Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Kizlar doktorumdan randevumu aldim.23 haziran dedi.Gerci burda hastaneler ozel olmadigi icin bu kadar gec oldu.Neyse 23 hazirandan once istanbula umut bebge gideecegim ve randevumu alacagiz.Hadi kizlar insallah bu topimigimiz hayirli olur hepimiz hamis olalim.

inşallah tatlım benimmm ne zaman düşünüyorsun belki aynı zamanda oluruz tedavi ben iki ay sonra filan düşnüüyorum kısmetse süleyman beye git çok iyi doktordur

Hadi bakalim hayrli olsunn cnmmmm kankammmm...abeke hamis olcaz blki yrin blki yarindanda yakin
e olcas ya zateeen şüpheniz mi vaar :))

yaaaa küstüm ben sana
zeynep sen de bunun yazdıklarını beğen beğen sana da küstüm
Bibibidenemmmmmm domdomummm sen ve bana kusmek haaaaAyhh gldurme benii nuffenBak kopuom su andaaa..hmde bgenecek tabe concon yasdiklarimi bu forumda demokrasii varrr Susmaa con sustukca sira sana gelevekkkkkkk
Immmm dsundumde domdomm yeni isminin hatrinaa barisiom affdiom seniii

inşallah tatlım benimmm ne zaman düşünüyorsun belki aynı zamanda oluruz tedavi ben iki ay sonra filan düşnüüyorum kısmetse süleyman beye git çok iyi doktordur

Doktorumuzu kendimiz mi seciyoruz cnm oyleyse onu secerim benim de 2 ay surer gibi gorunuyor. Bide randevu alipmi gitmem gerekiyor???
Bu arada bisey sormak istiyorum yurtdisinda soyle ilk tup bebek yaptirmak bedava acaba diyorum onu deneyipte mi gitsem yoksa direk mi gitsek malum ilk tup bebgimde deneyemedim cunku yeterli yumurtam gelismemisti.

Yaaa cnm sen hstalanmadigin icin dra gidemijenmiiik...taaaa 23unumu beklicenn

Umarim o zamana kadar beklemem ayy olurum insallah karnim agriyor ufak ufak belirtiler ama ama hayirlisi artik.

Yaaa cnmm ben ne icin sordum biliomusnn....tedavi sen regli olunca baslijak yhaaa reglini ilacla filan baslatsalar orda medem ilki ucretsizmisss orda dene cnmm ne dersin bole bi sansin varsa kullan bnce ordaaa..ahh bana simsi gelip biri ucretsiz tedavi yapcaz dese kosa kosa deil uca uca gderimmm

Var da canim oyaliyolar iste bugun git yarin gel.Boyle giderse daha ne kadar surer kimbilir bizim gibi sorunu olanlara beklemek hic iyi degil gibime geliyor.Her halikarda burda da yaptiricam cnm.Neyse bekleyip gorecegiz.Su bir gercek en iyisi bizim doktorlar...

Hmmm dielim trkiyede yptirdi n ve allah korusun tutmadi ve srn gttinnn yurtdiisnAa. bakk allahkoruusn diorumm tutcak insallahda eger yutdisina gdrsen orda yinemibedav

Hmmm cnmmm burda yptridinn dielimm ve allahim korusunnn allahhhim korusunn tutmadi dielimm merak

hayatım ben bilmiyorum yurtdfışında bedavamııı öyleyse hepimiz oraya gidek kızzzzzzz tatlım seçebiliyorsun doktorunu randevu alman lazım yoğun oluyorlar... söylersin süleyman beyle görüşücem diye verirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…