Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Kizlar bgun sogam kurumunson gunu.yarin incir kürune baslicam da sizceincir havuc biarada olanmi yoksa tek incir kürunu mu yapayimmm acill cvpp...hqqq kopum

Kizlar bgun sogam kurumunson gunu.yarin incir kürune baslicam da sizceincir havuc biarada olanmi yoksa tek incir kürunu mu yapayimmm acill cvpp...hqqq kopum
o soğan suyunu nasıl içtin bende önceden denemeye kalktım çok kötü midem bulandı anca birkaçgün içtim devam edemedim içim dışıma çıktı:86::86::86::86::86:

aaa bi de affediom diyooo ben seni affetcem mi bakalım
ben senin gibi cıvık örtmen görmedim hiç senin bu yazdıklarını bütüüün öğrencilere okutup seni bitiricem nıhahahaaaaa

benim bu kedim deli galibaa ne zaman bu laptopu kucağıma alsam o da kucağıma gelip bunun üstüne yatıyo yaf :86::86:

o soğan suyunu nasıl içtin bende önceden denemeye kalktım çok kötü midem bulandı anca birkaçgün içtim devam edemedim içim dışıma çıktı:86::86::86::86::86:
ahahhah ben ıctım vlla bişi olmadıı hafıf sekerımsı bı tat..koklamadımmm..aman ne bılım bacım umut kapısı wlla..neler ıcmedımkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Muayene ucreti aliyolarmi?aliyolardir da umarim cok pahali degildir.cunku ben on gorume yapicam tetkiklerimide yaparim ondan sonra tup bebek icin gun alirim

bu arada evet burda tup bebek bedava bir kereye mahsus.Ama kizlar zaten onlarin sucu gormediler ben hamileydim ama kanamam vardi kac kere beni biseion yok diye gonderdiler.Allahim bana hem ic hem dis gebelik nasip etti.Eger erken gorselerdi simdi bir evladim olacakti

nasip degilmis..

canım ilk görüşme ücretsiz ama muayene ederse ücret alınıyor.. ben uyanıklık yaptım ilk görüşmede hazır değilim dedim muayene ettirmedim 150 tl muayenesi çünki sonra tüp bebek tedavisi başayınca ettiler ek ücret ödemedim... doktorumda üstelemedi anladı sanırım .açık açık konuşursan yardımcı oluyor muhasebedeki kızlar canım.kader kısmet canım üzme kendinii .. Allah bu sefer nasip eder inşallahh

Mutlu günler kızlarrrrr. Bugün çok güzel bir gün ama ben neden mutlu değilimmm

19 mayıss ulusal egemenliğimizin simgesi çok güzel bir günn,, aynı zamöanda ablamın doğum günü ve bizim yıldönümümüz bugün beş yılımız bitiyorrr... rabbim hepimize mutlu yuva ve bu mutlu yuvamıza bir meyve nasip etsinn

mutlu değilsin çünkü hava bozuk yoksa derdimiz yok değil mi tatlım iyiyiz çok şükür...
ablana nice yıllar size de birlikte mutlu huzurlu uzuuun bir ömür :)))

Canim kocasinla nice uzun senelere 40.yilinizida kutlamak nasip etsin.Simdi dekopa git suslen puslen kocasinin karsisina bir guzel cik disariya cikabiliyosaniz cikin cikamiyosan bir guzel mamisler yap onun icin.Bugunun ozel oldugunu hissettirki ozel oldugunu anlasin.Yoksa bizim kocalarimiz anlamiyolar durtmek lazim onlari.

Sana guveniyorum..

Incir kurunu yap canim bence...ama sen dheada aliyordun amanin yan etkisi olmasin hulyacim..

ayyy sende neler varmış böleeee inşallah canım güzel dileklerin içinn... ama bişi yapamıcaz bugün sanırım oda işte bende keyfimde yok ne bilim dur bakalım akşam ola hayrolaaa
Incir kurunu yap canim bence...ama sen dheada aliyordun amanin yan etkisi olmasin hulyacim..

bencede HÜLYACIMMMM her bulduğunuz yemeyin kızz dokunucakkkk

Hehehe ben yapmaya calisiyorum bazen hayal kirikligina ugrasamda durtuyorum valla.Saat 5 hadi yavas yavas kalk soyle makyaj falan yap. Sakin keyfim yok deme.Ozel gununu mahvetme. Hadi hadi bekliyorum...

Hehehe ben yapmaya calisiyorum bazen hayal kirikligina ugrasamda durtuyorum valla.Saat 5 hadi yavas yavas kalk soyle makyaj falan yap. Sakin keyfim yok deme.Ozel gununu mahvetme. Hadi hadi bekliyorum...

fitilledi beni hatun hadi öptüm hepinizi topici yalnız bırakmayınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…