Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

hayatımmmm hülyacım alfabenin tüm harfleri senin olsun hangisini istersenn gezmelere mi gittin sennnnnnnnnn

yönetime mesaj atmıştım topic adı değiştirme oluyor mu diyee... cevap yazmadılarrrrrrrr

Hülya canım nasılsın kızz... topicimiz sakinleştiii kızlar teker teker bıraktıı ne dersin bu durumaaaaa

alemsın kıs cok guldum aksam aksam...sizi seviyorum...

Hülya canım nasılsın kızz... topicimiz sakinleştiii kızlar teker teker bıraktıı ne dersin bu durumaaaaa

kıs bırakmadık aaaa donup dolasıp gelecegımız yer yıne burasııııı

Kızlarrr HEVUK, NİSAAA,, SUDENAZ DAN haber yok değil miii uzun zamandır gelmediler....

uzun süredir yoktum evet ama siz pek ilerlememişsinizbn en son 100 de bırakmıştım sizii...niye yok olduğuma gelinceee finallerim yaklaştııııı:84::84:ders çalışmaktan uyuştum artık...çok fenayım...gözlerim ağrıyoooo....sizler nasılsınız bakalımmm...valla dönüp sayfaları okumadım çünkü okumaktan bıktım şu ara...sürekli okuyorum artık okurken garip sesler çıkarıyorum hıı höllöö hololaaa mır mır gibi...:92::92:sanırım delirdim :86::83:hepinizi öpüyorummmmmmmmmm

kopkop :)))sanırım sana böyle diyorlar dekopacım...yanlışsam düzelt topiğin başlığını değiştirmekten bahsetmişsin niye ki?ne koyacaksın başlığı....özelden mesaj at burda yoksam olur muuu?yoksa bulamam sizi ...üzülürümmm

hoşgeldin canımm... aman iiyi bari arada ses verinde merak etmeyelimmmm gelişme yok bebem ben sana özetliyimm... herşey aynı duruyorrr.....

he canım bizim lakaplar değiştiii.. ben kop kop oldummm zeynep concon yam yam var dom dom varr varda varrrr.... tatlım düşündüm ama yapamdım... umutlu bir şey koyacaktım bir gün bizde anne olacağız düşünmüştüm ama olmadı.. öyle bir durumda herkese haber vericem merak etme canımmm

bence boşver nisan ayımız hüsran oldu sonuçta diğer aylar bizimdir...Rabbim sıhat ömür versin yeter kii...ben kaçar çoooooooooookkkkkkkk uykum geldi....yarın yine ders varrr...1 haftadan fazla süre daha böyle devam...hoşçakalın öpüyorummmm....

Kopkopummm:78:hihi adda dittim bennnn...sen naptin cnmm ayh bn bu ara uykuya tahammul sinirlafimi astimmmv...dayanamiommm...kooopp sooole tontona amann domdomaa bana yamayam demesinnn.. Bemn ona ton t10 diomuyummm...icimia umutlu olsun cnmmm topic adii olmazada olurr...

Günaydıııın...
Ya neden ben haftaiçi bir türlü kalkamazken haftasonu saat sekiz olmadan şeytan gibi dikiliyorum ki ayağa....
Dün hazreti keltoş doktorumu aradım kendisi gezmelerdeymiş beni yarın öğlen arar mısın dosyana bakayım dedi..
İnsan bir adeti hiç böyle hasretle bekler mi yaaa
Bu arada yamyam yamyam yamyamsın seeeeen

tatlım nabersinnnn bişi olmazzz yam yam da olur yafff sana yakıltı amaaa cadılık varya azcıkkkk

tatlım merhaba o hepimizin başında nedense haftaiçi kalkmaz haftasonu yatmaz oluyoruz.. adet için neden dosyaya bakıyorkiii harbiden çok beklendi gelsin artık

Kızlarr merhabaaa tekrararrr

bugün hava çok güzellll bizde napalım arkadaşlarla buluşacağız. florya sahiline gidicezz yeşillik deniz herşey varrrr.. akşama görüşürz kendinize iyi bakınnnnn

sadece sen deılkıı kımle konussam anı durumda....haiçi kalkamayıs hsonuu alarmmm gıbıyıs mubarekkk....bari uyanmıskenn bosa harcamasaydın vaktıııı.malum saat 8 ve...........

sadece sen deılkıı kımle konussam anı durumda....haiçi kalkamayıs hsonuu alarmmm gıbıyıs mubarekkk....bari uyanmıskenn bosa harcamasaydın vaktıııı.malum saat 8 ve...........
ooo kocişim çalışıyo kıs gitmişti adam boşa harcadım vakti
doktor civanım ptesiye kadar bekleyelim ptesi öğeln bir daha ara ptesi ya da salı muayene edeyim dedi.. adam sesimi duymak için bahane uyduruyo öslemiş beni

Gunaydin Bonbonlar

Naparsiniz ayy dun ben resmen yorgunluktan bayilmisim.Malum bugunde calisiyorum.Oglene kadar.

Hava cok guzel.Yiyin icin gezin.Moral depolayin
Optum sizleri...

Super iyi yapmissin yamyamim ohh gez keyif yap dinlen emi...

kıs bayılıyorum senın su lakaplaraaaa....

Kızlarr merhabaaa tekrararrr

bugün hava çok güzellll bizde napalım arkadaşlarla buluşacağız. florya sahiline gidicezz yeşillik deniz herşey varrrr.. akşama görüşürz kendinize iyi bakınnnnn
1 gezentı benım bı de sensın bu topıcte gez bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…