o soğan suyunu nasıl içtin bende önceden denemeye kalktım çok kötü midem bulandı anca birkaçgün içtim devam edemedim içim dışıma çıktı:86::86::86::86::86:Kizlar bgun sogam kurumunson gunu.yarin incir kürune baslicam da sizceincir havuc biarada olanmi yoksa tek incir kürunu mu yapayimmm acill cvpp...hqqq kopum
aaa bi de affediom diyooo ben seni affetcem mi bakalımHadi bakalim hayrli olsunn cnmmmm kankammmm...abeke hamis olcaz blki yrin blki yarindanda yakin
Bibibidenemmmmmm domdomummm sen ve bana kusmek haaaaAyhh gldurme benii nuffen Bak kopuom su andaaa..hmde bgenecek tabe concon yasdiklarimi bu forumda demokrasii varrr Susmaa con sustukca sira sana gelevekkkkkkk
Immmm dsundumde domdomm yeni isminin hatrinaa barisiom affdiom seniii
Hadi bakalim hayrli olsunn cnmmmm kankammmm...abeke hamis olcaz blki yrin blki yarindanda yakin
insallahh canim olacagiz inaniyorum tabii hamile olunca hepimiz gobuslu fotolarimizi cekip buraya koyacagiz anlastik mi
aaa istiyosanız ben hemen koyarım göbüşlü fotomu zira zaten göbüşüm 9 aylık
ahahhah ben ıctım vlla bişi olmadıı hafıf sekerımsı bı tat..koklamadımmm..aman ne bılım bacım umut kapısı wlla..neler ıcmedımkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiio soğan suyunu nasıl içtin bende önceden denemeye kalktım çok kötü midem bulandı anca birkaçgün içtim devam edemedim içim dışıma çıktı:86::86::86::86::86:
aaa bi de affediom diyooo ben seni affetcem mi bakalım
ben senin gibi cıvık örtmen görmedim hiç senin bu yazdıklarını bütüüün öğrencilere okutup seni bitiricem nıhahahaaaaaemınım en gusel tat sogan suyuu belkiiii
aaa istiyosanız ben hemen koyarım göbüşlü fotomu zira zaten göbüşüm 9 aylıkhepımıs oleyısss cnmmm..bgun hemsıremi ziyarete gıttımmm enjeksıtyon yapannn...hedıye gturudmmm onaa..bneı grdu ve ne dedı bılonus muuu aaaaaaaa ne kdr kılo almısınn..halbukı transferden sonra benıı gunde 2 kere grurduu...sımdı dedı kılo almısn dıee..
benim bu kedim deli galibaa ne zaman bu laptopu kucağıma alsam o da kucağıma gelip bunun üstüne yatıyo yaf :86::86:
ayhhh kıs senın minikin mı varrradı neeeeeeeeeeeeee:86::86::86:
hayatım ben bilmiyorum yurtdfışında bedavamııı öyleyse hepimiz oraya gidek kızzzzzzztatlım seçebiliyorsun doktorunu randevu alman lazım yoğun oluyorlar... söylersin süleyman beyle görüşücem diye verirler..
Muayene ucreti aliyolarmi?aliyolardir da umarim cok pahali degildir.cunku ben on gorume yapicam tetkiklerimide yaparim ondan sonra tup bebek icin gun alirim
bu arada evet burda tup bebek bedava bir kereye mahsus.Ama kizlar zaten onlarin sucu gormediler ben hamileydim ama kanamam vardi kac kere beni biseion yok diye gonderdiler.Allahim bana hem ic hem dis gebelik nasip etti.Eger erken gorselerdi simdi bir evladim olacakti
nasip degilmis..
Mutlu günler kızlarrrrr. Bugün çok güzel bir gün ama ben neden mutlu değilimmm
19 mayıss ulusal egemenliğimizin simgesi çok güzel bir günn,, aynı zamöanda ablamın doğum günü ve bizim yıldönümümüz bugün beş yılımız bitiyorrr... rabbim hepimize mutlu yuva ve bu mutlu yuvamıza bir meyve nasip etsinn
ayhhh kıs senın minikin mı varrradı neeeeeeeeeeeeee:86::86::86:
mutlu değilsin çünkü hava bozuk yoksa derdimiz yok değil mi tatlım iyiyiz çok şükür...
ablana nice yıllar size de birlikte mutlu huzurlu uzuuun bir ömür :)))
Mutlu günler kızlarrrrr. Bugün çok güzel bir gün ama ben neden mutlu değilimmm
19 mayıss ulusal egemenliğimizin simgesi çok güzel bir günn,, aynı zamöanda ablamın doğum günü ve bizim yıldönümümüz bugün beş yılımız bitiyorrr... rabbim hepimize mutlu yuva ve bu mutlu yuvamıza bir meyve nasip etsinn
o soğan suyunu nasıl içtin bende önceden denemeye kalktım çok kötü midem bulandı anca birkaçgün içtim devam edemedim içim dışıma çıktı:86::86::86::86::86:
ayyy sende neler varmış böleeeeCanim kocasinla nice uzun senelere 40.yilinizida kutlamak nasip etsin.Simdi dekopa git suslen puslen kocasinin karsisina bir guzel cik disariya cikabiliyosaniz cikin cikamiyosan bir guzel mamisler yap onun icin.Bugunun ozel oldugunu hissettirki ozel oldugunu anlasin.Yoksa bizim kocalarimiz anlamiyolar durtmek lazim onlari.
Sana guveniyorum..
Incir kurunu yap canim bence...ama sen dheada aliyordun amanin yan etkisi olmasin hulyacim..
ayyy sende neler varmış böleeeeinşallah canım güzel dileklerin içinn... ama bişi yapamıcaz bugün sanırım oda işte bende keyfimde yok ne bilim dur bakalım akşam ola hayrolaaa
bencede HÜLYACIMMMM her bulduğunuz yemeyin kızz dokunucakkkk
Hehehe ben yapmaya calisiyorum bazen hayal kirikligina ugrasamda durtuyorum valla.Saat 5 hadi yavas yavas kalk soyle makyaj falan yap. Sakin keyfim yok deme.Ozel gununu mahvetme. Hadi hadi bekliyorum...
Cnm gcmis olsnn cok byuk sarsinti dedimiideprem oldu korktuuuum uykum kaçtı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?