooop???yhaaa anne demem teysee

Tam bilmiyorum cnm varmi yokmu ne olarak degistirmeyi dusunuyosun

yaff kızlarr nisan hüsranlığını atıpp daha geniş kitlelere açılmayı düşündüm deee.. hemde bizi simgeleyen birşey olsun dedim fikriniz nedir...

topic adı : Bir Gün Bizde Anne Olacağızz..

yaff kızlarr nisan hüsranlığını atıpp daha geniş kitlelere açılmayı düşündüm deee.. hemde bizi simgeleyen birşey olsun dedim fikriniz nedir...

topic adı : Bir Gün Bizde Anne Olacağızz..

Olacagiz insallah canimda ben bu topigi bir yerde gormustum

Canlarimmm arastr bakalimm olurrryha belki iii olur haaaaaqma degismessesede sorun etme nolur calia senin de olurrr

nazarınız değdi bir sürü işim çıktı ama şıppadanak yaptım bittiiii :)))

Bilmiyorum Aysecim peki benim durumum nerdir?Hala regli olamadim stresten olabilirmi 40 gunu gectide...
doktora gitmek için ne bekliyorsun ben anlamadım ki
hahhaha hülyacımmmm hemendeeeee savaş silahlarını aldııı kızlar ne sorucam topic adını değiştirebiliyormuyuzz
evet değiştirelin kopkop concon domdom yumyum pompom zomzom bambam olsun yeni adımız
Ayyy yeni haberrrr kislarrrr.....secimden sonraki pazartesi okulla tatilmisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…