Dekopa hayal kirikligina ugrattin beni acaba ne aksilikler geldi??Yahu birak aksiligi falan keyif yap ye ic gez zor gunler gene gelecek bize canimcim gene strese girecegiz.Yahu kocaciginla ilgilenmedin dimi?suslenip puslenmedin de..
Kocalarimizi elinde tutacagiz kizlar yoksa bizim gibi kisiri kim alacak hehehe saka yaptimmmm
Hülya canım nasılsın kızz... topicimiz sakinleştiii kızlar teker teker bıraktıı ne dersin bu durumaaaaa
Kızlarrr HEVUK, NİSAAA,, SUDENAZ DAN haber yok değil miii uzun zamandır gelmediler....
uzun süredir yoktum evet ama siz pek ilerlememişsinizbn en son 100 de bırakmıştım sizii... niye yok olduğuma gelinceee finallerim yaklaştııııı :84::84:ders çalışmaktan uyuştum artık...çok fenayım...gözlerim ağrıyoooo.... sizler nasılsınız bakalımmm...valla dönüp sayfaları okumadım çünkü okumaktan bıktım şu ara... sürekli okuyorum artık okurken garip sesler çıkarıyorum hıı höllöö hololaaa mır mır gibi...:92::92:sanırım delirdim :86::83: hepinizi öpüyorummmmmmmmmm
hoşgeldin canımm... aman iiyi bari arada ses verinde merak etmeyelimmmmgelişme yok bebem ben sana özetliyimm... herşey aynı duruyorrr.....
kopkop :)))sanırım sana böyle diyorlar dekopacım...yanlışsam düzelttopiğin başlığını değiştirmekten bahsetmişsin niye ki?ne koyacaksın başlığı....özelden mesaj at burda yoksam olur muuu?yoksa bulamam sizi ...üzülürümmm
he canım bizim lakaplar değiştiii.. ben kop kop oldummm zeynep conconyam yam var dom dom varr varda varrrr.... tatlım düşündüm ama yapamdım... umutlu bir şey koyacaktım bir gün bizde anne olacağız düşünmüştüm ama olmadı.. öyle bir durumda herkese haber vericem merak etme canımmm
tatlım nabersinnnn bişi olmazzz yam yam da olur yafffKopkopummm:78:hihi adda dittim bennnn...sen naptin cnmm ayh bn bu ara uykuya tahammul sinirlafimi astimmmv...dayanamiommm...kooopp sooole tontona amann domdomaa bana yamayam demesinnn.. Bemn ona ton t10 diomuyummm...icimia umutlu olsun cnmmm topic adii olmazada olurr...
Günaydıııın...
Ya neden ben haftaiçi bir türlü kalkamazken haftasonu saat sekiz olmadan şeytan gibi dikiliyorum ki ayağa....
Dün hazreti keltoş doktorumu aradım kendisi gezmelerdeymiş beni yarın öğlen arar mısın dosyana bakayım dedi..
İnsan bir adeti hiç böyle hasretle bekler mi yaaa
Bu arada yamyam yamyam yamyamsın seeeeen
sadece sen deılkıı kımle konussam anı durumda....haiçi kalkamayıs hsonuu alarmmm gıbıyıs mubarekkk....bari uyanmıskenn bosa harcamasaydın vaktıııı.malum saat 8 ve...........Günaydıııın...
Ya neden ben haftaiçi bir türlü kalkamazken haftasonu saat sekiz olmadan şeytan gibi dikiliyorum ki ayağa....
Dün hazreti keltoş doktorumu aradım kendisi gezmelerdeymiş beni yarın öğlen arar mısın dosyana bakayım dedi..
ooo kocişim çalışıyo kıs gitmişti adam boşa harcadım vaktisadece sen deılkıı kımle konussam anı durumda....haiçi kalkamayıs hsonuu alarmmm gıbıyıs mubarekkk....bari uyanmıskenn bosa harcamasaydın vaktıııı.malum saat 8 ve...........
Kopkopummm:78:hihi adda dittim bennnn...sen naptin cnmm ayh bn bu ara uykuya tahammul sinirlafimi astimmmv...dayanamiommm...kooopp sooole tontona amann domdomaa bana yamayam demesinnn.. Bemn ona ton t10 diomuyummm...icimia umutlu olsun cnmmm topic adii olmazada olurr...
Günaydıııın...
1 gezentı benım bı de sensın bu topıcte gez bakalımmmmKızlarr merhabaaa tekrararrr
bugün hava çok güzellll bizde napalım arkadaşlarla buluşacağız. florya sahiline gidicezz yeşillik deniz herşey varrrr.. akşama görüşürz kendinize iyi bakınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?