sıkıldım sıkıldım sıkıldıııım evime gitmek istiyorum beeen:95::95::95:
bendeeeeee ama ben anne olmak istiyorummmmm :2::2::2::2:
Qhhahahaahhahahnihayeeet ben eve didiyoruuumm
inşallah tatlım benimmm ne zaman düşünüyorsun belki aynı zamanda oluruz tedavi ben iki ay sonra filan düşnüüyorum kısmetseKizlar doktorumdan randevumu aldim.23 haziran dedi.Gerci burda hastaneler ozel olmadigi icin bu kadar gec oldu.Neyse 23 hazirandan once istanbula umut bebge gideecegim ve randevumu alacagiz.Hadi kizlar insallah bu topimigimiz hayirli olur hepimiz hamis olalim.
bendeeeeee ama ben anne olmak istiyorummmmm :2::2::2::2:
ben de anne olmak ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Qhhahahaahhahahsen yenimi eve gidosu nnn ben kacc saatttr evdee pinekliorumm tv karsisindaa 9
Hadi bakalim hayrli olsunn cnmmmm kankammmm...abeke hamis olcaz blki yrin blki yarindanda yakinKizlar doktorumdan randevumu aldim.23 haziran dedi.Gerci burda hastaneler ozel olmadigi icin bu kadar gec oldu.Neyse 23 hazirandan once istanbula umut bebge gideecegim ve randevumu alacagiz.Hadi kizlar insallah bu topimigimiz hayirli olur hepimiz hamis olalim.
e olcas ya zateeen şüpheniz mi vaar :))
Bibibidenemmmmmm domdomummm sen ve bana kusmek haaaayaaaa küstüm ben sana
zeynep sen de bunun yazdıklarını beğen beğen sana da küstüm
inşallah tatlım benimmm ne zaman düşünüyorsun belki aynı zamanda oluruz tedavi ben iki ay sonra filan düşnüüyorum kısmetsesüleyman beye git çok iyi doktordur
Hadi bakalim hayrli olsunn cnmmmm kankammmm...abeke hamis olcaz blki yrin blki yarindanda yakin
insallahh canim olacagiz inaniyorum tabii hamile olunca hepimiz gobuslu fotolarimizi cekip buraya koyacagiz anlastik mi
Doktorumuzu kendimiz mi seciyoruz cnm oyleyse onu secerim benim de 2 ay surer gibi gorunuyor. Bide randevu alipmi gitmem gerekiyor???
Bu arada bisey sormak istiyorum yurtdisinda soyle ilk tup bebek yaptirmak bedava acaba diyorum onu deneyipte mi gitsem yoksa direk mi gitsek malum ilk tup bebgimde deneyemedim cunku yeterli yumurtam gelismemisti.
Oke bebeqqqqq nedmkkkkHadi bakalim hayrli olsunn cnmmmm kankammmm...abeke hamis olcaz blki yrin blki yarindanda yakin
insallahh canim olacagiz inaniyorum tabii hamile olunca hepimiz gobuslu fotolarimizi cekip buraya koyacagiz anlastik mi
Yaaa cnm sen hstalanmadigin icin dra gidemijenmiiik...taaaa 23unumu beklicenn
Oke bebeqqqqq nedmkkkk
Acaba hayitiden olurmu o kadar ictim acaba yan etkisi olurmu Hulya?
Umarim o zamana kadar beklemem ayy olurum insallah karnim agriyor ufak ufak belirtiler ama ama hayirlisi artik.
Bitanem sanmam cu ku bnde dei gibi sabah aksam hic aksatmadn iciodumm.. Sperr tam zmnindaa gelioduu saat gibiii...yan etkisi olmas bncee yarari olan sey zarar olmaz ..simdi icmiom nasi korkuomm valla reglimin duseni bosulcak diee...bnm 22 yada 25 inde regli olmmm gerek insaalahAcaba hayitiden olurmu o kadar ictim acaba yan etkisi olurmu Hulya?
Yaaa cnmm ben ne icin sordum biliomusnn....tedavi sen regli olunca baslijak yhaaa reglini ilacla filan baslatsalar orda medem ilki ucretsizmisss orda dene cnmm ne dersin bole bi sansin varsa kullan bnce ordaaa..ahh bana simsi gelip biri ucretsiz tedavi yapcaz dese kosa kosa deil uca uca gderimmm
Hmmm dielim trkiyede yptirdi n ve allah korusun tutmadi ve srn gttinnn yurtdiisnAa. bakk allahkoruusn diorumm tutcak insallahda eger yutdisina gdrsen orda yinemibedavVar da canim oyaliyolar iste bugun git yarin gel.Boyle giderse daha ne kadar surer kimbilir bizim gibi sorunu olanlara beklemek hic iyi degil gibime geliyor.Her halikarda burda da yaptiricam cnm.Neyse bekleyip gorecegiz.Su bir gercek en iyisi bizim doktorlar...
Doktorumuzu kendimiz mi seciyoruz cnm oyleyse onu secerim benim de 2 ay surer gibi gorunuyor. Bide randevu alipmi gitmem gerekiyor???
Bu arada bisey sormak istiyorum yurtdisinda soyle ilk tup bebek yaptirmak bedava acaba diyorum onu deneyipte mi gitsem yoksa direk mi gitsek malum ilk tup bebgimde deneyemedim cunku yeterli yumurtam gelismemisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?