Wayhhhh anasinaBn ykken topicin hline bakkk Elinden sekeri alnmis cocuk gbiii :18:
Cnm gcmis olsnn cok byuk sarsinti dedimii
deprem oldu korktuuuum uykum kaçtı...
domdomdan yamyama domdomdan yamyama.. cevap ver yamyam...
biz iyiyiz de çok şükür kütahya da can kaybı varmış..Herkes iyi degilmi??
yamyam yamyam yamyaaaaam sensin yamyam..Alalaal yamyam kimolaaaaa...eger bana seslenseydi cvp verirdimmm ama bana seslenmedin...by yumyumm yeahh
Sen nerdydinki istanbukda deil iysinnn cnnmbiz iyiyiz de çok şükür kütahya da can kaybı varmış..ll
yamyam yamyam yamyaaaaam sensin yamyam..
Sen nerdydinki istanbukda deil iysinnn cnnm
topicimizi sahipsiz komayınn korsanlarrrr yerrrrHuhuuu Kizlar Nerdesiniz
Topik elden gidiyorrrrr:)))):82::82:
bendee eşime diyorum sallamaaasanaaaa hahah çok güldüm sonra.. Allah beterinden korusunnn yaffdeprem oldu korktuuuum uykum kaçtı...
domdomdan yamyama domdomdan yamyama.. cevap ver yamyam...
Kopkop nice yillara geleck donumunuzde meyvelerinisleee kutlmk nasio olsunnn
Mutlu günler kızlarrrrr. Bugün çok güzel bir gün ama ben neden mutlu değilimmm
19 mayıss ulusal egemenliğimizin simgesi çok güzel bir günn,, aynı zamöanda ablamın doğum günü ve bizim yıldönümümüz bugün beş yılımız bitiyorrr... rabbim hepimize mutlu yuva ve bu mutlu yuvamıza bir meyve nasip etsinn
Kızlar nasılsınızz canlarımmm
bağımlılık yaptınızz.. concon,domdom, yum yum( namı diğer yamyam) tüm kızlarrrrr nasılsınızz devamsızlık yapanlarrr semaaa(nazayse) ve esra (yabangülü) sizlereee ceza vericem az kaldııı niredesiniz bakemmmmmm
naptın askom gaza gelıp bısıcıkler yapaydın ya
cnm benım kocam dun yne ızınlıydı attık kendımızı dısarı bı cıft arkadasla yemek yedık soracııma cafede oturduk sohbet muhabbet bı baktık 6 saat gecmıssssora tatıl planı yaptık hazıranın 3.haftasında hep beraber tatıle cıkmayı dusunuyoruzzzzz ayy cok ıı gelecek ya sora da temmuzda tedavıye hazır hale gelırım artık sizlerde ne var ne yok bakemmmm
hayatım dün saçma bir gün oldu aksilikler filan işler ilgili doğru dürüst bişrye yapamadık... ama olsun her gün kutlama bize..iyi olmuş canım tatil iyi gelir tabikide.. git ama bak buraları ihmal etmeeeee yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Selam kizlar yaz geldi nazencim tatil hepimize iyi gelecek tabii bana da
Hepimizin keyfi yerinde bol bol moral depolayalim arkadaslar gene zor surec bizi bekleyecek iyi dinlenelim gezelim gencligimizin tadini da cikaralim.
Bu arada dekopacim naptin:)))) dun aksam nasil gecti???
Hulyacim sen naptin incir suyuna basladinmi??
Aysecim ya sen regli oldunmu?Valla inanirmisin bende olmadim dun aksam iyi degildin umarim iyisindir suan??
optum sizleri
hayatım sorma yaff.. dün işler yoğundu tmamladım çıktım matbba da işim vardı gittik eşimle amanınn adam işi mahvetmiş bir sinir bir sinirordan çıktık bişiler yedik eve geldik romantizm yapalım dedikk hop depremmmmm olduuu anammdedimki doğa bizi istemiyor bugünnn ..neyse bakalım haftasonu kutlarız dedik artık sen nasılsın canım hülyada yok bugün ayşede milette bir telaşş anam ben bu sene tatile zor giderim hem işler çok yoğun hemde maddi olaark açılmak istemiyorum bakalımmmmmmm neler olucakkkkkkkkkkkk ayşe noldu yaa regl oldu mu
HayirSelam kizlar yaz geldi nazencim tatil hepimize iyi gelecek tabii bana da
Hepimizin keyfi yerinde bol bol moral depolayalim arkadaslar gene zor surec bizi bekleyecek iyi dinlenelim gezelim gencligimizin tadini da cikaralim.
Bu arada dekopacim naptin:)))) dun aksam nasil gecti???
Hulyacim sen naptin incir suyuna basladinmi??
Aysecim ya sen regli oldunmu?Valla inanirmisin bende olmadim dun aksam iyi degildin umarim iyisindir suan??
optum sizleri
Ablama gtttim attim kndimi sabahin korunde yeni gldimmm iste bn olmayinca topic asagi dusooohayatım sorma yaff.. dün işler yoğundu tmamladım çıktım matbba da işim vardı gittik eşimle amanınn adam işi mahvetmiş bir sinir bir sinirordan çıktık bişiler yedik eve geldik romantizm yapalım dedikk hop depremmmmm olduuu anammdedimki doğa bizi istemiyor bugünnn ..neyse bakalım haftasonu kutlarız dedik artık sen nasılsın canım hülyada yok bugün ayşede milette bir telaşş anam ben bu sene tatile zor giderim hem işler çok yoğun hemde maddi olaark açılmak istemiyorum bakalımmmmmmm neler olucakkkkkkkkkkkk ayşe noldu yaa regl oldu mu
Ne dediiiikıslaaaar ben geldiiim naber?? çok yazdınız mı bir bakayım.. birazdan doktorumu arayıp hala adet olmadığımı söyleyeceğim bakalım ne diyecek...
aaa düşemezzzz skandalll hemen çekelimmKizlar topigimiz dusuyor asagiyaaaa
Hareketlenin hadii dusmesin asagilara...
kıslaaaar ben geldiiim naber?? çok yazdınız mı bir bakayım.. birazdan doktorumu arayıp hala adet olmadığımı söyleyeceğim bakalım ne diyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?