Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

nasılsınız kıslar bugun?ohh gunler gecıyo ya valla bak mayısı da bıtırdık nerdeyse ee hazıran temmuz temmuzda yapacak arkadaslar ıcın bıse kalmadı valla.dekopp lıste nerlerde kaldı ya?

yaa valla mayıs bitti benim güya ocakta yapılacak denememden hala haber yok
evde oturmaktan da kös kös kösüldüm kaldım yani... eşim ctesi çalıştığı için eve tıkılıyorum çoğu ctesi ama yarın acısını çıkarırım

ohhhh hava çok güzeldii kendimi sahil kenarlarına attımmmmmm... nasılsınızz kızlarrr

Gunaydin Bonbonlar

Naparsiniz ayy dun ben resmen yorgunluktan bayilmisim.Malum bugunde calisiyorum.Oglene kadar.

Hava cok guzel.Yiyin icin gezin.Moral depolayin
Optum sizleri...
seni dinledim attım kendimi dışarııı
kıs bayılıyorum senın su lakaplaraaaa....

1 gezentı benım bı de sensın bu topıcte gez bakalımmmm

nasılsınız kıslar bugun?ohh gunler gecıyo ya valla bak mayısı da bıtırdık nerdeyse ee hazıran temmuz temmuzda yapacak arkadaslar ıcın bıse kalmadı valla.dekopp lıste nerlerde kaldı ya?

tatlım liste bende kayıtlıı atayım ama değişiklik yopk tatlımmm nasılsın evet günler hızlı geçiyor aman geçsinnnnnnnnnnnnn kavuşalım bebişimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

evet canım yaa snein çok gecikmişşş. inşallahh bu ay başlarsın bize de iyi gelir herkez beklemede

Hayyyyy kislarrr tektek cvp verip sizE hazircivablik yabmak isterdim ama gslerim kapanioo acooooYeden ajabaaa bilmiomm...kibbbb iiii bazarrlarr

kızlar eskı topıce bı zıyarete gttım ya bıozardın bebegı dıs gebelık olmus her sey yolunda kalp atımı bıle var fakat dıarda olduu ıcın gebelıge son verılcekmıs serap666 nınkının de kalbı durmus cok uzuldum yaaa aman gtmez olaydım topıce ya

Hay ayseee sabah sabahevet biozardi duydum dun ve sok oldumm..serabi sendn duydum yhaa...nie bole oluoo tup bebek diemi yoksa normal olsada olurmuydu bolee..aman allahimm ne acui..allahim ocaklardan irak olaa...yani hamisim die sevinemijek kimse yha bisey olursa diee burnundan gelio uerkesin hamislikk..offf icimde daglar kipirdiooo

hadi yaaaa çok üzüldümmm.. aynı acıyı yaşadık sonuçtaaa Allah sabır versin.. onlarınki daha da ilerlemişti...ben gitmiyorum üzülüyorum diye... Yarabbim nbe zor yaa.. hamile kalmak ta yetmiyor hiçbirşey içinn sağlıkla doğmayınca oh diyemiyor insan

aynen bende şok oldum canım... yok tüp bebekle alakalı dğeil canım ben uzun uzun baktım bizim olaydan sonra. normal gebeliklerde de aynı sporunlar sık yaşanıyor ama tabi normal olduğu için insanlar bu kadar önemsemiyuor... biz çok uğraşıyoruz ondan haberimiz var.. bana doktorun dediği ayenn şu.. eğer bebek ilerlemiyorsa ilerki aylarda kalbi duruyorsa yada büyümesi duruyorsaaa.. annede bir sorun yoksa kesinlikle o bebek yaşamaz zaten ilerki bir zaman da ölür.. doğsa bile beüyük ihtimal sakat olabilir diyor. Çünküü birşeyler normal gitmiyor demektir. bebek büyüdükçe sıkıntısı da büyüyor ve doğsa bile sıkıntılı bir bebek oluyor dedi... o zaman azıcık da olsa rahatlamıştım.. allah sabır versin.. ama eksikliği dolmuyor acın hafiflesede hep bir yanım eksik kalıyor

bu ne bu neee topik 2. sayfaya düşmüş...
naber cicoşlar?? hala adet olmadım galiba menapoza girdim oooh ped parasından da yırttım bebek bezi parasından daaa

aynen ya allah tamamına erdırmeden yok ya sevınmek haram yanı ne dıım ki

evet cnm her ıste bı hayır vardır demek lazım...

