Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

gıcık yamyam ben de evime gidiyorum oooh bana da tatil bugün kıskandıramazsın beni

Huhuuu Kizlar Nerdesiniz

Topik elden gidiyorrrrr:)))):82::82:
topicimizi sahipsiz komayınn korsanlarrrr yerrrr
deprem oldu korktuuuum uykum kaçtı...
bendee eşime diyorum sallamaaasanaaaa hahah çok güldüm sonra.. Allah beterinden korusunnn yaff
domdomdan yamyama domdomdan yamyama.. cevap ver yamyam...

Kopkop nice yillara geleck donumunuzde meyvelerinisleee kutlmk nasio olsunnn

sağol canikomm hep birlikte inşallahh kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kızlar nasılsınızz canlarımmm

bağımlılık yaptınızz.. concon,domdom, yum yum( namı diğer yamyam ) tüm kızlarrrrr nasılsınızz devamsızlık yapanlarrr semaaa(nazayse) ve esra (yabangülü) sizlereee ceza vericem az kaldııı niredesiniz bakemmmmmm

naptın askom gaza gelıp bısıcıkler yapaydın ya

cnm benım kocam dun yne ızınlıydı attık kendımızı dısarı bı cıft arkadasla yemek yedık soracııma cafede oturduk sohbet muhabbet bı baktık 6 saat gecmıssssora tatıl planı yaptık hazıranın 3.haftasında hep beraber tatıle cıkmayı dusunuyoruzzzzz ayy cok ıı gelecek ya sora da temmuzda tedavıye hazır hale gelırım artıksizlerde ne var ne yok bakemmmm

hayatım dün saçma bir gün oldu aksilikler filan işler ilgili doğru dürüst bişrye yapamadık... ama olsun her gün kutlama bize.. iyi olmuş canım tatil iyi gelir tabikide.. git ama bak buraları ihmal etmeeeee yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Selam kizlar yaz geldi nazencim tatil hepimize iyi gelecek tabii bana da

Hepimizin keyfi yerinde bol bol moral depolayalim arkadaslar gene zor surec bizi bekleyecek iyi dinlenelim gezelim gencligimizin tadini da cikaralim.

Bu arada dekopacim naptin:)))) dun aksam nasil gecti???

Hulyacim sen naptin incir suyuna basladinmi??

Aysecim ya sen regli oldunmu?Valla inanirmisin bende olmadim dun aksam iyi degildin umarim iyisindir suan??

optum sizleri

Dekopa hayal kirikligina ugrattin beni acaba ne aksilikler geldi??Yahu birak aksiligi falan keyif yap ye ic gez zor gunler gene gelecek bize canimcim gene strese girecegiz.Yahu kocaciginla ilgilenmedin dimi?suslenip puslenmedin de..

Kocalarimizi elinde tutacagiz kizlar yoksa bizim gibi kisiri kim alacak hehehe saka yaptimmmm

hayatım sorma yaff.. dün işler yoğundu tmamladım çıktım matbba da işim vardı gittik eşimle amanınn adam işi mahvetmiş bir sinir bir sinir ordan çıktık bişiler yedik eve geldik romantizm yapalım dedikk hop depremmmmm olduuu anammdedimki doğa bizi istemiyor bugünnn ..neyse bakalım haftasonu kutlarız dedik artık sen nasılsın canım hülyada yok bugün ayşede milette bir telaşş anam ben bu sene tatile zor giderim hem işler çok yoğun hemde maddi olaark açılmak istemiyorum bakalımmmmmmm neler olucakkkkkkkkkkkk ayşe noldu yaa regl oldu mu

Son düzenleme:

Kizlar topigimiz dusuyor asagiyaaaa

Hareketlenin hadii dusmesin asagilara...

kıslaaaar ben geldiiim naber?? çok yazdınız mı bir bakayım.. birazdan doktorumu arayıp hala adet olmadığımı söyleyeceğim bakalım ne diyecek...

Hayir
Ablama gtttim attim kndimi sabahin korunde yeni gldimmm iste bn olmayinca topic asagi dusooo
kıslaaaar ben geldiiim naber?? çok yazdınız mı bir bakayım.. birazdan doktorumu arayıp hala adet olmadığımı söyleyeceğim bakalım ne diyecek...
Ne dediiii

Kizlar topigimiz dusuyor asagiyaaaa

Hareketlenin hadii dusmesin asagilara...
aaa düşemezzzz skandalll hemen çekelimm

tatlımmmm yaaa neden olmadın yaff çok geçtiiiiiiiii ... söktürmek lazım seniii nasılsın canım benimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…