aynen ya allah tamamına erdırmeden yok ya sevınmek haram yanı ne dıım ki

evet cnm her ıste bı hayır vardır demek lazım...

bu ne bu neee topik 2. sayfaya düşmüş...
naber cicoşlar?? hala adet olmadım galiba menapoza girdim oooh ped parasından da yırttım bebek bezi parasından daaa

evett kızlarrrrrr noluyorrrrr sennn fırçala ayşecimmm kızlar girmiyorki artık çok sıkkk

Ayşecim günaydın canımm.... mutlu haftalar diliyorum herkeseee... canım dokotrun ne dedi görüşemedinmi hala ... bir çare bulsun çok gecikti yaa

kızlar tüp bebek tedavisinde transferden sonra yatmak konusyunda düşüncelerinizi rica ediyorum.. kaç gün yatmalı sıradaki tedavi için fikir olsun.. ben diğerlerinde yattım olmadı. bunda yatmadım ilk 3 gün hariç oldu ama kaybettim. etraftan serzenişler var yataydın diyee. ne dersiniz:97::97::97:

Ayşecim günaydın canımm.... mutlu haftalar diliyorum herkeseee... canım dokotrun ne dedi görüşemedinmi hala ... bir çare bulsun çok gecikti yaa
sana da günaydın cicim..
doktorum bugün öğlene kadar beklememi olmazsa telefon etmemi söyledi, eğer vakit bulabilirse bugün bulamazsa yarın muayeneye çağırdıçç
aslında yatmanın hiç bir faydası yok çoğu doktor özellikle benimki hiç alakası yok yatmaya gerek yok ilk üç gün mümkünse dinlen ama şart da değil diyor, yatmadığı halde tutan birsürü hastasından örnek veriyor amaaaa yine de benim içime sinmiyor yatmasam ve olmasa hep acaba yatmadığım için mi olmadı diye kendimi yer bitiririm.. offf yatınca da psikolojim bozuluyor bu sefer de yattım sinirlerim bozuldu ondan olmadı diye yerim kendimi nasıl ama tam bir çözüm oldu değil mi cevabım:86:

evett kızlarrrrrr noluyorrrrr sennn fırçala ayşecimmm kızlar girmiyorki artık çok sıkkk

Wlla cnm ben geliommm allahin bi kulu olmaz mi olmuooo...bnde kndi kndme nasil yazisiyimmm....-iş /-ış le bitenn kelimelerr 1 den fazla kisiyken olurrrrherr neyse bebbeimm bn yattimm ama kalktigimda olduu hani hep yattim diemem...igne vurunmaya gttim kac keere arabaylaa...annemler gelince yemek icin masaya oturdum blki saatlerce...neden tutmadi bikemmm ama bunlar bos seyler cnmm allahim isterse olurr...serap 3.gun isine gttii sandalyede dsnn saatlerce ama tuttu...ben surakli yattim sayilir tutmadii...nasayse yattu tuttu...meseeeelaaaalar cok cnnmmm...

Aysemmm kinali kuzummm senin piknik tupun ocakta mii nie ocak ayindaa...okdr uzun nieeee

Aysemmm kinali kuzummm senin piknik tupun ocakta mii nie ocak ayindaa...okdr uzun nieeee

tatlışkom ben ilk tüpoşu ekimde denedim kasımda negatifi aldım doktor civanım ocakta deneriz dedi ocakta myom çıktı şubatta yapışıklık oldu rahmimde, martta kist oldu, nisanda da yumurtalarım büyümedi mayısta yapcaz derken bu ay da adet olamıyorum.. menapoaz girdim ooh sen sağ ben selameeet..napalım tüpoş parasıyla tatile gideriz artık

Tunaydin Kizlarrr

Haftasonunuz nasil gecti bakalim?Ben temizlik ve misafir agirlamakla gectigi icin hic giremedim ilgilenemedim sizlerle.Hersey yolundami Herkes iyimi?Bu arada Turkiye ucak biletimi hayirlisiyla aldim haziran sonu oralardayim 10 gun gelicem doktora Allah izin verirse kesin gidicem en azindan gorusme yapicam.

Simdi geriye donuk yazilara bakicam bakalim neler kacirmisim
optum sizleri..

Al benden de o kadar Aysecim.Kuruduk mu ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…